Το 28χρονο μοντέλο που έχασε το πόδι της από τη χρήση ταμπόν περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας

Το εικοσιοχτάχρονο μοντέλο Lauren Wasser, έχασε το κάτω μέρος του δεξιού ποδιού της, το 2012, μετά από τοξικό σοκ (TSS) που έπαθε χρησιμοποιώντας ένα ταμπόν, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να σταματήσει το modeling.

Πέρυσι εμφανίστηκε σε μια διαφημιστική καμπάνια activewear για την Nordstrom, την οποία αποκάλεσε “την πρώτη πραγματική δουλειά μετά την επιστροφή στο modelling”, και μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε το ντεμπούτο της στην New York Fashion Week περπατώντας στο catwalk για το brand Chromat.

Aυτό όμως δεν ήταν το μόνο ασυνήθιστο στο συγκεκριμένο show. Σε αντίθεση με σχεδόν κάθε άλλη επίδειξη μόδας, τ λευκά μοντέλα δεν κυριάρχησαν στο runway του Chromat. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου λευκά μοντέλα στο show. Αντ ‘αυτού, ο Chromat προτίμησε ένα ποικιλόμορφο cast γυναικών.

Όχι ότι αυτό είναι κάτι νέο για τον Chromat. Η σχεδιάστρια Becca McCharen έχει κάνει την ποικιλομορφία προτεραιότητα στους διαδρόμους της για πολύ καιρό τώρα – αλλά μετά από τόσα shows στην Εβδομάδα Μόδας στα οποία τα μοντέλα ήταν συντριπτικά λευκά, η ποικιλία του Chromat σίγουρα έκανε εντύπωση.

Read More

And More