Το Harper’s BAZAAR έρχεται στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που η πιο αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια είναι καφεδάκι, εφημερίδες και περιοδικά, σου έχουμε φανταστικά νέα. Το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο έρχεται στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Από αυτήν την Κυριακή λοιπόν ο μοσχοβολιστός σου καφές και οι στιγμές χαλάρωσης θα συνοδεύονται από το Harper’s BAZAAR.

Σε αυτό το τεύχος θα απολαύσεις την Angelina Jolie να φωτογραφίζεται σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στην έρημο της Ναμίμπια και να μοιράζεται τις σκέψεις της για τα δικαιώματα των γυναικών σήμερα. Επιπλέον, η Linda Evangelista γράφει για το πώς μία δημιουργία του John Galliano άλλαξε τη σχέση της με τη μόδα.

Επίσης, θα διαβάσεις και θα μάθεις πώς οι σχεδιαστές με ηγετικό προφίλ και τολμηρή αντίληψη θα κυριαρχήσουν στο μέλλον της μόδας, ενώ ο σχεδιαστής Jeff Koons παραδίδει μαθήματα ιστορίας της τέχνης.

ΜΟΔΑ
Illustration σελίδες γεμάτες γούνες σε κάθε πιθανή απόχρωση που πρωταγωνιστούν στα χειμερινά σύνολα. Τα φορέματα Υψηλής Ραπτικής που κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει. Βαρύτιμα κοσμήματα για τις λάτρεις της λάμψης και της πολυτέλειας. Τα αξεσουάρ-φετίχ της σεζόν. Τα παλτό της σεζόν. Τα καλύτερα κομμάτια και πώς θα τα φορέσετε.

LIFESTYLE
Το στυλιστικό ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από κομμάτια που είναι διακοσμημένα με φτερά, με παγιέτες ή με στρας. Ο χρωματικός συνδυασμός που κυριαρχεί είναι αυτός του κόκκινου – μαύρου. Δημιουργίες με αναφορές στη βικτωριανή περίοδο κεντρίζουν το βλέμμα.

ΟΜΟΡΦΙΑ
Το μυστικό της ομορφιάς κρύβεται στο σωστό συνδυασμό θεραπειών. Προϊόντα μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

“Μόδα είναι να είσαι πάντα ένα ΒΗΜΑ μπροστά”

Read More

And More