Το αγαπημένο παντελόνι της Victoria Beckham το έχεις κι εσύ (WOW)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην εβδομάδα μόδας θα δεις polished εμφανίσεις και υπερβολές, χρώματα και λάμψη, πολυτελή αξεσουάρ, κοσμήματα, παπούτσια που κοστίζουν μία περιουσία, και δεν μιλάμε για τα μοντέλα on catwalk, αλλά και για το front row!

Ακούγοντας το όνομα Victoria Beckham περιμένεις να δεις κάτι posh, κάποιο κουστούμι με ψηλοτάκουνα, κάποιο color pants με lux top, κάποιο midi φόρεμα από την collection της. Όχι όμως! Αυτήν τη φορά η Victroria αποφάσισε να εμφανιστεί στο finale του show της με το νέο αγαπημένο της παντελόνι και άκουσέ με: το έχεις και εσύ! Μom jean απλά και στιλάτα! Συνδυασμένο με ένα απλό t-shirt και γόβες σε purple απόχρωση (ok δεν έβαλε και sneakers).

To weekend look, όπως συνηθίζουμε εμείς να αποκαλούμε αυτή την εμφάνιση (pums out) είναι η αγαπημένη της “στολή” για την εβδομάδα μόδας αφού λίγες μέρες πριν το επανέλαβε με slogan t-shirt!

“Κατά την διάρκεια των προετοιμασιών για το show έχω τόσα πράγματα στο κεφάλι μου που πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι να φορέσω” είπε σε συνέντευξή της!

Read More

And More