Το αξεσουάρ της Kristen Stewart που τράβηξε την προσοχή μας… και είναι CHANEL!

Η Kristen Stewart είναι ένα αντισυμβατικό fashion icon και μια από τις πιο αγαπημένες μούσες του Karl Lagelfeld. Όπως σου είχα αναφέρει η Kristen είναι ο ambassador της νέας τσάντας του Οίκου, CHANEL’s GABRIELLE bag, μαζί με την Cara Delevingne, τον Pharrell Williams και την Caroline de Maigret και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας φυσικά, η οποία φωτογραφήθηκε από τον ίδιο τον Karl.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στο αεροδρόμιο, καθώς πήγαινε στο Sundance Film Festival για να παρουσιάσει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη ταινία μικρού μήκους “Come Swim“, με ένα grunge στιλ όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε στις street style εμφανίσεις της. Η Kristen ολοκλήρωσε το look της με την πλέον αγαπημένη της τσάντα, CHANEL’s GABRIELLE bag, η οποία πραγματικά τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Όσον αφορά στην τσάντα, πρόκειται για ένα υψηλής αισθητικής και πρακτικό αξεσουάρ που διατηρεί τη θηλυκότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζουν εδώ και χρόνια τις CHANEL τσάντες.

Η CHANEL’s GABRIELLE bag περιέχει ένα μεταλλικό λουράκι “πλεγμένο” με δέρμα το οποίο αυξομειώνεται για να προσαρμόζεται σε κάθε χαρακτήρα και στιλ. Η κύρια βάση της τσάντας είναι αρκετά άκαμπτη, το υπόλοιπο σώμα όμως είναι αρκετά ελαφρύ και εξαιρετικά εύπλαστο. Αυτή η αντίθεση στη δομή της δίνει τέλεια σταθερότητα και κάνει την εύρεση αντικειμένων εύκολη.

Read More

And More