Το φόρεμα που φόρεσε η Blue Ivy στα Mtv Vma κοστίζει 11.000 δολάρια!

Η Blue Ivy Carter παίρνει tips από τη μαμά της Beyonce στο κομμάτι της μόδας. Φοράει μόνο το καλύτερο.
Και χθες το βράδυ η μικρή φόρεσε ένα Mischka Aoki φόρεμα στο κόκκινο χαλί των VMAs.Το φόρεμα που περιλάμβανε ένα χρυσό δερμάτινο μπούστο, και 3D floral διακοσμητικά στοιχεία είναι διαθέσιμο στο Bergdorf Goodman.
Η Αυστραλιανής καταγωγής σχεδιάστρια Winnie Aoki είναι γνωστή για τα πολυτελή υλικά που χρησιμοποιεί και τη δεξιοτεχνία της. Παρουσιάζει τις συλλογές της στη Νέα Υόρκη στο Kids Fashion Week και τα παραμυθένια ρούχα της έχουν φορεθεί εκτός από την Blue Ivy, από τη Suri Cruise και την Penelope Scotland Disick. Άρχισε την ετικέτα της το 2009, όταν δεν μπορούσε να βρει ρούχα αρκετά καλά για την πρώτη κόρη της, Mischka, από την οποία πήρε το όνομά του το σήμα.

Στο VMAs, η Blue Ivy φόρεσε επίσης μια διαμαμαντένια τιάρα από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Lorraine Schwartz και ροζ sneakers του Giuseppe Zanotti.
H Mischka Aoki είναι γνωστή ως haute σχεδιάστρια για τα παιδιά. Ένα φόρεμα μπορεί να διαρκέσει έως και 300 ώρες για να κατασκευαστεί, με τουλάχιστον 8 μοδίστρες να εργάζονται πάνω σε αυτό!

Read More

And More