Το styling trick της Amal Clooney για να κρύψει τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Όσο αδύνατη κι αν είσαι, η εγκυμοσύνη σου φέρνει κάποια extra κιλά. Ακόμα και λίγους μήνες μετά, η περιοχή της κοιλιάς τείνει να έχει μερικούς extra πόντους. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς, τις κοινές θνητές. Συμβαίνει ακόμα και στις celebrities.

Οκ, η γυμναστική και διατροφή είναι καλοί σύμμαχοι για να μειώσεις σταδιακά αυτό το πρόβλημα. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη όμως. Οπότε, το σωστό styling μπορεί να σε “σώσει” και να δημιουργήσει μια σούπερ σιλουέτα. Και κατ’ επέκταση να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Η Amal Clooney, για παράδειγμα, έχει ένα styling trick να σου προτείνει. Όχι μόνο για να κρύψεις την κοιλίτσα, αλλά να κάνεις και τη σιλουέτα σου να φαίνεται πιο αδύνατη.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με ρίγες. Πολύ σωστή επιλογή. Όταν φοράς κάθετες ρίγες από την κορυφή έως τα νύχια, αυτόματα κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλόλιγνο. Άσε που αφαιρεί και πόντους από την περιοχή της κοιλιάς. Προτίμησε να τη συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες για extra ύψος.

Κεντρική φωτογραφία: © Splash / Ideal Image

Read More

And More