Το styling trick της Kourtney Kardashian για να φαίνεται πιο ψηλή

Ντάξει! Όλες προσπαθούμε να δείχνουμε πιο ψηλές με τα looks που επιλέγουμε. Γιατί όταν φαίνεσαι πιο ψηλή, φαίνεσαι και πιο αδύνατη και πιο εντυπωσιακή. Συνήθως για να το πετύχουμε φοράμε ψηλοτάκουνα παπούτσια, που κακά τα ψέματα, τις περισσότερες φορές μας κουράζουν. Υπάρχουν όμως μερικά tricks που μπορεί να μας “σώσουν”.

Ένα από αυτά το προσέξαμε και το μάθαμε από την Kourtney Kardashian. Αν έχεις προσέξει η Kourtney είναι από τις πιο petite αδερφές της οικογένειας και σύμφωνα με ένα γρήγορο search που έκανα στο google, το ύψος μετά βίας αγγίζει το 1,52cm… Ναι, καλά διάβασες!

Επειδή όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αυξήσει τα εκατοστά, προσπαθεί να δείχνει πιο ψηλή με το ακόλουθο trick. Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει μια ψηλόμεση παντελόνα με ρίγες. Ναι αυτό είναι το μυστικό. Η τονισμένη μέση κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά, όπως και οι ρίγες.

Η Kourtney τη συνδύασε με crop top και high heels. Ταιριάζει εξίσου πολύ, όμως, και με flats. Να είσαι σίγουρη πως θα βρεις κάτι αντίστοιχο στις οικονομικές αλυσίδες.

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image

Read More

And More