Το τέλειο look για ταξίδι από την Alicia Vikander

Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender, έκανε μια εμφάνιση μαζί στο LAX airport και εμείς αμέσως ξεχωρίσαμε το τέλειο airoport look της Alicia! Eίναι από τις νέες star που πραγματικά έχει ένα πολύ κομψό style και εκτός red carpet, πάντα με look που ταιριάζουν και στην ηλικία της αλλά και στην petit σιλουέτα της!

Επειδή αυτός ο μήνας είναι το κατεξοχήν των ταξιδιών που όλες λίγο-πολύ ένα αεροπλάνο, ένα καράβι θα το πάρουμε, σου έχουμε αναλυτικά τι φόρεσε η αγαπημένη star και σου προτείνουμε να την αντιγράψεις (ή έστω να πάρεις ιδέες).

Η 28χρόνη Alicia έφτασε στο αεροδρόμιο φορώντας μαύρο μίνι φόρεμα με pom-pom details στην μέση, το στρίφωμα και τα μανίκια (θα βρεις παρόμοια σχέδια παντού). Η φετινή νικήτρια του Όσκαρ συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι suede ankle boots (πολύ ωραία και stylish επιλογή), φόρεσε chunky γυαλιά ηλίου σε peach απόχρωση και κράτησε μία shoulder chain bag του οίκου Louis Vuitton.

Εκτός από τις βαλίτσες της κράτησε και ένα κλασσικό LV duffel travel bag για να δώσει το σωστό ύφος στο airport style της!

Read More

And More