Toi & Moi: Μία γεύση από την ανοιξιάτικη συλλογή της!

Η Toi&moi είναι πάντα μαζί σoυ 24ώρες το 24ώρο…μαζί σε κάθε σου ταξίδι, μαζί στους καθημερινούς σου στόχους, μαζί στις σημαντικές συναντήσεις, μαζί στις επιτυχίες σου, μαζί στις όμορφες στιγμές σου!

Η νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ Spring-Summer ‘16 αντλεί την έμπνευσή της από τα καλοκαιρινά ταξίδια και τις καθημερινές στιγμές κάθε σύγχρονης γυναίκας. Γεωμετρικές γραμμές, εντυπωσιακά εμπριμέ, ρομαντικά κοψίματα, δροσερά χρώματα, αέρινα υφάσματα και μοναδικές υφές αποπνέουν τον δυναμισμό και την ανανέωση που όλες χρειαζόμαστε. Η επιστροφή στην δεκαετία των 70’s φέρνει έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας προσαρμοσμένο στην εικόνα του σήμερα, ενώ η δεκαετία των 90’s κάνει το denim το απαραίτητο ρούχο της σεζόν! Οι φαρδιές παντελόνες, τα δεσίματα, τα κρόσια, τα crop tops, τα σορτς, οι τουνίκ και τα μακρυά φορέματα θα κλέψουν την παράσταση στα ταξίδια σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. Η καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων θα δώσει έναν ζωηρό τόνο στην διάθεσή σου και στις εμφανίσεις σου!

Επειδή σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός…γέμισε τις ώρες σου με μοναδικά outfits που θα αναδείξουν πάνω απ’όλα το προσωπικό σου στιλ και τον ξεχωριστό εαυτό σου!













Δες εδώ ολόκληρο το lookbook της συλλογής Spring -Summer 2016!

toi-moi.com

Read More

And More