Urban Owl! Τα πιο πολυπόθητα γυαλιά είναι ελληνικά και πρέπει να τα δεις!

Μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν το στιλ μας. Προσθέτουν επάνω μας έναν αέρα μυστηρίου, κρύβουν το χθεσινό ξενύχτι καλύτερα από οποιοδήποτε concealer και λειτουργούν σαν ασπίδα για τα μάτια μας από τις επικίνδυνες ακτίνες UV. Υπάρχει πιο γενναιόδωρο αξεσουάρ από ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου; Η απάντηση είναι όχι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν μας είναι αρκετά και θέλουμε κάθε σεζόν να προσθέτουμε έστω ένα καινούριο ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα μας. Για φέτος λοιπόν εντοπίσαμε τα ωραιότερα. Ακούνε στο όνομα Urban Owl, είναι ελληνικά και φέρουν τα ιδανικά χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσεις!

Γιατί αυτό δεν είναι το ζητούμενο φίλη μου; Να φοράς κάτι που θα ενισχύει τη στιλιστική σου ταυτότητα, να αποδεικνύει ότι έχεις άποψη για τη μόδα και ότι ψάχνεσαι στα σωστά (και όχι κοινότυπα) σημεία… 😉

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, από υψηλής ποιότητας Ιταλική πρώτη ύλη, και σε σχέδια με new retro επιρροές τα Urban Owl μας προσφέρουν ξεκούραστη και απολαυστική όραση, ενώ ολοκληρώνουν τα σύνολά μας με τον πιο fashionable τρόπο.

Το μυστικό τους κρύβεται στους ειδικούς φακούς τους, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ηλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε, δημιουργώντας δυνατή αντίθεση και ορατότητα High Definition.

Σε λιτά shapes που τα καθιστούν διαχρoνικά, με νοσταλγικές ρετρό πινελιές που τα τους δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα, με χειροποίητη κατασκευή και σε ελκυστικές τιμές, τα Urban Owl έχουν πραγματικά όλες τις προδιαγραφές για να μπουν στην κορυφή της wishlist μας. Συμφωνείς;

Tα γυαλιά ηλίου Urban Owl διατίθενται αποκλειστικά online και με μια ματιά μόνο στο e-shop της μπορείς διακρίνεις ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό και πολύ πολύ φρέσκο! Love at first sight!

Urban Ownl.eu

Read More

And More