Valentine’s Day collection από την Intimissimi!

Η Intimissimi παρουσιάζει την Valentine’s Day collection με ένα νέο, αποπλανητικό και κομψό total-black look.

Τα Εσώρουχα είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής του πιο πολυαναμενόμενου sexy shopping event του χρόνου – και όχι μόνο! Για την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου 2016, η συλλογή της Intimissimi είναι αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που δεν αποκηρύσσει τον ρομαντισμό από τα τελευταία glam trends.

Μια γυναίκα με διακριτικό χαρακτήρα, που φοράει τα εσώρουχα ως αξεσουάρ για να εντυπωσιάσει αλλά και να «περιποιηθεί» τον εαυτό της με αφορμή μια special περίσταση.

Απίστευτες, ραφιναρισμένες λεπτομέρειες και τέχνη χαρακτηρίζουν τη συλλογή με πηγή έμπνευσης το Indie Glamour όπου το μαύρο – ένα σύμβολο της απόλυτης κομψότητας – συνδυάζεται με κρόσσια, μεταξένιες πιέτες, γεωμετρικά μοτίβα και διαφάνειες.

Tο Elegant Rock κορμάκι, με γεωμετρίες που θυμίζουν βέλο ενισχύει τη γοητεία του με στοιχεία δαντέλας και ανάγλυφα κεντήματα.

Τα στυλιζαρισμένα floral σχέδιά του παραπέμπουν στην κίνηση του ωκεανού ενώ το patchwork αφήνει να φανεί το δέρμα μέσα από το παιχνίδι αποπλάνησης και φλερτ του μαύρου με το see-through.

Το κορμάκι υπογραμμίζεται από την ανοιχτή του πλάτη και τη στρογγυλή, ψηλή λαιμόκοψη που χαρίζει sensual & chic ύφος.

Το Poetic Silk set, εμπλουτίζεται με ζαρτιέρες και ξεχωρίζει χάρη στις δικές του λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά αλλά και τα στοιχεία διαφάνειας. Διαθέτει σουτιέν και Brazilian-cut σλιπ που συνδυάζουν την άνεση με τη μέγιστη υπόσχεση αποπλάνησης.

Ένα σοφιστικέ σύνολο από αγνό μετάξι με ξεχωριστό, σύγχρονο ντιζάιν.

Το Indie Glamour μετατρέπει το shopping την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε μια μοναδική εμπειρία.

Read More

And More