Victoria Beckham: Θα δεχόταν να ντύσει την Melania Trump;

Από τότε που η Melania Trump έγινε η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, ένας “πόλεμος” ξεκίνησε μεταξύ των σχεδιαστών σχετικά με το ποιος θα επιθυμούσε να την ντύσει με δημιουργίες του και ποιος θα αρνούνταν. Η Victoria Beckham, λοιπόν, εξέφρασε τη δική της άποψη περί του θέματος. Η σχεδιάστρια δήλωσε πως δεν θα ήταν αρνητική στο να ντύσει την Melania, διαφωνώντας έτσι με διάφορους σχεδιαστές, όπως ο Tom Ford και ο Marc Jacobs, η οποίοι ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί.


© Getty Images / Ideal Image

Πρόσφατα η Melania είχε φορέσει ένα μπλε πουλόβερ με chinos ψηλοτάκουνα για να επισκεφθεί τα θύματα του τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο. Το πουλόβερ ήταν μια δημιουργία της Beckham και η ίδια δήλωσε για αυτό: “Σε σχέση με την Πρώτη Κυρία που φορούσε κάτι δικό μου, θέλω να πω απλά ότι το αγόρασε μόνη της από δικό μου κατάστημα”. Μπορεί λοιπόν το συγκεκριμένο item να το αγόρασε μόνη της η Melania και να μην ήταν δώρο της Beckham, η σχεδιάστρια δήλωσε όμως ότι δεν θα ήταν αντίθετη στο να ντύσει την Πρώτη Κυρία.

Η ίδια συνέχισε να λέει: “Νομίζω ότι αν κάποια γυναίκα επιλέξει να φορέσει ή να επενδύσει σε εμένα ως σχεδιάστρια, είναι απίστευτα κολακευτικό. Μου αρέσει να κάνω τους άλλους ευτυχισμένους με τις δημιουργίες μου. Όποιος κι αν είναι αυτός.”.

Read More

And More