Victoria’s Secret Show: Τα εντυπωσιακά look και τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια… στο πιο σέξι show!

Κυριακή βράδυ! Ανοίγω την ατζέντα μου να δω τα “to do” της νέας εβδομάδας και αυτό που αντικρίζω στην ημέρα Δευτέρα και με έντονο κόκκινο στυλό, είναι το εξής: “SOS! Victoria’s Secret Show”. Έχω εμμονή με το VS catwalk, όχι μόνο γιατί αφορά το επάγγελμά μου, αλλά γιατί πάνω από όλα είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα εσώρουχα.

Για να μην σου τα πολυλογώ και για να σε βάλω κατευθείαν μέσα στο θέμα, πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο show για το 2017 στη Σανγκάη. Τα μοντέλα ανέβηκαν στο stage (σε σούπερ φόρμα φυσικά), φορώντας τα αξιοζήλευτα lux εσώρουχα και περπατώντας όλο νάζι, όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν. Στην πασαρέλα φέτος είχαμε την τιμή να δούμε τη συνεργασία του brand με τον οίκο Balmain και τον Olivier Rousteing, ο οποίος δημιούργησε μια punk συλλογή με ρούχα και εσώρουχα που φόρεσαν οι Άγγελοι. Επιπλέον, είδαμε το φετινό Fantasy Bra φορεμένο από την Lais Ribiero και σημαντικούς καλλιτέχνες στο stage όπως τον Harry Styles.

Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψω τίποτα άλλο, αλλά θα σε παροτρύνω να μετακινηθείς προς τα κάτω και να δεις τα πιο εντυπωσιακά looks που παρουσιάστηκαν στο catwalk.

Ξεκινάμε φυσικά με τη συλλογή του οίκου Balmain! Η κολεξιόν χαρακτηρίζεται από το καρό, τα μεταλλικά suds, την punk αισθητική και το super sexy αποτέλεσμα. Όπως βλέπεις, είναι εμφανής η αισθητική που λανσάρει ο οίκος τα τελευταία χρόνια, κάτι που κατάφερε να αποτυπώσει και σε αυτήν τη συνεργασία.

Το καρό όμως αποτέλεσε και γενικά ένα μοτίβο που πρωταγωνιστούσε στα εσωρούχα. Το συναντήσαμε σε έντονο κόκκινο χρώμα και σε συνδυασμό με πολλά μεταλλικά αξεσουάρ και πολύτιμες πέτρες.

Τα τελευταία χρόνια το brand μένει πιστό στο Asian στοιχείο. Πόσο μάλλον φέτος που το show έγινε στη Σανγκάη. Πολύχρωμα φτερά, έντονο και sexy κόκκινο “παντρεύονται” μεταξύ τους και δημιουργούν τα αξιοζήλευτα εσώρουχα και feathers.

Εκτός από τα asian inspired looks, στη σκηνή είδαμε και σύνολα με ethnic επιρροές. Τα έντονα χρώματα, οι αέρινες γραμμές και τα folklore μοτίβα μεταμόρφωσαν τους Αγγέλους σε bohemian queens.

H Adriana Lima ήταν ο… Black Angel της βραδιάς! Φόρεσε εσώρουχα με lace up στοιχεία και φτερά με κρόσσια, κλέβοντας την παράσταση για ακόμα μια φορά. Επιπλέον, είδαμε έναν ακόμα Άγγελο με μαύρα φτερά και με leoprad PVC bodysuit.

Από το show δεν έλειψαν και οι επιρροές από την ιστορία της αρχαίας Ρώμης. Μεταλλικά φύλλα, αέρινες γραμμές και prints που σηματοδοτούν εκείνη την εποχή, διακόσμησαν μερικά από τα looks.

Κάποια από τα μοντέλα πήραν το ρόλο της Βασίλισσας του χιονιού και φόρεσαν γούνινες λεπτομέρειες, μεταλλικά κοσμήματα και silver σετ εσωρούχων.

Σαν αιθέριες υπάρξεις μέσα στη νύχτα, η Lily Adrige, η Bella Hadid και πολλά ακόμα μοντέλα φόρεσαν μαύρα εσώρουχα σε συνδυασμό με αξεσουάρ, φτερά και κάπες σε αποχρώσεις του blue-black και του μπλε.

Από το show δεν θα μπορούσε να λείπει και η sporty συλλογή του brand, γνωστή και ως Pink.

Φέτος η VS κλείνει 15 χρόνια συνεργασίας με τα Swarovski και για αυτό το λόγο δημιούργησαν ένα look (φορεμένο από την Elsa Hosk), το οποίο διακοσμείται από 275,000 πολύχρωμους κρυστάλλους, 200 μέτρα φίνας κορδέλας, χειροποίητα κοσμήματα και φτερά τα οποία ζυγίζουν 6 κιλά. Η Monica Mitro, υπεύθυνη επικοινωνίας του brand δήλωσε: “Είναι από τα πιο βαριά φτερά που έχουμε δημιουργήσει ποτέ”. Εκτός από τα τεράστια φτερά, η στολή περιλαμβάνει ένα φωτεινό κόκκινο σουτιέν και ένα εσώρουχο, διακοσμημένο με μακριά μανίκια από πολύτιμες πέτρες.

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της επίδειξης ήταν η αποκάλυψη του Fantasy Bra το οποίο φόρεσε η Lais Ribiero. Το Champagne Nights Fantasy Bra κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια και σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης κοσμηματοπώλη Mouawad. Διαθέτει διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ σε χρυσό 18 καρατίων.

Ένας από τους διάσημους τραγουδιστές που είδαμε on stage ήταν ο Harry Styles!

Δες τις hot στιγμές του show…

… Και το φινάλε!

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More