Καλοκαίρι 2016: Βρες το σωστό μαγιό για το σωματότυπό σου!

Ας μιλήσουμε ειλικρινά: Το να προσπαθούμε να βρούμε ένα μαγιό που να ταιριάζει στο σώμα μας, είναι από τις πιο δύσκολες εμπειρίες shopping που μπορεί μια γυνάκα να βιώσει. Ακόμα και στην πιο fit και με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ανάμεσά μας, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οποιαδήποτε αμφιβολία έχει για το σώμα της ενώ παράλληλα είναι μια επιλογή που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για λάθος.

Αν λοιπόν δεν είσαι η Kim Kardashian, η οποία έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό στο να ποστάρει μια selfie με μαγιό, τότε μάλλον λίγη βοήθεια θα σου ήταν χρήσιμη. Και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς…

Είτε θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου, να κρύψεις την κοιλίτσα ή να αναδείξεις το μπούστο σου, μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τον οδηγό μας για να διαλέξεις το τέλειο μαγιό για σένα!

AΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ

Αν έχεις φαρδιές πλάτες, απόφυγε το υπερβολικό υλικό στο μαγιό σου και διάλεξε ένα τρίγωνο τοπ με λεπτές τιράντες.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ BOYISH ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Αν έχεις μια boyish φιγούρα στο σώμα σου διάλεξε ένα μαγιό με θηλυκή σιλουέτα. Οι ladylike και χαριτωμένες λεπτομέρειες και η ενίσχυση δίνουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών για οποιαδήποτε με αγορίστικο σωματότυπο.

AN EXEIΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ

Αν έχεις καμπύλες διάλεξε ένα μαγιό με bustier top. Θα σου προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεσαι στα σωστά σημέια ενώ θα αναδείξει και τη μέση σου.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Αν το σώμα σου είναι αθλητικό, διάλεξε ένα ολόσωμο μαγιό με spagetti straps και ανοιχτή πλάτη για να αναδείξεις το γραμμωμένο physique σου.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Αν έχεις γεμάτο σώμα ένα μαγιό με πτυχώσεις ή σούρες είναι το ιδανικό στιλ για να καλύψεις τα σημεία στα οποία δεν θέλεις να επιστήσεις ιδιαίτερη προσοχή.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά less-is-more, όταν πρόκειται για την επιλογή ενός μαγιό, αν έχεις μεγαλύτερα οπίσθια. Προσπαθώντας να καλύψεις την περιοχή των γλουτών με ύφασμα, αυτό που καταφέρνεις είναι να εφιστάς την προσοχή περισσότερο. Ένα μαγιό με brazilian-cut λοιπόν, είναι η τέλεια επιλογή, δεδομένου ότι μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει απόλυτα.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΑΧΛΑΔΙ

Εάν το επάνω μέρος στο σώμα σου είναι πιο στενό σε σχέση με το κάτω, τράβηξε την προσοχή προς τα πάνω με ένα cool halter-neck μαγιό που δένει πίσω από το λαιμό.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Είτε μόλις έχεις γεννήσει, δεν σου αρέσει ο αφαλός σου ή απλά θέλεις να καλύψεις τους κοιλιακούς σου, ένα κομψό ψηλόμεσο μπικίνι, είναι το καλύτερο στοίχημά σου.

AN EXEI ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ


Ένα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ είναι ιδανικό για τα κορίτσια με επίπεδο στήθος. Βρες ένα στιλ με βολάν στο στήθος για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου.

Read More

And More