What??? Οι νέες γόβες Saint Laurent έχουν… ροδάκια!

Πολλές φορές οι οίκοι λανσάρουν ρούχα και αξεσουάρ που ξέρουν και ξέρουμε ότι είναι σχεδόν ακατάλληλα για την καθημερινότητά μας. Εννοώ άβολα δηλαδή! Θυμήσου για παράδειγμα τις μπότες Jimmy Choo που δεν ήταν απλά over knee, αλλά έφταναν σχεδόν μέχρι τη λεκάνη. Οκ, ωραίο αξεσουάρ για τη Jlo και τη Rihanna, αλλά για εμάς δεν είναι και τόσο ιδανικό.

Ας έρθουμε στο τώρα όμως! Πριν από αρκετό καιρό σου είχα κάνει λόγο για τις sparkly μπότες του οίκου Saint Laurent που πραγματικά μας είχαν ενθουσιάσει. Η νέα συλλογή όμως έκρυβε ακόμα ένα σχέδιο παπουτσιών, που ναι μεν μας ενθουσίασε, αλλά από την άλλη αναρωτηθήκαμε: “Πως το φοράς;”.

Ο γαλλικός οίκος λανσάρει κλασικές στιλέτο γόβες οι οποίες στον πάτο έχουν ροδάκια. Ναι καλά διάβασες! Τύπου σαν roller skates. Η τιμή τους ανέρχεται στις 1,995 λίρες, κάνοντάς τες και άβολες, αλλά και λίγο ακριβές για το δικό μας budget.

Ντάξει, η μόδα δεν συμβαδίζει πάντα με τις δικές μας ανάγκες. Εξάλλου μην ξεχνάς, ότι η μόδα είναι τέχνη και μας αρέσει που το παρατραβάει κάποιες φορές.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More