Υβόννη Ντόστα: Όταν ένα επιτυχημένο μοντέλο σχεδιάζει το μαγιό σου!

Ένα πανύψηλο πλάσμα με τέλειες αναλογίες. Μοντέλο. Αυτονόητο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές και φωτογράφους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η Υβόννη Ντόστα δεν αρκείται όμως στα αυτονόητα. Είναι η φύση της που δεν της επιτρέπει να μένει στάσιμη για πολύ…

Κάπου εκεί, ανάμεσα στα βήματά της στα catwalks και στις πόζες στο φακό των φωτογράφων μόδας, σπούδασε σχέδιο μόδας. Κι έκανε το βήμα στην αντίπερα όχθη. Από την παρουσίαση των δημιουργιών άλλων σχεδιαστών ως μανεκέν πέρασε στη δημιουργία των δικών της μαγιό. Τα Yvonni Ntosta Swimwear είναι χωρίς αμφιβολία τα μαγιό που θα περάσουν και το δικό σου στιλ στην αντίπερα όχθη. Από το mainstream στο ιδιαίτερο. Στο διαφορετικό, στο σέξι. Σε αυτό που θα σε ξεχωρίσει σε μια γεμάτη παραλία.

Οι δημιουργίες της ράβονται στην Ελλάδα, από ελληνικά υφάσματα και ο στόχος της, το κίνητρο και η επιθυμία της είναι να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή στην παραλία και φυσικά να νιώθεις κομψή, σέξι και μοναδική!

Η συλλογή για το καλοκαίρι του 2017 είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα και τη μαγεία του βυθού. Με ιδιαίτερα πατρόν, vintage στοιχεία και λεπτομέρειες που όπως πάντα θα κάνουν τη διαφορά. Κεντήματα ή διαφάνειες δίνουν το απαραίτητο twist στο προσωπικό σου στιλ.

Το μαγικό της χέρι δεν άφησε φυσικά παραπονεμένα ούτε τα αγαπημένα μας αγόρια. Η συλλογή περιλαμβάνει και αντρικά σχέδια. Για εκείνα τα αγόρια που έχουν συνειδητοποιήσει ότι το στιλ είναι απαραίτητο, αλλά και για εκείνα που ευχαρίστως θα φορέσουν το δωράκι που θα τους κάνεις… 😉

Αν θέλεις να ταξιδέψεις λίγο ακόμα στο κόσμο της Υβόννης Ντόστα… κάνε “κλικ” εδώ.

Read More

And More