Διαγωνισμός Kat Blink Jewels! Κέρδισε ένα κολιέ με την πέτρα της ευημερίας…

Τα Kat Blink Jewels έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τις ζωές μας χρησιμοποιώντας τη δύναμη των πετρομάτων. Κοσμήματα που η κομψότητά τους συμπληρώνει τις εμφανίσεις μας ενώ παράλληλα η ενέργειά τους ομορφαίνει τη ζωή μας.

Φέτος λοιπόν κάτω από το δέντρο του TLIFE βάζει ένα κολιέ με πράσινο αβεντουρίνη. Ο Αβεντουρίνης είναι η πέτρα της ευημερίας. Ενισχύει τις ηγετικές ικανότητές και την αποφασιστικότητα του ατόμου που το φοράει. Προωθεί τη συμπόνια και συμπάθεια. Διεγείρει την αντίληψη και ενισχύει τη δημιουργικότητα. Έχει την ικανότητα να ηρεμεί από το θυμό και από τον ερεθισμό. Ενθαρρύνει την αναγέννηση της καρδιάς. Ισορροπεί την αρτηριακή πίεση, τονώνει το μεταβολισμό, τη μείωση της χοληστερόλης καθώς και έχει και αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει δερματικά εξανθήματα και αλλεργίες. Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Τέλος δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα.

Αν λοιπόν θέλεις εσύ να κερδίσεις αυτό το δώρο του TLIFE ώστε να ενισχύσεις τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ανεξαρτησία στη ζωή σου. Αν επιθυμείς ευημερία, ηρεμία, επαγγελματική επιτυχία, ισορροπία, καλή τύχη, αρμονία… λάβε μέρος στο διαγωνισμό.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω κλήρωση και μπες στην κλήρωση. Η τυχερή νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Info: Κάνε “κλικ” εδώ – www.katblinkjewels.com


Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του TLIFE

Read More

And More