“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια! Συγχαρητήρια για τις πολύτιμες συμβουλές σας!! Αγόρασα ένα ζευγάρι μπλε ankle boots και δεν ξέρω με τι ρούχα να τα συνδυάσω. Σας επισυνάπτω φωτογραφία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
/

Απάντηση
Γειά σου και εσένα φίλη μας! Μη σε προβληματίζει καθόλου το χρώμα, το μπλέ είναι ευκολοφόρετο όσο και το μαύρο και πολύ πιο στιλάτο.Το πρωί θα το φορέσεις με boyfriend jean και πουκάμισα, πουλοβεράκια, ή tshirts και από πάνω ζακέτες, κάπες ή παλτό, ενώ το βράδυ με sexy φορέματα, ψηλόμεσα σορτσάκια ή mini full skirts και το αγαπημένο σου leather jacket.

Ερώτηση
Γεια σας! Εχω ενα μαύρο ψηλόμεσο skinny παντελόνι που απο την μέση μέχρι το μέσο της κοιλιάς η φάσα είναι δερμάτινη. Σίγουρα θέλω να το φορέσω με τα φλατ μαύρα μποτάκια μου! Με τι θα μου προτείνατε να το συνδυάσω από πάνω?

Απάντηση
Μπορείς να το συνδυάσεις με μία μαρινιέρα, ένα cropped πλεκτό τοπ ή ένα πουκάμισο λευκό ή και καρό για πρωινές εμφανίσεις και να ολοκληρώσεις το look σου με flat booties.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Φωτεινή και θα ήθελα τη συμβουλή σας! Με μπλε σκούρο φόρεμα λίγο πάνω απ το γόνατο τι καλσόν και παπούτσια μπορώ να βάλω; Γκρι γόβα σε σκούρα απόχρωση και μαύρο καλσόν θα ήταν καλή επιλογή; Ή μαύρο μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο και μαύρο καλσόν? Περιμένω τις προτάσεις σας!! Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να μην βάλεις καλσόν με το μπλε φόρεμα σου για να φανει το χρώμα του και να συνδυάσεις ωραία με την γκρι σου γόβα. Αν όμως σου φαίνεται αδύνατον τότε φόρεσέ το με οπάκ μαύρο καλσόν και ankle boots.


Ερώτηση
Γειά σας. Έχω μια φούστα σε Α γραμμή φουντωτή και δεν ξέρω τι ακριβώς παλτό της πάει επειδή έχει όγκο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να βάλεις ένα παλτό σε 60’ς επίσης στιλ, όχι μαύρο και με φαρδιά μανίκια. Σου στέλνουμε και ένα που μπορείς να το βρεις στο Τshopping. Εναλλακτικά θα μπορούσες να το ταιριάξεις με ένα μεσάτο χοντρό σακάκι για να αναδείξεις και την φούστα σου.

Ημίπαλτο λευκό110,90 € -Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Ταιριάζει αυτό το φόρεμα με το μπορντό μποτάκι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

/

Απάντηση
Φίλη μας ναι ταιριάζει και δένουν και παρα πολύ αυτά τα δύο χρώματα. Απόφυγε να φορέσεις καλσόν και ολοκλήρωσε το look με παλτό, μπερέ και γάντια.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Πριν 3 χρόνια αγόρασα ένα πολύ ωραίο μπλε σουεντ cropped ψηλόμεσο παντελόνι αλλά δεν το φοράω γιατί με δυσκολεύει το χρώμα του και επίσης δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω τόσο ως προς το χρώμα όσο και ως προς το στιλ (τακούνια δεν φοράω). Πρόσφατα πήρα ένα ανοιχτό γκρι παλτό και μια ροζ nude tote τσάντα που σκοπεύω να τα συνδυάσω. Θα με βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε τη γνώμη σας θέλω πολύ να φορέσω το παντελόνι αυτό και να μη το κοιτάζω μόνο στην ντουλάπα μου! Ευχαριστώ και καλές γιορτές!!!

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσε πολύ να τα συνδυάσεις όλα αυτά και είναι και πολύ ωραίες αγορές! Tο παντελόνι σου αφού δεν φοράς τακούνια θα μπορούσες να το φορέσεις με pointy flats σε διάφορα χρώματα π.χ. μαύρο, nude ή και με prints. Σου στέλνουμε και μία φωτό για να εμπνευστείς από ένα ζευγάρι που ήδη υπάρχει στο Tshopping!


Pointy flats 145,00 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την πολύ χρήσιμη στήλη σας! Είμαι 30 χρόνων, με με ύψος 1.60 και θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά στο τι να βάλω στην βάπτιση της μικρής μου που θα γίνει τον Φεβρουάριο Κυριακή μεσημέρι.
Έχω σκεφτεί κάτι σε λευκό φόρεμα σε Α γραμμή αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ πολύ, αναμένω απάντηση σας! Καλές γιορτές!

Απάντηση
Φίλη μας έχεις αρκετό χρόνο να σκεφτείς και να επιλέξεις. Στις βαφτίσεις φοράνε κυρίως φορέματα οι μαμάδες και επιλέγουν ανοιχτά χρώματα π.χ. λευκό ή παστέλ λόγω ώρας. Η επιλογή σου ακούγεται ωραία αν εσύ νιώθεις όμορφη, απλά φρόντισε να δώσεις λίγο χρώμα με ένα κόσμημα και ολοκλήρωσε με chic pumps.

Κολιέ 66,00 € -Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Γόβες μαύρες T bar 119,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More