FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω να πάω σε έναν γάμο στις 15 Φεβρουαρίου. Η τελετή ειναι στη 1 το μεσημέρι. Έχω μια τούλινη φούστα se navy blue και γόβες μυτερές περίπου ίδιας απόχρωσης. Με τι μπλουζάκι να το συνδυάσω και τι πανωφόρι? Επίσης τι αξεσουάρ θα μπορούσα να βάλω? Αν είναι εύκολο θα άθελα να μου στείλετε φωτογραφίες με αυτά που μου προτείνετε. Ευχαριστώ..

Απάντηση
Φίλη μας η τούλινη φούστα είναι αρκετά εντυπωσιακή και εκκεντρική για μεσημεριανή περίπτωση γάμου και εφόσον θέλεις να την φορέσεις κράτα τα υπόλοιπα σε χαμηλού τόνους, συνδύασε ένα λευκό τοπ με ένα κόσμημα στο λαιμό πχ χρυσό ή με διάφορες αποχρώσεις που κάνουν ωραία αντίθεση με το navy blue κράτα ένα ωραίο cluctch σε ruby απόχρωση και για πανοφώρι κάτι σε γκρι πχ ένα ωραίο blazer με ζώνη ή ένα παλτό ριγμένο στους ώμους θα ταίριαζαν τέλεια.

/

Ερώτηση
Καλησπέρα, διαβάζοντας τα διάφορα τρικ που βοηθούν τις petite γυναίκες να δείχνουν ψηλότερες, ήθελα να ρωτήσω αν τα ζιβάγκο βοηθούν ή όχι; Τα μποτάκια επίσης. μέχρι ποιο σημείο του ποδιού πρέπει να φτάνουν;
Ευχαριστώ πολύ
Νάνσυ

Απάντηση
Τα ζιβάγκο αν συνδυαστούν με κάτι που αφήνει το κάτω μέρος του σώματος ακάλυπτο, όπως μίνι φούστα, ή σορτσάκι αλλά και με παντελόνι ψηλόμεσο και στο ίδιο χρώμα με το ζιβάγκο δεν αποτελεί πρόβλημα ενώ στα μποτάκια το μήκος το καθορίζει κυρίως το σχήμα του ποδιού σου. Σε γενικές γραμμές το ύψος χαμηλά στον αστράγαλο είναι πιο κολακευτικό.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω πάρει ένα ζευγάρι γαλότσες μαύρο με λεοπάρ για ένα ταξίδι σε βροχερή πόλη! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζουν με μπλούζες σε αποχρώσεις του γκρι!!!

Απάντηση
Φίλη μας οι λεοπάρ γαλότσες θα είναι ωραίες με minimal μονόχρωμα ή σε ουδέτερες αποχρώσεις σύνολα όπως total μαύρο ή μαύρο με λευκό και γκρι – απόφυγε το πολύ χρώμα και τα prints για πιο chic αποτέλεσμα. Στο ταξίδι σου θα χρειαστείς και πανοφώρι, οπότε διάλεξε ένα μαύρο ή ένα χακί και συνδύασε το με σκούφο και κασκόλ σε basic αποχρώσεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα,
Γίνομαι νονά την Άνοιξη- δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ημερομηνία μπορεί να είναι από Πάσχα έως και Ιούνιο. Ξέρω είναι λίγο νωρίς ακόμα για την ερώτησή μου αλλά έχω αρχίσει ήδη να ψάχνομαι! Μπορείτε να μου κάνετε κάποιες γενικές προτάσεις για το τι θα φορεθεί το 2015? Είμαι 22 χρόνων και δεν θα ήθελα να φορέσω κάτι που να με μεγαλώνει. Είμαι αδύνατη, χωρίς πολύ στήθος και περίπου 1.70. Δεν θα ήθελα να φορέσω φλάτ αλλα ούτε και 12ποντο κυρίως λόγω άνεσης. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα μέχρι τότε.
Ευχαριστώ, Σπύρου Ματίνα.

Απάντηση
Φίλη μας από τις πιο δυνατές τάσεις είναι τα 70’s, τα ρομαντικά λευκά, τα orient prints, οι ρίγες, το δέρμα suede, η γραμμή άλφα σε φούστες αλλά και φορέματα, το καρό που θυμίζει pic nic και πολλά άλλα θα τα δεις και σιγά σιγά. Θα σου προτείναμε για την ηλικία σου να διαλέξεις ένα φόρεμα με βάση αυτές τις τάσεις ή μία ολόσωμη φόρμα για να ταιρίαζουν στην περίσταση αλλα και στην ηλικία σου. Βέβαια έχεις πολυ χρόνο να δεις, να δοκιμάσεις, να διαλέξεις και αν θες μπορούμε να τα ξαναπούμε πιο κοντά στην ημερομηνία της βάφτισης που θα έχεις ίσως καταλήξει κάπου. Σου στέλνουμε μερικές φωτό να εμπνευστείς.

//

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: Έχω μαύρες μπότες πάνω απο το γόνατο, επίπεδες από προηγούμενη σεζόν. Φετος φοριούνται ή είναι στη μόδα μόνο οι ψηλοτάκουνες; Φοριούνται εξίσου και με παντελόνι?

Απάντηση
Εννοείται ότι φοριούνται και μάλιστα πάρα πολύ! Στα πρωινά σου look σε συνδυασμό με πουλόβερ, τζιν και κάπες ή poncho είναι μία τέλεια λύση και πολύ stylish αλλά και βράδυ με σορτσάκια, αέρινα πουκάμισα και blazers ή με μίνι φορεματάκια και overknee socks.

Ερώτηση
Παρατηρώ οτι στο εξωτερικό συνηθίζεται να φοράνε πέδιλα ψηλά ακόμα και το χειμώνα. Πόσο safe θα μπορούσε να είναι μια τέτοια επιλογή εδώ; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή ανάλογα όμως την περίσταση. Δηλαδή δεν θα τα βάλεις στο γραφείο, ούτε σε μία βάφτιση πρωί αλλά σε ένα βραδινό κάλεσμα (γάμο, δεξιώση, ραντεβού) που θέλεις να βάλεις ένα θηλυκό ντύσιμο ταιριάζουν και δεν θα δείξουν εκτός εποχής. Μας αρέσουν πολύ και με τζιν σε baggy στυλ, t-shirt και blazer αν θέλεις να βγεις για ένα ποτό.

Ερώτηση
Γεια σε όλους! Μετά από περίπου 5-6 χρόνια καμίας αλλαγής στην εμφάνιση μου, (κάπου κάπου μόνο στο κούρεμα), έχω ανάγκη αυτή τη φορά αλλαγή στο στιλ! Ένα στιλ έχω ήδη στο μυαλό μου, όμως δυστυχώς έχω συνεχώς σκαμπανεβάσματα στη ζυγαριά (σωματότυπος αχλάδι, ύψος 1.58, κιλά 70, 20 χρόνων) και λόγω οικονομικού δεν αγοράζω συχνά καινούρια ρούχα! Για αυτό το λόγο απευθύνομαι σε σας μήπως μπορείτε να μου δώσετε καλές ιδέες και γενικώς συμβουλές για την εμφάνιση μου για να σπάσει και η ρουτίνα αυτή των 5 χρόνων.

Γενικά μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα στα ρούχα, elegant and casual ταυτοχρόνως. Μερικές φορές νιώθω την επιθυμία να φορέσω μόνο μαύρο, όμως σε γενικές γραμμές κινούμαι στο μαύρο, γκρι, άσπρο, μπλε, jeans κτλ. Δυστυχώς οταν πάω να συνδυάσω άλλα χρώματα ρούχων δεν είναι καλό για μένα το αποτέλεσμα. Φούστες δεν φοράω γενικά διότι δεν μου αρέσουν, φορέματα μόνο όταν έχω κάπου επίσημα να πάω αλλά αυτό δεν με απασχολεί τώρα.

Accessoires και τσάντα δεν έχω σχεδόν ποτέ μαζί μου εκτός αυτή του πανεπιστημίου, αν και πολύ θα ήθελα να είχα!
Ελπίζω να μην σας σύγχησα πολύ!
Ευχαριστώ, Στέλλα.

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να έρθεις και να τα πούμε απο κοντά, να σε δούμε και να συμμετάσχεις στην στήλη του makeover όπου θα δούμε με βάση τον σωματότυπό σου και τα χρώματα σου, τι σου πάει και πως θα ανανεωθείς αφού θα δοκιμάσεις τάσεις και στιλ ρούχων ενώ ειδικοί συνεργάτες θα σου προτείνουν make up και hairstyling. Μπες στην σελίδα fashion στην στήλη makeover και δήλωσε συμμετοχή. Σε περιμένουμε!

Read More

And More