FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας, αγόρασα τα παρακάτω oxfords παπούτσια! Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε μερικές συμβουλές για να τα συνδυάσω σωστά; Με μαύρο φόρεμα θα μπορούσα να τα φορέσω; Άνοιξη-καλοκαίρι φοριούνται;

/

Απάντηση
Πολύ ωραία αγορά, θα τα φορέσεις εύκολα με πολλούς τρόπους: Με κολάν, με παντελόνια, με φορέματα αλλά και φούστες. Σου στέλνουμε φωτό να εμπνευστείς. Με φόρεμα μαύρο σίγουρα ταιριάζουν και θα ολοκληρώσεις τέλεια το ντύσιμο με σακάκι και καπέλο ενώ το καλοκαίρι καλό θα ήταν να πάρεις ένα ζευγάρι πιο καλοκαιρινά από μαλακό δέρμα ή και ύφασμα.

/

Ερώτηση
Γεια σας! Ορκίζομαι τέλη Μάρτη και επειδή δεν είμαι πολύ φαν του στιλ σακακι-παντελόνι, έλεγα να φορέσω ένα απλό δαντελένιο (όχι καμιά επίσημη δαντέλα για γάμο) φορεματάκι κλος σε μπορντό-όχι πολύ σκούρα απόχρωση! Το φόρεμα είναι λίγο ανοιχτό στην πλάτη! Έλεγα να το συνδυάσω με μαύρο κοντό σακάκι τύπου μπολερό από πάνω και μαύρες μυτερές γόβες! Συμφωνείτε με την επιλογή μου; Επίσης με τι χτένισμα, τσάντα και αξεσουάρ να το συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!

Απάντηση
Μας αρέσει η επιλογή σου, θα ολοκληρώσεις το look σου με μία ωραία chain bag σε μαύρο χρώμα και τα μαλλιά σου χτένισέ τα σε χαλαρές μπουκλες με χωρίστρα στο πλάι αν και εφόσον σου πάει. Σε αξεσουάρ ένα διακριτικό κολιέ σε χρυσή απόχρωση θα είναι τέλειο και καθόλου υπερβολικό.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα για το γάμο της αδερφής μου!! Ήθελα να ρωτήσω με τι αξεσουάρ και τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω? Ο γάμος είναι μετά το Πάσχα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ περιμένω την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσε πολύ με εντυπωσιακά σκουλαρίκια σου, στέλνουμε και φωτό να δεις. Τα μαλλιά σου πιάστα σε sexy pony tail και σε μακιγιάζ προτίμησε έντονα μάτια. Σίγουρα απόφυγε να φορέσεις ο,τιδήποτε στο λαιμό και ολοκλήρωσε το look με πανύψηλα πέδιλα σε χρυσό μπρονζέ χρώμα και ένα ωραίο μικρό μεταλλιζέ clutch.


Ερώτηση

Γεια σας!! Θα ήθελα την συμβουλή σας! Είμαι 22 χρόνων, 1,67 κ 67 κιλά (λόγω γέννας), είμαι γενικά ομοιόμορφη και δεν μου φαίνονται τα κιλά μου. Έχω όμως ένα μικρό θέμα στην κοιλίτσα και στα μπρατσάκια. Ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να φορέσω crop top; Και αν ναι με ποιόν τρόπο; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το χαρακτηριστικό του crop- top είναι η ακάλυπτη κοιλίτσα, εφόσον λοιπόν έχεις ένα θέμα στην περιοχή, οπως μας γράφεις καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να επιλέξεις κάτι άλλο π.χ. ένα αέρινο τοπ που δεν εστιάζει στην κοιλιά και με μανίκι για να καλύψεις και τα μπρατσάκια σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να ανανεώσω το look μου, υπήρξα αεροσυνοδός παλαιότερα αλλα λόγω του ότι παντρεύτηκα έχασα το ενδιαφέρον μου για τα ρούχα και την εμφάνισή μου. Είμαι 25 ετών και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να έρθεις να λάβεις μέρος στο makeover και να σε βοηθήσουμε να βρεις το σωστό στιλ σε μακιγιάζ, μαλλιά και ρούχα! Μπες στην σελίδα του fashion και δήλωσε συμμετοχή στη στήλη του makeover. Σε περιμένουμε!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Το καλοκαίρι θα γίνω νονά και ψάχνω να βρω το κατάλληλο φόρεμα (και το γενικότερο στιλ) για εκείνη την μέρα. Το βαφτιστήρι μου θα φοράει λινά και θα ήθελα να “δένουμε” στιλιστικά.
Θα μπορούσα να φορέσω και εγώ λινό και αν ναι, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιες φωτό και γενικότερες συμβουλές?
Η βάφτιση θα είναι μεσημεριανή. Ο σωματότυπός μου είναι ¨αχλάδι, 1,65 και περίπου 65 κιλά, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσες με ένα φόρεμα σε στιλ αρχαιοελληνικό, με σανδάλια και μαλλιά όλα πίσω πιασμένα χωρίς αξεσουάρ και μπρονζέ μακιγιάζ. Θα μπορέσεις να βρεις τέτοιο στιλ στην Orsalia Parthenis που έχει κατάστημα στο Κολωνάκι αλλά και στην Ιoanna Kourbela που έχει μαγαζί στην Πλάκα. Σου στέλνουμε και φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν πάει να βάλω γοβα peep toe με οπάκ καλσόν?

Απάντηση
Όχι φίλη μας θα πρέπει να διαλέξεις ή peep toes χωρίς καλσόν ή καλσόν με κλειστά παπούτσια δυστυχώς δεν πάνε μαζί.

Read More

And More