“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορεί να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα τα κορίτσια της μόδας του TLIFE, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Καλημέρα σας, είδα στη στήλη του T-LIFE οτι μπορώ να σας συμβουλευτώ για στιλιστικές επιλογές. Με λενε Εύη, είμαι 26 και στις αρχές Μαίου θα βρίσκομαι σε γάμο φίλων στα Ιωάννινα. “Ερωτεύτηκα” το συγκεκριμένο παπούτσι που σας στέλνω σε φωτογραφία, γύρω από το οποίο θέλησα να χτίσω το σύνολοό μου για αυτή την περίσταση. Είναι μια φλοράλ γόβα στο χρώμα της μέντας και σκέφτηκα να τη συνδυάσω με παστέλ φόρεμα επίσης στο χρώμα της μέντας. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι να φορέσω από επάνω, καθώς και το σχετικό τσαντάκι. Είναι η συγκεκριμένη εποχή που με προβληματίζει επειδή στη συγκεκριμένη τοποθεσία ο καιρός ειναι αμφίβολος. Με τι μου προτείνετε να το συνδυάσω; Γενικά μου αρέσει το κλασικό στιλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Aπάντηση
Πολύ ωραία σκέφτεσαι να τα συνδυάσεις και θα ολοκληρώσεις τέλεια το αποτέλεσμα με ένα μαντό σε παστέλ ή μπεζ απόχρωση. Είναι το πανοφώρι που φοράμε ενδιάμεσα απο το χειμερινό μας παλτό μέχρι τα καλοκαιρινά ελάφριά, δεν είναι από βαρύ ύφασμα και συνήθως έχει μανίκι τριών τετάρτων, πέφτει σε ίσια γραμμή και συνδυάζεται τέλεια με ανοιξιάτικα ανοιχτόχρωμα σύνολα. Είναι μία αγορά που θα σε βολέψει για αυτή την περίοδο και θα το βρεις και στις οικονομικές αλυσίδες αν δεν εχεις μεγάλο buget.

Ερώτηση
Γεια σας, αγόρασα τα παρακάτω παπούτσια! Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε μερικές συμβουλές για να τα συνδυάσω σωστά; Με μαύρο φόρεμα θα μπορούσα να τα φορέσω; Άνοιξη φοριούνται; Άν έβαζα δίχτυ καλσόν στο χρώμα του δέρματος θα ήταν πολυ άσχημο οπτικά;

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια αυτά τα φοράς με πάρα πολλά ρούχα εύκολα και άνετα-όπως με τζιν, με παντελόνια σε cropped στιλ, με mini ή maxi φορέματα, με φούστες και με ολόσωμες φόρμες. Δεν τα συνδυάζεις με πολύ καλοκαιρινά ρούχα γιατί είναι suede οπότε καλύτερα να τα αποφύγεις την άνοιξη και ποτέ με καλσόν.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Γίνομαι νονά το Πάσχα και έχω πάρει το παρακάτω φόρεμα. Δεν ξέρω τι να φορέσω απο πάνω.

Απάντηση
Φίλη μας ενα ωραίο blazer σε pastel ή cream απόχρωση είναι πολύ chic & safe επιλογή αλλίως ένα μαντώ, ανάλογα τον καιρό και την διάθεση σου.

Ερώτηση
Καλημέρα σας, με λένε Βίβιαν και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Τον ερχόμενο Ιούλιο παντρεύεται η αδερφή μου και θα ήθελα να μου προτείνετε στιλ και είδος φορέματος, δεδομένου ότι εκείνο την περίοδο θα είμαι 8 μηνών έγκυος. Το στιλ μου θα το έλεγα casual chic. Έχω 1,67 ύψος και τώρα είμαι 51 κιλά και καστανή.
Σας ευχαριστώ

Απάντηση
Bίβιαν εκείνη την περίοδο εφόσον θα είσαι και 8 μηνών έγκυος μία πολύ καλή επιλογή για να είσαι καλοντυμένη και άνετη είναι φόρεμα σε empire γραμμή ( θα βρεις γενικά παντού μέχρι τότε) και αναλόγως το location της τελετής το συνδυάζεις με πλατφόρμες ή flat sandals.Σου στέλνουμε και μία φωτό για να πάρεις μια ιδέα.

Ερώτηση
Καλησπέρα αγόρασα αυτά τα πέδιλα. Με τι φόρεμα ή φούστα θα με συμβουλεύατε να τα συνδυάσω; Είμαι 20 χρόνων, 1.62 και αδύνατη 46 κιλά.

Απάντηση
Τα πέδιλα σου έχουν ενα boho style που είναι μεγάλη τάση την άνοιξη και το καλοκαίρι. Θα τα φοράς με όλα τα άερινα mini ή maxi φορέματα σε αυτό το ύφος αλλά και με minimal μονόχρωμα φορέματα σε midi γραμμή. Επέλεξε επίσης να τα συνδυάσεις με mini φούστες και τοπ 70s ή με maxi με tank tops. Σου στέλνουμε και μερικές φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλησπέρα, ορκίζομαι στις 3 Μαρτίου και θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι οικονομικό να φορέσω. Εκτός απο το κλασικό φόρεμα τι άλλο θα μπορούσατε να μου προτείνετε?
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας για την ορκομωσία θα σου προτείναμε σαν εναλλακτική εμφάνιση μία ολόσωμη φόρμα με pastel pumps και ένα πιο νεανικό στιλ jacket. Θα μπορέσεις να τα βρεις όλα σε οικονομικές αλυσίδες και σου στέλνουμε και φωτό να εχεις μία εικόνα.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια του Τlife! Οι συμβουλές σας είναι σωτήριες!!! Βαφτίζω την κόρη μου στις 20 Απριλίου, απόγευμα και έχω βρει ένα φόρεμα όλο με δαντέλα. Θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια και πανωφόρι να το συνδυάσω. Σας ευχαριστώ!



Απάντηση

Φίλη μας πολύ ωραίο το φόρεμα σου μας αρέσει πολύ. Για παπούτσια θα μπορούσες να ακολουθήσεις την επιλογή της φωτογραφίας και να συνδυάσεις μια ωραία μπορντό γόβα αλλιώς μπορείς να το βάλεις με μία nude ή αν θες με κάτι παστέλ π.χ. ροζ ή βεραμάν- κάτι δηλαδή από τις αποχρώσεις που έχει το φόρεμα στο pattern του. Το πανωφόρι που του ταιριάζει είναι ένα ωραίο, μαντό δηλαδή ένα παλτό σε ίσια γραμμή σε cream ή παστέλ απόχρωση θα βρεις σίγουρα στις αρχές Απριλιόυ σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες .Σου στέλνουμε και φωτό για να έχεις μία εικόνα.

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα,
Θα βαπτίσω την κορούλα μου αρχές Ιουνίου (πρωί) κι έχω επιλέξει το φόρεμα που επισυνάπτω. Είμαι λευκή, ξανθιά και λίγο στρουμπουλή. Συμφωνείτε με την επιλογή μου; Αν ναι, με τι αξεσουάρ και παπούτσια θα προτείνατε να το συνδυάσω;
Σας ευχαριστώ πολύ! Άρτεμις

Aπάντηση
Άρτεμις θα πρέπει να μας στείλεις ξανά φωτογραφία γιατί σε αυτή που μας έστειλες δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο το ρούχο σου και δυστυχώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Περιμένουμε πάλι νέα σου!

Read More

And More