“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις fashion απορίες; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling και ιδέες για τα γιορτινά σου outfits; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Γειά σας παιδιά! Πολλά πολλά συγχαρητήρια για το site, το επισκέπτομαι καθημερινά για να ενημερώνομαι για τα πάντα!
Λοιπόν θέλω τη βοήθειά σας για ένα φόρεμα που θέλω να βάλω τα Χριστούγεννα! Είμαι 18 χρονών, ύψος 1,65μ., 56 κιλά, καστανή. Εχω ένα κλασσικό little blak dress με κάποιες λεπτομέρειες από δαντέλα στο πλάι, το μήκος του είναι mini προς midi και με τετράγωνη λαιμόκοψη. Σκεφτόμουν να το συνδυάσω με το κρεμαστό που φαίνεται στην εικόνα κι ένα ζευγάρι μπορντό σουέντ γόβες κλειστές με μπαρέτα. Εσάς πώς σας φαίνεται; Επίσης τι καλσόν να βάλω; Μαλλιά; Μακιγιάζ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Απάντηση
Φίλη μας σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και ελπίζουμε να σε βοηθήσουν οι συμβουλές μας! Λοιπόν το κολιέ σου είναι πολύ ωραίο αλλά αν το φόρεμά σου έχει τετράγωνη λαιμόκοψη ίσως να μην του ταιριάζει κολιέ και να πρέπει να προτιμήσεις ένα άλλο κόσμημα όπως ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Ο συνδυασμός του με μπορντό γόβες μας αρέσει πολύ αλλά θα σου προτείνουμε να αποφύγεις τελείως το καλσόν που είναι πάντα πιο chic. Tα μαλλιά σου θα μπορούσες να τα χτενίσεις σε ένα χαλαρό σπάσιμο με χωρίστρα στο πλάι και να κάνεις ένα ωραίο λαμπερό μακιγιάζ με ελαφρά τονισμένα μάτια και ένα κραγιόν σε berry απόχρωση.


Σκουλαρίκια με μπορντώ πέτρες Zanina K. 28,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Τόνια, είμαι 17 χρόνων κι έχω ενα γάμο στις 28 Δεκέμβρη. Τι ρούχο θα μου προτείνατε να φορέσω το οποίο να ταιριάζει στην ηλικία μου;

Aπάντηση
Γεια σου Τόνια! Μιας και οι ημέρες αυτές είναι εορταστικές θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ωραί girlie φόρεμα που θα ταιριάζει στην ηλικία σου και σε ένα φωτεινό, έντονο χρώμα (σου δείχνουμε και φωτό παρακάτω). Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι γόβες, ίσως με straps, σε ένα άλλο χρώμα που θα μπορoύσε να είναι και μπλέ και κάνε ένα φυσικό και νεανικό μακιγιάζ. Χτένισε τα μαλλιά σου σε ένα σινιόν και αν θέλεις να φορέσεις κόσμημα προτίμησε ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια.


Φόρεμα The KNL’s 210,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 16 χρόνων και σκεφτόμουν να αγοράσω αρβυλάκια, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα. Καταρχήν είναι στη μόδα ή ειναι πια ξεπερασμένα; Και έπειτα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σε κυρίως μαύρο χρώμα; Ευχαριστώ!

Aπάντηση
Φέτος τα αρβυλάκια κάθε άλλο παρά ξεπερασμένα είναι φίλη μας. Σου προτείνουμε να αποκτήσεις ένα ζευγάρι οπωσδήποτε και να τα φοράς με skinny jeans αλλά και θηλυκά girlie φορέματα με χοντρές ζακέτες. Εφόσον λοιπόν φέτος είναι πολύ της μόδας δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις ένα ζευγάρι που να σου αρέσει, ρίξε απλά μια ματιά στις οικονομικές αλυσίδες ρούχων που θα τα βρεις και σε πολύ καλή τιμή.



Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Πολύ ωραία η στήλη σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω onesies (αυτές τις ολόσωμες φόρμες για το σπίτι). Ευχαριστώ!

Aπάντηση
Γεια σου φίλη μας, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο www.homesies.gr, καθώς και στα καταστήματα Accessorize που θα βρεις πολύ ωραία nightwear γενικότερα και onesies με πρωτότυπα prints.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Είμαι 22 χρονών, 1.72μ. και 54 κιλά. Παραμονή Χριστουγέννων θα πάω με την παρέα μου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο -κοινώς μπουζούκια! Θέλω να μου πείτε αν ταιριάζει να φορέσω maxi φούστα με κάποιο μπούστο ή κορμάκι και γόβες… Ή να ακολουθήσω την safe επιλογή: τζιν παντελόνι και κάποιο μπλουζάκι; Μήπως όμως με την δεύτερη επιλογή είμαι πολύ απλά ντυμένη; Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά!!

Απάντηση
Φίλη μας στα μπουζούκια θέλεις να πας και να χορέψεις σωστά; Η maxi φούστα δεν θα είναι και πολύ άνετη. Θα σου προτείναμε να βάλεις ένα παντελόνι, όχι τζιν, ένα μαύρο παντελόνι ψηλόμεσο σε loose στιλ, με μια ωραία ζώνη και ένα κορμάκι για sexy αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα εντυπωσιακό κόσμημα -ένα κολιέ ίσως για extra λάμψη.

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα μπεζ φόρεμα και δεν ξέρω με τι χρώμα γόβες να το συνδυάσω. Τι προτείνετε ;

Απάντηση
Φίλη μας ένα μπεζ φόρεμα είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί μιας και είναι σε μια τελείως ουδέτερη απόχρωση. Εμείς θα σου προτείνουμε για μια casual σχετικά περίσταση να το συνδυάσεις με μια animal printed γόβα και ξέρουμε και που θα τις βρεις, στο Τshop του Τlife. Για μια πιο επίσημη εμφάνιση μπορείς να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση, χρυσή κατά προτίμηση και με ένα εντυπωσιακό επίσης χρυσό κόσμημα με κρύσταλλα.


Leopard γόβες Sante 75,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είμαι 42 ετών, 1,74μ. και περίπου 73 κιλά (μετά από δίαιτα με την οποία έχασα 30 κιλά, τώρα φοράω πολύ μικρότερα νούμερα – ενδεικτικά στο h&m φοράω το 40 νούμερο παντελόνι και μπλούζες το medium ή large). Θα ήθελα να μου προτείνετε τι βασικά κομμάτια να αγοράσω ώστε να είμαι καλοντυμένη, κομψή και μοντέρνα. Το πρόβλημά μου είναι ο συνδυασμός των ρούχων. Αγοράζω ρούχα που μου αρέσουν και μετά δυσκολεύομαι να τα συνδυάσω μεταξύ τους.

Απάντηση

Καλή εβδομάδα και σε εσένα φίλη μας! Λοιπόν αφού άλλαξες size θα πρέπει να πάρεις κάποια βασικά κομμάτια στο νέο σου νούμερο. Ιδανικά θα πάρεις για αρχή κάποια παντελόνια σε βασικά χρώματα, μαύρο, γκρι, 2 ωραία τζιν σε μπλε και γκρι απόχρωση, και κάποια κολάν με prints όχι όμως πολύ busy. Αυτά τα φοράς κάθε μέρα με ωραία πλεκτά ή με πρωινά τοπ -πουκάμισα, ενώ σε πανοφώρι ένα τζακετ ή ένα γκρι μάλλινο σακάκι είναι ότι πρέπει.
Σίγουρα κάποια μονόχρωμα all day φορέματα που θα μπορείς να τα βάλεις με γόβες στην δουλειά αλλά και με ankle boots το βράδυ για ενα ποτό. Επίσης μία δερμάτινη φούστα και μία ολόσωμη φόρμα για πιο fashion εμφανίσεις. Αν τα πάρεις σε ”ήσυχα” χρώματα τα συνδυάζεις όλα μεταξύ τους άνετα χωρίς λάθη και αν θες κάτι ακόμη προσθέτεις κάποια φουλάρια ή τσάντα με χρώμα έντονο που θα σου αλλάξουν εντελώς το ντύσιμό σου.

Read More

And More