“Τι να φορέσω…; Πώς να συνδυάσω…;” Απαντάμε στις ερωτήσεις που μας έστειλες…

Οι στιλιστικές αποφάσεις μπορεί σε αρκετό κόσμο να φαίνονται ως κάτι απλό και ίσως και ανούσιο. Σε εμάς τις γυναίκες όμως που αγαπάμε τη μόδα, ενημερωνόμαστε και τη σεβόμαστε, αυτά είναι διλήμματα που θέλουν αρκετή σκέψη. Αξίζει να σου αναφέρω πως όταν ρώτησαν τη Victoria Beckham σε talk show πόσο καιρό της πήρε να αποφασίσει τι θα βάλει για την συγκεκριμένη περίσταση είπε μία εβδομάδα. Και μου μοιάζει απόλυτα λογικό αν σκεφτείς πως στην ιδέα ενός ραντεβού, ενός γάμου ή έστω ενός πάρτυ καταναλώνουμε πολύ ενέργεια. Μα πολύ ενέργεια…
Κάνεις σύνολα, συνδυασμούς, καταλήγεις σε κάτι, αλλάζεις γνώμη, πηγαίνεις βόλτα στα μαγαζιά, ψωνίζεις… και πολλές φορές θέλεις ή εύχεσαι να είχες ένα χέρι βοηθείας ώστε να σε βοηθήσει να πάρεις την καθοριστική απόφαση. Το TLIFE λοιπόν έρχεται να παίξει ακριβώς αυτόν τον ρόλο στη ζωή σου και απαντάει σε όλες τις δικές σου styling ερωτήσεις.

Στείλε μας e-mail και επικοινώνησε με τα κορίτσια της μόδας στο styling@tlife.gr



Ερώτηση:

Γεια σας! Είμαι η Δήμητρα και είμαι 22 ετών και θα είμαι κουμπάρα στο γάμο της κολλητής μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω τι να βάλω και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είμαι καστανόξανθη, με πράσινα μάτια, ύψος 1.70 και 50 κιλά

Aπάντηση:
Γεια σου Δήμητρα! Τι φοβερές αναλογίες είναι αυτές! Παρόλο που δεν μου δίνεις πολλές πληροφορίες για την τοποθεσία του γάμου, είσαι η κουμπάρα οπότε σου προτείνω να επιλέξεις φόρεμα ώστε να τιμήσεις τον ρόλο σου. Ένα μακρύ κομμάτι το κάνει πιο επιβλητικό ενώ αποχρώσεις όπως το καφέ ή το λαδί θα αναδείξουν τα μάτια σου. Καλή ιδέα είναι ένα φόρεμα που θα αναδεικνύει τους ώμους σου αφού σε πολλές φωτογραφίες θα φαίνεται το πάνω μέρος σου και στόλισε τον καρπό του ενός σου χεριού με ένα χρυσό εντυπωσιακό βραχιόλι.

Πάντα Άξια
Φιλιά

Ερώτηση:
Γεια σας! Θέλω να σας ρωτήσω η Τατιάνα στα Καλλιστεία τι φόρεμα φόρεσε κι από που το πήρε. Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Έλενα. Η Τατιάνα επέλεξε ένα πολύ θηλυκό μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή με το μπούστο να το στολίζει μαύρη δαντέλα του σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes (τηλ. ατελιέ: 210 3614155). Μπορείς όμως να βρεις όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της με ένα “κλικ” εδώ.

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Ιωάννα και πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα μποτάκια. Σκέφτομαι να τα φορέσω με αυτό το φόρεμα που έχω (είναι ανοιχτό ροζ). Καταρχάς πώς σας φαίνεται σαν συνδυασμός; Και δεύτερον με τι καλσόν προτείνετε να τα φορέσω. Ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ να λάβω απάντηση!

Απάντηση:
Γεια σου Ιωάννα! Τα μποτάκια σου είναι πολύ ωραία και ο συνδυασμός που σκέφτεσαι πολύ μοδάτος! Σούπερ επιλογές! Θα σου πρότεινα είτε χωρίς καθόλου καλσόν – αν το αντέχεις – είτε με μαύρο οπάκ ώστε να υπάρχει ομοιομορφία.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας. Μου αρέσει πολύ το τζιν παντελόνι που ανοίγει καμπάνα κάτω. Το είδα και στο editorial σας με τα τζιν. Θέλω να ρωτήσω: είμαι 1,80 ύψος -θα είναι ωραίο; Θα μου πάει; Με τι να το συνδυάσω από πάνω; Και κυρίως δεν ξέρω με τι στιλ παπούτσι ταιριάζει. Βοηθήστε με. Σε καλή τιμή που μπορώ να βρω τέτοιο σκούρο παντελόνι; Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Έλενα. Το συγκεκριμένο τζιν θα σου ταιριάζει πολύ αφού κολακεύει ιδιαίτερα τα ψηλά κορίτσια. Συνδύασέ το με πουκάμισα με διακριτικό print αλλά και μονόχρωμα που θα τα έχεις κλειστά στο λαιμό. Δώσε λάμψη με εντυπωσιακά κολιέ ενώ τα παπούτσια που τους ταιριάζουν περισσότερο είναι τα ankle boots. Προτίμησε χοντρό τακούνι.Παίξε με το στιλ σου φορώντας ankle boots με prints όπως τα leopards που είναι πολύ μόδα. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα Staff&Co. Το μήκος του παντελονιού θα πρέπει να αφήνει λίγο από το παπούτσι να φαίνεται.

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα ιδιαίτερο φόρεμα που έχω! Θα μου άρεσε να το φορέσω πιο πρωτότυπα! Είναι βελούδο, σκούρο κυπαρισσί, χυτό, με μήκος πάνω από το γόνατο και μανίκια 3/4. Θα μπορούσα να το μεταποιήσω ή αν όχι με τι τρόπο θα μου προτείνατε να το φορέσω. Ευχαριστώ, φιλιά από Θεσσαλονίκη!

Aπάντηση:

Γεια σου Έφη από την Θεσσαλονίκη! Τι φανταστικό φόρεμα είναι αυτό που έχεις! Σου προτείνω να μην το πειράξεις καθόλου και να το φορέσεις τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές με δερμάτινα ankle boots αν τα πόδια σου είναι αρκετά αδύνατα ή αν όχι με δερμάτινες μαύρες πολύ ψηλές γόβες. Φόρεσε κόκκινο ή μπορντό κραγιόν και θα δεις πως το σύνολο για το ρεβεγιόν κι όχι μόνο, είναι έτοιμο!

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Με λένε Μαριέττα και είμαι 20 χρονών. Είμαι μελαχρινή με μαύρα χοντρά (σε σχέση με τα συνηθισμένα) φρύδια, μαύρα μάτια και έντονα χείλη. Επίσης έχω ύψος 1,70 και είμαι 55 κιλά. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι κολλητό με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω από πάνω; Και τι μακιγιάζ να κάνω; Να σας πω ότι συνήθως δεν βάφομαι έντονα βάζω μόνο eyeliner και κραγιόν και σκεφτόμουν μήπως έβαζα μια ριχτή μπλούζα με τον ένα ώμο έξω ή τζιν πουκάμισο και κοντό αμάνικο γουνάκι.

Απάντηση:
Γεια σου Μαριέττα, νομίζω πως οι ιδέες σου είναι πολύ καλές. Μπορείς μέσα στην ημέρα να το συνδυάσεις με τζιν πουκάμισο και loafers, όπως και με πουλόβερ μονόχρωμο βαμβακερό και ankle boots ενώ το βράδυ μία ριχτή μπλούζα με τον ένα ώμο έξω ή ένα μεταξωτό πουκάμισο από έξω με ένα ζευγάρι ankle boots θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Επίσης σημείωσε πως τα αξεσουάρ κάνουν πολλά μαγικά οπότε και με ένα απλό λευκό t-shirt και χρυσά αξεσουάρ η εντυπωσιακά κολιέ θα το μεταμορφώσεις σε βραδινό look.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας και από μένα. Δουλεύω σε εταιρεία που πρέπει να είμαι πάντα καλοντυμένη (τακούνια, μαλλί, όχι σορτς, κλπ).
Μέχρι τώρα φοράω κυρίως φούστες pencil, παντελόνες ψηλόμεσες, πουκάμισα γιατί νομίζω μου ταιριάζουν καλύτερα (είμαι 1,67 και 58 κιλά με καμπύλες).Τι να φορέσω να ανανεωθώ λίγο χωρίς να δώσω μια περιούσια; Κάποια κομμάτια που μπορώ να φορέσω με μπότες ή γόβες και να είμαι κομψή όλη μέρα; Είμαι 33, αλλά δεν θέλω να ντύνομαι άλλο τόσο κλασικά, αλλά να είμαι λίγο πιο φρέσκια, χωρίς να είναι άβολα αυτά που θα φοράω.

Απάντηση:
Γεια σου Ελένη. Οι επιλογές που κάνεις ήδη μοιάζουν να είναι πολύ κομψές. Μπορείς να κάνεις πιο νεανικούς συνδυασμούς απλά παίζοντας με τα κομμάτια που έχεις ήδη. Συνδύασε μία παντελόνα σου με ένα κομψό πουλόβερ (μπορείς να βρεις πολλά στα Massimo Dutti). Φορέματα που μοιάζουν με μακριές πουκαμίσες σε αποχρώσεις όπως το λαδί και το γκρι και να τα συνδυάσεις με μπότες μαύρες μέχρι το γόνατο. Φούστες στενές pencil μέχρι το γόνατο με t-shirt μονόχρωμα όπως γκρι, λευκά, σε καλή ποιότητα κλειστά στο λαιμό ( φυσικά χωρίς λογότυπα). Αν το περιβάλλον σου το επιτρέπει μπορείς να τολμήσεις ακόμη και τζιν ψηλόμεσα (χωρίς σκισίματα) και να τα συνδυάσεις με ένα μεταξωτό λευκό πουκάμισο και μποτάκια από κάτω.

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλημέρα!!! Θα παντρέψω ένα ζευγάρι φίλων στις 1 /12. Έχω αγοράσει φόρεμα, είναι μέχρι το γόνατο, τύπου cocktail, χρώματος μπλε (όχι σκούρο). Με προβληματίζει το παπούτσι. Έχω μαύρες γόβες αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να φορέσω nude, για κάτι πιο νεανικό; Είμαι 32 χρονών, 1,65 και 52 κιλά. Τα μαλλιά μου, μου προτείνετε να τα έχω κάτω (είναι ξανθά μακριά ) ή να προτιμήσω κανέναν κότσο τύπου Σαρλίζ Θερόν (το πάνω μέρος του φορέματος είναι κρουαζέ με κοντό μανίκι). Τέλος για πανωφόρι, εσάρπα με γούνα; Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Ελένη! Σου προτείνω αφού το φόρεμά σου είναι ανοιχτό μπλε σε cocktail γραμμή να κινηθείς προς το nude ώστε να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν ακόμη πιο ψηλά και να αναδείξεις το φόρεμα. Επειδή αυτή η γραμμή έχει αρκετά θεατρικά στοιχεία μάζεψε τα μαλλιά σου ένα κομψό σινιόν, του ταιριάζει!

Φιλιά

Eρώτηση:
Γεια σας! Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό, nude γόβες! Σίγουρα έχω βρει, αλλά μιας και είμαι φοιτήτρια, χρειάζομαι κάτι πιο οικονομικό (μέχρι 50 ευρώ)! Ξέρετε πού μπορώ να βρω -εκτός internet; Ψάχνω σαν αυτή που έχω επισυνάψει, με κρυφή πλατφόρμα, λουστρίνι και γύρω στα 14 εκατοστά! Ζητάω πολλά,το ξέρω!

Aπάντηση:
Γεια σου Λινάκι. Δεν ξέρω που βρίσκεσαι ακριβώς στην Ελλάδα αλλά μπορείς πολύ εύκολα να βρεις στο Zara, στη Fullah Sugah, αλλά και στα Tsakiris Mallas που έχει μεγάλη ποικιλία!

Φιλάκια

Read More

And More