Μπότες, ankle boots και γόβες: Tα ωραιότερα παπούτσια στις βιτρίνες του TLIFE!

Αναρωτιέσαι ποιo είναι αυτό το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει με στιλ όλα σου τα outfits και θα σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη; Η απάντηση είναι απλή. Τα παπούτσια φυσικά!

Αυτή η σεζόν σου δίνει πραγματικά πολλές επιλογές στα παπούτσια. Eμείς όμως σου συγκεντρώσαμε τις πιο πολυπόθητες γόβες, μπότες και ankle boots για να προσθέσεις και στη δική σου wishlist το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου. Εnjoy!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Ψηλοτάκουνα ή με μεσαίο τακούνι ankle boots, σε διάφορα χρώματα, prints και υλικά! Με φούστες, παντελόνια ή leggings είναι η πιο hot επιλογή των τελευταίων σεζόν. Εσύ; Θα υποκύψεις στον σέξι αυτό πειρασμό;

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Δερμάτινες ή suede, flat ή ψηλοτάκουνες οι ωραιότερες μπότες της σεζόν είναι εδώ! Έρχονται για να ντύσουν τις γάμπες σου με στιλ και να απογειώσουν τα χειμερινά σου look.


ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Τι πιο sexy από ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες; Αναβάθμισε ακόμα και το πιο απλό outfit σου με τις πιο ξεχωριστές που κυκλοφορούν στην αγορά. Και μην ξεχνάς: είναι το παπούτσι που λατρεύουν τα αγόρια μιας και ομορφαίνουν τη σιλουέτα σου και κολακεύουν τα πόδια σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More