Celebrity Skin: Τι θα παρουσιάσει φέτος το avant garde σχεδιαστικό δίδυμο;

O Δημήτρης Στρέπκος και η Ελένη Μπαρλά είναι το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από το brand Celebrity Skin. Ο Δημήτρης που αν τον γνωρίσεις δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Είναι σχεδόν πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός και μοιάζει να μην σταματάει ποτέ να έχει φρέσκες γεμάτες μόδα ιδέες. Το ίδιο και η Ελένη. Γλυκιά, στιλάτη και πάντα με κάτι δημιουργικό στο μυαλό της.

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο show σε έναν μεγάλο πια fashion θεσμό που έχουμε στη χώρα μας -την Athens Xclusive Designers Week που ξεκινάει το Σάββατο 20 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου- επικοινώνησα μαζί του με σκοπό να μάθω όλα όσα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ερχόμενη Δευτέρα. Τα ρούχα Celebrity Skin είναι αρκετά avant garde με τις διαφάνειες να μοιάζουν με ιστό αράχνης και τις glam – goth κεντημένες λεπτομέρειες να σε μαγνητίζουν. Aλλά αυτό που πάντα σε εξιτάρει είναι η επιλογή επώνυμων και καταξιωμένων στο χώρο τους ανθρώπων που περπατάνε στο catwalk. Στόχος; Να επικοινωνήσουν ακριβώς το όραμα των Celebrity Skin.

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά και πάρε μία μικρή Celebrity Skin γεύση για το τι πρόκειται να γίνει αλλά και τι προτείνουν για το φετινό χειμώνα.

Τι να περιμένουμε από τη συλλογή σας για την ερχόμενη σεζόν; Μιλήστε μας για αυτή. Τι χρώματα, σχέδια θα επικρατήσουν;
Η Bipolar Disorder είναι S/S 2013 και κινείται στα χρώματα του μαύρου, του λευκού και του nude. Χρησιμοποιούμε υφάσματα ανάλαφρα, λεπτά και με περίπλοκες τεχνικές moulage και πλεξίματος καθώς και με διακοσμήσεις από πέτρες και ζιργκόν προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο ρούχο avant garde τεχνοτροπίας, που όμως παραμένει προσιτό στον καταναλωτή.

Μας έχετε συνηθίσει σε εκπλήξεις επάνω στο catwalk από επώνυμους προσκεκλημένους. Τι να περιμένουμε αυτή τη φορά; Θα μοιραστείτε με τις αναγνώστριες του TLIFE κάποιους από τους επώνυμους που θα περπατήσουν στην Athens Xclusive Designers Week;
Οι Celebrity Skin έχουν κάποιους celebrities φετίχ, όπως η Άντα Λιβιτσάνου που είναι μούσα μας, ή οι Vegas, με τους οποίου συνεργαζόμαστε και στα δικά τους video clips. Αυτή τη φορά στην Bipolar Disorder collection έχουμε χρησιμοποιήσει πιο πολλούς άντρες από γυναίκες δίνοντας μια πιο spicy όψη στο μαύρο / avant garde ύφος μας. Έναρξη θα κάνει ένα πολύ δυνατό όνομα από το χώρο της μουσικής και φινάλε ένα come back από πολύ γνωστό Ολυμπιονίκη.


Με ποιο κριτήριο επιλέγετε τους επώνυμους που συμμετέχουν στα videos και στις επιδείξεις σας;

Βασικό στοιχείο είναι η χημεία μεταξύ μας. Το να είναι κάποιος επώνυμος δεν είναι δελεαστικό από μόνο του για να περπατήσει στο catwalk μας. Θέλουμε να έχουμε μια προσωπική, φιλική σχέση με το άτομο αυτό και να αντιλαμβάνεται πλήρως το όραμα των Celebrity Skin.

Οι γραμμές στα ρούχα σας είναι αρκετά avant garde και θα τα χαρακτήριζα κι ως goth – glam. Συμφωνείτε με αυτό τον τίτλο;
Το ύφος είναι avant garde με Goth glam αναφορές αλλά συνεχώς προσπαθούμε να το εμπλουτίσουμε με commercial στοιχεία για να είναι προσιτό και στο μέσο καταναλωτή. Δεν περιοριζόμαστε σ’ έναν αποκλεισμένο μικρόκοσμο και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας θα ήταν να κατασκευάζαμε ρουχαλάκια.

Θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο ή θα υπάρξουν έντονες αλλαγές σε αυτή τη συλλογή;
Η Bipolar Disorder S/S 2013 collection αποτελεί φυσική συνέχεια της Deconstruction F/W 2012/13. Ως εκ τούτου υπάρχει μια συνοχή και μια συνέπεια στο ύφος μας. Όμως δεν θα δείτε ξαναζεσταμένο φαγητό. Πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες τεχνικές, νέες τεχνοτροπίες και νέα υλικά. Υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στη φόρμα των ρούχων.

Ποιο στιλ θα κυριαρχήσει την ερχόμενη σεζόν και τι προτείνουν οι Celebrity Skin;
Μαύρο, λευκό, nude χρώμα και μια ροκ διάθεση mix and match.


Πως θέλετε να νιώθει η γυναίκα που επιλέγει να φορέσει δημιουργίες σας;

Το motto μας είναι Dare to Wear. Πρέπει να αισθάνεται τολμηρή, μοναδική, δυναμική.


Σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας πως νιώθετε για την ελληνική μόδα και το μέλλον της;
Δουλεύουμε περισσότερο, είμαστε γεμάτοι θετική ενέργεια και προχωράμε. Οι Celebrity Skin γεννήθηκαν στην αρχή της κρίσης. Δεν έχουμε γνωρίσει άλλες συνθήκες. Δεν περιορίζουμε τη δημιουργικότητα μας, αναπροσαρμοζόμαστε, πειραματιζόμαστε κι ελπίζουμε.

Πείτε μας δύο μυστικά που εύκολα μπορεί μία γυναίκα να κάνει μέσα στην καθημερινότητα της και να είναι καλοντυμένη.
1. Να εμπιστεύεται τη μονοχρωμία.
2. Να αποφεύγει τη στείρα logomania.


Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Να συνεχίσουμε να είμαστε επιδραστικοί στον τομέα της μόδας, να αυξήσουμε τα σημεία διανομής μας και πάνω από όλα να εμπιστευτεί ο Έλληνας καταναλωτής τον έλληνα designer.

Που μπορούν να βρουν οι αναγνώστριες του TLIFE τις δημιουργίες Celebrity Skin?
Στο Underground Κολωνάκι / Μύκονος
Στο e-shop fashionlover.gr
Και στο showroom μας στη Νεάπολη Εξαρχείων κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Read More

And More