Μια γεύση από τη μόδα της Άνοιξης: Όλα τα αντικείμενα του πόθου σε ένα θέμα!

Η Άνοιξη έρχεται στη ζωή μας όταν αρχίζει να ανθίζει ο τόπος. Η Άνοιξη έρχεται στη μόδα όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι διαφημιστικές καμπάνιες. Δες τις σειρήνες της επόμενης σεζόν!

Kάθε σεζόν που αλλάζει φέρνει μαζί της εκτός από νέα trends και νέες διαφημιστικές καμπάνιες. Δυνατές εικόνες με έντονα στοιχεία που σου τραβούν την προσοχή και σε κάνουν να παρατηρείς το αναγραφόμενο label. Οι διαφημίσεις είναι ο τρόπος εν ολίγοις που οι οίκοι μόδας επικοινωνούν με εμάς τους απλούς θνητούς τις νέες τους collection. Και τι πιο άμεσο, απο μία δυνατή εικόνα που δημιουργεί το story (μήνυμα) που θέλει ο οίκος με τη νέα του σειρά να περάσει.

Έφτασε λοιπόν η εποχή που οι διαφημίσεις αλλάζουν και τα ζεστά παστέλ έρχονται να αντικαταστήσουν τα βαριά χρώματα. Τα μαγιό αντικαθιστούν τις γούνες και τα πέδιλα τις μπότες! Κι αν ακόμη δεν μπορείς να τα φορέσεις όλα αυτά, στην πορεία κι όσο ανοίγει ο καιρός θα σου έρθει η όρεξη κι αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι πίσω από τις καμπάνιες το ξέρουν καλά.

Όσο όμως υποψιασμένη κι αν είσαι δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως θέλεις να τις βλέπεις, να παρατηρείς τις λεπτομέρειες, να βλέπεις τα αξεσουάρ που κρατάνε τα μοντέλα αλλά και πολλές φορές να τσεκάρεις τον τρόπο που συνδυάζουν τα νέα trends.

Το ΤLIFE σου συγκεντρώνει τις πιο δημοφιλείς φωτογραφικές καμπάνιες που κοσμούν τα περιοδικά, τα καταστήματα αλλά και τους δρόμους μεγάλων πρωτευουσών.


Emporio Armani
Ο οίκος Αrmani δημιουργεί μία καμπάνια με τα μοντέλα να είναι Ασιατικής καταγωγής. Άλλωστε ήρθε ο καιρός που κύρια αγορά των αγαθών αυτών είναι η Ασία οπότε τα μοντέλα αλλάζουν και το ασπρόμαυρο φόντο επιβάλλει τη διχρωμία άσπρο – μαύρο που επικρατεί στην συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012.

Balenciaga
Ο οίκος Balenciaga που διατηρεί πολύ απλές γραμμές -σχεδόν γεωμετρικές- στα νέα του ρούχα επικοινωνεί τη σειρά με ένα αρκετά cult τρόπο. Το μοντέλο μέσα σε ένα διαμέρισμα κρατάει με τα δύο χέρια το τηλεκοντρόλ και τα αξεσουάρ σε φλούο απόχρωση μαρτυρούν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα φωσφορίζουμε όλες μέσα στη νύχτα.


Coach
Η Gwyneth Paltrow για ακόμη μία σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Coach. Οι κομψές τσάντες και τα δερμάτινα αξεσουάρ φαίνεται πως βρήκαν την καλύτερη εκπρόσωπο. Από τη στιγμή που η διάσημη ηθοποιός ανέλαβε την προώθηση της σειράς το brand έχει αυξήσει τις πωλήσεις του στο διπλάσιο.

Bally
Όλοι όμορφοι, νέοι, ευχαριστημένοι από τη ζωή τους, πετυχημένοι στην καριέρα τους (φαίνεται από την τσάντα του νεαρού αριστερά) και με το body language να προδίδει διάθεση για φλερτ… Η νέα καμπάνια του οίκου Bally. Τα γήινα χρώματα επικρατούν στην εικόνα και σίγουρα η φωτογραφία σου προκαλεί πολύ ευχάριστα συναισθήματα.


DKNY
H DKNY εμφανίζει στη νέα της καμπάνια ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη που μοιάζει να βρίσκεται σε ταράτσα ψηλού κτιρίου. Μία νεανική διάθεση που κάθε καλοντυμένο ζευγάρι οφείλει να έχει.

Salvatore Ferragamo
Ο οίκος επιλέγει το super model Ζιζέλ για κεντρικό πρόσωπο της νεάς του καμπάνιας. Η Ζιζέλ βρίεσκεται δίπλα στη θάλασσα αλλά ο καιρός της επιτρέπει να φοράει κόκκινο ριγέ κοστούμι που σταματάει στο ύψος των αστραγάλων και το συνδυάζει με ψηλά πολύ κομψά πέδιλα.

Gucci
Στον οίκο Gucci είναι απόλυτα εμφανής η γυναικεία συνωμοσία για το Καλοκαίρι αυτό. Τα χρώματα της σειράς αυτής, είναι τρία: το λευκό, το μαύρο και το χρυσό. Ενώ τα διακριτικά κρόσσια στο φόρεμα και στο τοπ προδίδουν πως θα δώσουν δυναμικά το “παρών”.

Jil Sander
Ο Jil Sander αποφεύγει τις υπερβολές δημιουργώντας φωτογραφία πορτραίτο. Δίνει μια εικόνα αρκετά επιβλητική με την πρωταγωνίστρια να έχει ύφος μεγάλης divas.


Jimmy Choo
O αγαπημένος οίκος χρησιμοποιεί τα κόκκινα χείλη και νύχια για να δείξει πως τα αξεσουάρ Jimmy Choo είναι γένους θηλυκού. Και ως θηλυκά το έντονο ταμπεραμέντο δεν λείπει… Αφού τα δύο κορίτσια της εικόνας μάλλον έχουν μία διαμάχη για την τσάντα.

Louis Vuitton
Η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Louis Vuitton είναι αυτό που λέμε κοριτσίστικη. Χρώματα φωτεινά όπως το ροζ, το κίτρινο, το λευκό όλα σε παστέλ αποχρώσεις φτιάχνουν ένα πολύ ρομαντικό 50s σκηνικό. Η φωτογραφία δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην έχει τις πρωταγωνίστριες να μιλούν απορροφημένες φορώντας ταγιέρ και φούστες σε Α γραμμή.

Mulberry
Έντονα χρώματα έχει και ο οίκος Mulberry που αυτόματα δημιουργούν στο μυαλό την εικόνα ενός παγωτού. Τα μοντέλα βρίσκονται στο Brighton της Αγγλίας τα οποία φαίνεται να έχουν πολύ ωραία διάθεση.

Donna Karan
Sexy φαίνεται να θέλει τη γυναίκα φέτος το καλοκαίρι η Donna Karan με την Adrianna Lima να πρωταγωνιστεί στη καμπάνια και να σε καθηλώνει με το έντονο βλέμμα της. Καλοκαιρινές glamorous στιγμές προδίδει η εικόνα με τα μαλλιά να είναι ακόμη βρεγμένα μετά το μπάνιο.

Proenza Shoulder
Η εικόνα δίνει μία έντονη τριχρωμία με τα prints να παραμένουν στο προσκήνιο και το μαύρο λεπτό καλσόν να παραμένει μέχρι τη στιγμή που οι ζεστές νύχτες να σε κάνουν να το αποχωριστείς.

Versace
Η Ζιζέλ δεν είναι τυχαία το απόλυτο super model αφού την θέλουν για πρωταγωνίστρια σε όλες τις καμπάνιες κι αυτή καταφέρνει να μεταμορφώνεται. Ο οίκος Versace λοιπόν της φοράει την pencil ψηλόμεση φούστα και τον κορσέ – σουτιέν στην ίδια απόχρωση. Το σταρένιο χρώμα στο σώμα της προδίδουν ένα ζεστό καλοκαίρι.

St. John
Η Kate Winslet είναι το πρόσωπο της εταιρίας St. John και η μακριά φούστα με το πουλόβερ σε ζεστό κοραλί χρώμα μαρτυράει το πως θα πρέπει να ντυθούμε φέτος την Άνοιξη.


Yves Saint Laurent
Ιδιαίτερη εικόνα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ένα δυναμικό mix and match, με το πάνω μέρος να διατηρεί ανδρόγυνα στοιχεία και το κάτω να είναι μία μακριά αρκετά εντυπωσιακή hippie φούστα. Αν αγαπάς τα επιβλητικά αξεσουάρ τότε η ζώνη θα σε κάνει να θέλεις να την αποκτήσεις.


Roberto Cavalli
Ο Ιταλός σχεδιαστής συνώνυμο των φαντασμαγορικών ρούχων φαίνεται να ξέρει τι κάνει αφού μούσα του είναι η Naomi Campbell. Το μοντέλο – super star επιστρέφει μέσα από αυτήν τη συνεργασία και κάνει τη συλλογή του Cavalli να συζητιέται.

Ενώ για να δεις την εντυπωσιακή καμπάνια Chanel αλλά και τη βιτρίνα στο Παρίσι κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More