Οι αναγνώστριες του TLIFE γίνονται μοντέλα και φοράνε τις τάσεις του καλοκαιριού!

Διαβάζεις για μόδα, ακούς για trends, παρακολουθείς τρόπους που μπορείς να τα φορέσεις αλλά όλα αυτά σε ένα πιο θεωρητικό επίπεδο. Το TLIFE λοιπόν κάνει τα πράγματα πιο χειροπιαστά και περνάει από τη θεωρία στην πράξη αφού μόνο έτσι κάποια πράγματα αποκτούν την πραγματική τους διάσταση.

Αναγνώστριες του TLIFE, 5 όμορφα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, ήρθαν το studio και μεταμορφώθηκαν σε μοντέλα. Με τη βοήθεια της Σοφίας Σούζα φόρεσαν τις 5 πιο μοδάτες τάσεις της σεζόν με σκοπό να αναδείξουν τις αναλογίες τους αλλά και να μας δείξουν πόσο εύκολο είναι να φέρεις τη μόδα στη ζωή σου. Από την πασαρέλα λοιπόν η μόδα έρχεται μέσα στην καθημερινότητα με κορίτσια αληθινά, όμορφα, φρέσκα και με αναλογίες ρεαλιστικές που σου δείχνουν πως το να ντυθείς με την τελευταία λέξη της μόδας δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Μακριά φούστα

Βραχιόλι Fullah Sugah 10.32€
Kολιέ με φτερά Fullah Sugah 10.00€
Φούστα μάξι Massimo Dutti 59.95€
Τop Gap 29.95€
Πλατφόρμες Steve Madden Νak 129.00€

Η Κατερίνα Φράγκου δοκίμασε τη μακριά φούστα που τις τελευταίες σεζόν είναι αγαπημένη των σχεδιαστών αλλά και δική μας. Φοριέται όλη μέρα με άνετο styling αν επιλέξεις ένα τοπ και σανδάλια, αλλά γίνεται αμέσως εντυπωσιακή με πανύψηλες πλατφόρμες, στράπλες τοπ και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Ολόσωμο σορτσάκι

Ολόσωμο σορτσάκι Fullah Sugah 31.92€
Σκουλαρίκια Fullah Sugah 7.92€
Βραχιόλια Fullah Sugah 7.92€
Γόβες Fullah Sugah 38.00€
Η Ιωάννα Μητσάκου φόρεσε ένα ολόσωμο σορτσάκι σε παστέλ απόχρωση ιδανική λύση για petite σιλουέτες και το συνδυάσαμε με γόβες σε έντονο χρώμα και gipsy αξεσουάρ. Τα ολόσωμα σορτσάκια είναι τέλεια λύση για τις διακοπές σου γιατί φοριούνται άνετα από την παραλία έως το βραδινό σου ποτό.

Floral παντελόνι

Παντελόνι Η&Μ 39.95€
Top H&M 29.95€
Γόβες H&M 69.95€
Κολιέ H&M 9.95€

Η Αγγελική Βάττε δοκίμασε το floral παντελόνι που φέτος το έχουμε δει σε πολλές εκδοχές με έντονα χρώματα, με μεγάλα floral ή με ασπρόμαυρα όπως αυτό της φωτογράφησης που πάει τέλεια με έντονο τοπ και x – large μεταλιζέ κολιέ. Τα floral pants είναι ακόμη καλύτερα στην πιο loose εκδοχή τους, ψηλόμεσα που τελειώνουν στον αστράγαλο.

Ολόσωμη φόρμα

Jumpsuit Βlanco 19.95€
Πλατφόρμες Steve Madden Νak 129.00€

Η Στέλλα Μητσάκου στη φωτογράφηση του TLIFE έβαλε ολόσωμη φόρμα σε χακί απόχρωση με πανύψηλες πλατφόρμες, look τέλειο όχι μόνο για καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη αλλά και για τις διακοπές σου. Η ολόσωμη φόρμα είναι το κομμάτι μπαλαντέρ του καλοκαριού. Eπένδυσε σε μία μονόχρωμη ή με prints για trendy εμφανίσεις.

Φλούο τοπ

Παντελόνι Uterque 79.95€
Πλατφόρμες Steve Madden Nak 119.00€
Πουκάμισο H&M 29.95€
Κολιέ H&M 9.95€

Η Σαρακίνη Σοφία φόρεσε fluo top με tropical print παντελόνι και ταμπά wedges συνδυάζοντας έτσι τα fluo που αυτή τη σεζόν έχουν την τιμητική τους αλλά και τα εξωτικά pritns που είδαμε από τον οίκο Salvatore Feragammo. Παίξε με αυτούς τους συνδυασμούς και δώσε στο καλοκαιρινό σου στιλ αμέσως μοδάτο αέρα στο ντύσιμό σου.

Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Επιμέλεια: Σοφία Σούζα
Make-up artist: Βίκυ Τσαφάρα
Hair stylist: Μαίρη Τρεκλή κομμωτήριο “Ανδρέας Coiffure”
Συνεργασία: Μαρία Χρυσαίδη, Κωνσταντία Μιχαηλίδου

Ευχαριστούμε πολύ την σχολή μακιγιάζ του Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make up Stage (Παλλάδος 24-26, Αθήνα)

Read More

And More