Athens Xclusive Designers Week ημέρα 4η:Όλα όσα είδαμε την τελευταία μέρα!

Τρίτη βράδυ και η Ελληνική εβδομάδα μόδας έριξε την αυλαία της. Δε θα μπορούσε όμως να τελειώσει με καλύτερο τρόπο από 4 λαμπερά shows που μας έκαναν να περιμένουμε με αγωνία την επόμενη AXDW!

Το ΤLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει για ακόμα μια φορά τι προτείνουν οι Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2014-15!


SENSELIMITEDEDITION


Η σχεδιάστρια Andreea Tincu από τη Ρουμανία έκανε την έναρξη με τη συλλογή με evening dresses για το brand SenseLimitedEdition, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Ελλάδα στη 15η AXDW. Κομψά φορέματα και σύνολα με λεπτομέρειες από διαφάνεια ή δαντέλα σε μια χρωματική παλέτα από λευκό, μαύρο, μπεζ και σκούρο μωβ.

NENE FASHION

Σειρά είχε το το Atelier Nene High Fashion του σχεδιαστικού διδύμου, Παναγιώτα Νένε και Στέλλα Μυλωνάκη,με εικοσαετή παρουσία στον χώρο της μόδας. Δαντέλες, μουσελίνες, αλλά και βαριά μάλλινα υφάσματα, λαμπερές υφές και μεταλλικές λεπτομέρειες για θηλυκές γυναίκες με ιδιαίτερη αισθητική.

PANOS APERGIS

Ακολούθησε ο Panos Apergis με τη νέα του συλλογή με κύριο χαρακτηριστικό τα ψηφιακά digital prints σε δυνατά χρώματα πάνω σε λευκούς καμβάδες που αποτυπώνουν την ελευθερία και τη χαρούμενη πλευρά του χειμώνα.

CACHAREL

Τα shows της τελευταίας μέρας έκλεισε ο Παρισινός οίκος Cacharel, με τη νέα συλλογή του, “Autumn Dance”!


Σταθερές φόρμες, πιέτες και abstract prints σε μια φθινοπωρινή χρωματική παλέτα από λευκό, μαύρο, γκρι, σκούρο κίτρινο και πετρόλ.

Read More

And More