Τα πιο μοδάτα coffee table books! Σελίδες γεμάτες εικόνες που θα ακονίσουν κι άλλο την αισθητική σου…

Όπως σε όλα τα κορίτσια που αγαπούν την μόδα και τις σπουδαίες προσωπικότητες πίσω από αυτήν ή έστω τα περισσότερα κορίτσια τέλος πάντων, σίγουρα σου αρέσουν τα coffee table books. Τα βιβλία αυτά παραπέμπουν περισσότερο σε εγκυκλοπαίδειες παρά σε βιβλία αφού είναι πολύ μεγάλα και ογκώδη και σίγουρα πολύ δίσχρηστα στο να τα τα κουβαλήσεις έξω μαζί σου.
Παρ’ όλα αυτά είναι η τέλεια επιλογή για να κοσμήσεις το σαλόνι σου δίνοντας μία fashion πινελιά στο τραπέζι του καφέ ή στη βιβλιοθήκη σου. Στοιχείο που σου το υπογράφω θα δώσει μια πολύ chic και θηλυκή διάθεση στο χώρο σου. Και για να σου δώσω ακόμη μία ιδέα, αποτελούν και ένα πολύ πρωτότυπο και μοδάτο δώρο που μπορείς να προσφέρεις, ιδιαίτερα τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο στιλάτα και fashion coffee table books για να είσαι απόλυτα ενημερωμένη και να πάρεις μία γευσή από τις λαμπερές σελίδες τους.

American Dior


To βιβλίο American Dior του εκδοτικού οίκου Assouline είναι συλλεκτικό αφού υπάρχουν μόνο 100 κομμάτια και παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πως κατάφερε ο Christian Dior να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο και να ντύσει κάποιες από τις σπουδαιότερες γυναίκες της εποχής όπως η Grace Kelly και η Merilyn Monroe.

American Fashion Designers At Home


Το ότι αγαπάς τους σχεδιαστές είναι γνωστό και ότι έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τις συλλογές τους αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις τους επίσης σε χαροποιεί. Φαντάσου λοιπόν να μπορείς να τρυπώσεις και στα σπίτια τους. Ένα βιβλίο συλλεκτικό που σου δίνει τη δυνατότητα να τρυπώσεις στους ιδιωτικούς χώρους των πιο σπουδαίων Αμερικανών σχεδιαστών μόδας όπως ο Ralph Lauren και η Donna Karan με πολλές φωτογραφίες από κάθε γωνιά των σπιτιών τους.


Andy Warhol Drawings and Illustrations of the 1950


Aν αγαπάς την pop culture τότε αυτό είναι το ιδανικό βιβλίο για σένα αφού σου δίνει την ευκαιρία να δεις σκίτσα και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια δημιουργίας τους από τον θρύλο της pop κουλτούρας, Andy Warhol. Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο όλα όσα αγάπησες, θαύμασες και ήθελες να βάλεις στο σπίτι σου.

Balenciaga



Ο οίκος Balenciaga είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια και μέσα από το pocket size βιβλίο του, σου δίνει την δυνατότητα να ξεφυλλίσεις σε έντονες φωτογραφίες όλη την ιστορία, τις φωτογραφίσεις αλλά και τις δημιουργίες του οίκου. Φορέματα υψηλής ραπτικής, καπέλα αλλά και ό, τι καθιέρωσε και ανέδειξε τον οίκο στον χώρο της μόδας.

Barbie



Με αφορμή τα 50 χρόνια Barbie δημιουργήθηκε το συλλεκτικό – εορταστικό βιβλίο αφιερωμένο στην ξανθιά καλλονή που όλες μικρές έχουμε παίξει. Στο εσωτερικό του βιβλίου θα δεις φωτογραφίες από τις πρώτες κούκλες, την ιστορία του πως εξελίχθηκαν αλλά και οτιδήπτε έχει δημιουργηθεί με αφορμή εκείνη όπως είναι ο Ken, το σπίτι της και πολλά άλλα.

The Beatles and Fashion FabGears

Oι Βeatles είναι αναμφισβήτητα ένα θρυλικό συγκρότημα που όπως φαίνεται δεν άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στη μνήμη μας μόνο για τη μουσική τους αλλά και για το στιλ και τις ενδυματολογικές του επιλογές. Το table book παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τις εμφανίσεις και αναλύει τη μόδα του group.

Carine Roitfeld Irreverent


H Carine Roitfled είναι μία από τις πιο γνωστές editor in chief του κόσμου αφού από τη στιγμή που ανέλαβε την Paris Vogue το περιοδικό αναβαθμίστηκε σε “ναός” της μόδας. Πέρυσι παραιτήθηκε από τη θέση της και επέστρεψε με ένα βιβλίο μέσα στο οποίο θα δεις όλες τις φωτογραφήσεις των οποίων την επιμέλεια είχε εκείνη – με provocative χαρακτήρα σχεδόν πάντα – αλλά και όλη την ιστορία πίσω από τα 10 χρόνια θητείας της ως editor in chief.


Chanel


Αν είσαι λάτρης του οίκου Chanel τότε αυτό είναι το ιδανικό βιβλίο για σένα! Μία δερμάτινη θήκη όπου θα βρεις τρία διαφορετικά βιβλία Chanel μέσα. Το πρώτο είναι αφιερωμένο στα αρώματα, το άλλο στα κοσμήματα και το τρίτο, φυσικά, στην Coco Chanel. Φωτογραφίες σε έντονα χρώματα γεμάτα ιστορία και τέχνη.


Daphne Guinness



Η γνωστή – εκκεντρική fashionista Daphne Guinness δημιουργεί ένα βιβλίο με όλα τα ρούχα που έχει επιλέξει να φορέσει σε δημόσιες και μη εμφανίσεις της. Γυναίκα που προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση με ιδιαίτερη αισθητική που αξίζει να ανακαλύψεις και να δεις τι κρύβεται πίσω από αυτό. Κι αν θεωρείς πως δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο να σου αναφέρω πως πραγματοποιείται έκθεση με τα ρούχα της στο Fashion Institute of Technology.

Lady Gaga – Terry Richardson


H Lady Gaga είτε σου αρέσει είτε όχι έχει καταφέρει να μονοπωλήσει πολλές φορές τα μέσα ιδιαίτερα με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Ο φωτογράφος Terry Richardson την απαθανατίζει σε πολλές πόζες και σου τις συγκεντρώνει όλες σε ένα βιβλίο.

Rare Bird of Fashion The Irreverent Iris Apfel


Είναι ίσως από τα ονόματα που δεν σου φέρνουν τίποτα γνώριμο στο μυαλό αλλά η Iris Apfel έχει αφήσει τη δική της ιστορία ως μία από τις πιο στιλάτες και υπέρκομψες γυναίκες με χαρακτηριστικό της τα κοκκάλινα γυαλιά. H Iris είναι επιχειρηματίας και πρώην διακοσμήτρια που άφησε όμως ιστορία με τις στιλιστικές της επιλογές και χαρακτηρίστηκε ως μία από τα μεγαλύτερα fashion icons. Μέσα στο βιβλίο παρουσιάζει όλα της τα ρούχα που αν το ξεφυλλίσεις είναι σίγουρο, θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις από την ζήλεια.

Jean Paul Gaultier


O Jean Paul Gaultier δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλής σχεδιαστές μόδας με πολύ μεγάλη ιστορία στον χώρο αυτό. Με χαρακτηριστικό το navy look ο Jean Paul δημιουργεί ένα table book όπου μέσα υπάρχει φωτογραφικό υλικό αλλά και μία αναδρομή στην πορεία του.

Louis Vuitton City Guide 2012



Ο οίκος Louis Vuitton που έγινε γνωστός μέσα από τα ταξιδιωτικά του είδη, δημιούργησε πέρυσι για πρώτη φορά και συνεχίζει και φέτος, μία σειρά από βιβλία – ταξιδιωτικούς οδηγούς, σε μέγεθος pocket, όπου μέσα θα βρεις ό, τι πιο επίκαιρο, πιο exclusive και πιο μοδάτο για τον προορισμό της αρεσκείας σου.

Pierre Cardin 60 Years of Innovation


Ο Pierre Cardin έχει αφήσει την ιστορία του στην μόδα ιδιαίτερα την δεκαετία 60-70 όπου τα έγχρωμα cocktail φορέματα και τα καπέλα τον έκαναν να ξεχωρίσει. Το βιβλίο έχει πολές φωτογραφίες από τα ρούχα, τα σχέδια, τα σκίτσα αλλά και τις φωτογραφήσεις που πραγματοποιήσε στα τόσα χρόνια πορείας.


Valentino

Αν η λέξη μόδιστρος υπάρχει τότε αναμφισβήτητα ανήκει στον Valentino. Ο σχεδιαστής που κατέκτησε τις πασαρέλες και την αγάπη του κόσμου μέσα από τα κομψά και απόλυτα θηλυκά ρούχα του. Τα συγκεντρώνει όλα σε ένα βιβλίο και σου επιτρέπει να ταξιδέψεις στον χρόνο και στην ιστορία μαζί του. Φωτογραφίες έγχρωμες από εξώφυλλα περιοδικών, καμπάνιες αλλά και σχέδια και σκίτσα του ίδιου.

Read More

And More