Εκπτώσεις: 7 τρόποι για να κάνεις έξυπνο shopping!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις άρχισαν. Η περίοδος αυτή που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έξυπνες αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από την αρχική αξία τους και η καλύτερη στιγμή να κάνουμε όλες μας το shopping-therapy που τόσο μας αξίζει. Πριν όμως ξεκινήσεις το shopping θα πρέπει να έχεις μερικούς κανόνες στο μυαλό σου. Κι εμείς τους έχουμε όλους εδώ συγκεντρωμένους…


1) Πέταξε τη λίστα αγορών σου
Το να πηγαίνεις στις εκπτώσεις με μια συγεκριμένη shopping list είναι απλά χαμένος χρόνος. Αν έχεις συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου βγαίνοντας για ψώνια αυτή την περίοδο το πιθανότερο που θα συμβεί είναι απλά να απογοητευτείς.

2) Σκέψου όμως στρατηγικά
Τα Blazers είναι πάντα πολύ καλή αγορά, όπως είναι τα φουλάρια, ένα ζευγάρι γόβες σε ένα ζωηρό χρώμα, ή ένα λευκό πουκάμισο και ένα tailored παντελόνι. Σκέψου τα κομμάτια που άντεξαν τον περισσότερο καιρό στην ντουλάπα σου και αγόρασε κάτι αντίστοιχο.

3) Φτιάξε το πρόγραμμά σου
Θα πρέπει να έχεις μπροστά σου άφθονο χρόνο, έτσι ώστε να μην βιάζεσαι. Επάνω στη βιασύνη, οι άνθρωποι παίρνουν σχεδόν πάντα κακές αποφάσεις-είτε επειδή αγοράζουν κάτι και μετά αναρωτιούνται «Μα τι στο καλό σκεφτόμουν;;;
ή επειδή αποφάσισαν να αφήσουν κάποιο κομμάτι και μετά το μετάνιωσαν.

4) Ντύσου κατάλληλα
To στράπλες σουτιέν είναι το καλύτερο, όπως και το μπεζ εσώρουχο. Επίσης, ένα εύκολο στο να βγάζεις και να φοράς φόρεμα είναι ένας καλός τρόπος για να πας για ψώνια, όπως και ένα κιμονό-φόρεμα με μια ζώνη. Άφησε λοιπόν το δαντελένιο onesie σου για μια βραδινή έξοδο καλύτερα…

5) Να είσαι ευγενική, αλλά και “επιθετική”…
Αν εκτός από εσένα υπάρχει και και κάποια άλλη που έχει εντοπίσει το ίδιο κομμάτι ταυτόχρονα, κινήσου όσο πιο γρήγορα μπορείς! Αλλά τότε πες ευγενικά,« Αν δεν μου πηγαίνει, είναι όλο δικά σου! Έχειςυπέροχο γούστο!

6) Να μην φοβάσαι τον ράφτη
Εάν αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι, εμείς λέμε οπωσδήποτε να το αγοράσεις και να το φέρεις στα μέτρα σου πηγαίνοντας σε ένα ράφτη. Η μεταποίηση είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Και οι ράφτες είναι κάτι σαν μάγοι!

7) Πάρε μαζί σου backup
Πάρε μαζί κάποια φίλη για καθοδήγηση. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Όπως και τα δύο budgets! Mπορείτε ακόμα και να αγοράσετε και να μοιραστείτε μεταξύ σας τα πράγματα!

Read More

And More