To TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις δικές σου fashion ερωτήσεις!

To TLIFE όπως συνηθίζει βρίσκεται πάντα δίπλα σου στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σε βοηθάει να επιλέξεις μοδάτα σύνολα, να κάνεις σωστούς συνδυασμούς αλλά και σε ενημερώνει για όλη τη fashion επκαιρότητα. Αυτήν την εποχή που οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους είναι λογικό να έχεις κι εσύ όπως όλες οι γυναίκες τις δικές σου απορίες και ανασφάλειες όσον αφορά στο τι να επιλέξεις να βάλεις.

Το TLIFE που είναι φίλη παντοτινή παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει σε όλες τις fashion ερωτήσεις σου.


Ερώτηση:
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παντελόνι θα μπορούσα να συνδυάσω το τζιν πουκάμισο. Υφάσματινο; Τζιν; Και τι χρώμα;

Απάντηση:
Γεια σου Ευγενία, πολύ μοδάτη η επιλογή σου -μας αρέσει πολύ! Σου προτείνω να τολμήσεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και σε ύφασμα αλλά και σε χρώμα. Το τζιν πουκάμισο είναι σαν το τζιν παντελόνι μπορείς να το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τη διάθεσή σου. Δοκίμασέ το με υφασμάτινο παντελόνι λευκό, κόκκινο, φούξια, ροζ, μπλε, μαύρο και όλα τα ζωηρά χρώματα αλλά και τα παστέλ της σεζόν. Ακόμη και οι φούστες και τα φορέματα μπορούν να το αναδείξουν και σου προτείνω να το δοκιμάσεις.

Πολλά φιλιά


Ερώτηση:

Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μία απορία μου. Μπορείτε να μου στείλετε κάποιες διευθύνσεις ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με νεανικά φορέματα;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Ευτυχία! Όλα τα μεγάλα καταστήματα πλεόν έχουν τις δικές τους ιστοσελίδες οπότε γιατί δεν δοκιμάζεις την επωνυμία που μπορεί να σε ενδιαφέρει στο google ώστε να βρεις την σωστή ιστοσελίδα και να ψάξεις όλα τα trends με την ησυχία σου; Από εκεί και πέρα σου προτείνω τα δύο δικά μας αγαπημένα που δεν είναι άλλα από το www.fullahsugah.gr και buldoza.gr.

Ελπίζω να σε βοήθησα!! Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Γεια σας είμαι 30 χρονών, 1.65 ύψος – 60 κιλά και τέλος Απριλίου θα παντρέψω ένα ζευγάρι. Έχω επιλέξει ένα φόρεμα στράπλες, στενό μέχρι το γόνατο με ντραπέ στο πλάι. Σκέφτομαι να συνδυάσω φούξια γόβες είναι σωστό; Και τι τσαντάκι να κρατήσω; Τι αξεσουάρ και τι από πάνω να φορέσω;

Απάντηση:
Γεια σου Μαράκι,
Τα έντονα χρώματα φέτος είναι πολύ επίκαιρα οπότε σε ένα total black σύνολο όπως θα είναι το φόρεμά σου μπορείς να παίξεις χρωματικά με τα αξεσουάρ, οπότε γιατί όχι!

Πάντα Άξια! Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα στο Hράκλειο Kρήτης αυτή την ζακέτα https://www2.tlife.gr/photoGallery/fashion-howto/0-1844-21713.html#pic. Θέλω να φορέσω κάτι τέτοιο σε έναν συγγενικό μου γάμο, τον Μάιο. Η πλάτη του φορέματος που θα φορέσω θα μπορούσε να είναι έξω ή θα ήταν too much; Γενικά, προσπαθώ να σκεφτώ πώς πρέπει να είναι και το φόρεμα για να δώσω ένα vintage style… Καμία ιδέα πέρα από αυτό που γράφεται στο κείμενο δίπλα στην ζακέτα; Είμαι 25 ετών 1.60 και κανονική σε βάρος.

Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Μαίρη, η vintage πινελιά μπορεί πολύ εύκολα να γίνει με ένα φόρεμα από δαντέλα (απόφυγε τη λευκή αφού είσαι καλεσμένη σε γάμο) αλλά και με φορέματα σε γραμμή ’60s που θα αναδείξει και την νεανική σου ηλικία. Δοκίμασε μία φούστα ανοιχτή σε Α γραμμή και συνδύασέ την με στράπλες τοπ σε διακριτικό πουά και t-bone sandals. Τώρα όσον αφορά στη ζακέτα τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία της εταιρία Rakas που φέρνει τα Hoss στην Ελλάδα ώστε να μάθεις αν έχει κάπου λιανική στην Κρήτη – 2106100615

Φιλιά Πολλά


Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε μια πρωινή βάφτιση στις αρχές Μαΐου. Σκέφτομαι να φορέσω ένα λινό αμάνικο top σε λιλά χρώμα, με μια baby pink λεπτομέρεια στους ώμους, συνδυασμένο με λευκό παντελόνι. Τι μου προτείνετε για παπούτσια, τσαντάκι και αξεσουάρ; Είμαι 29 ετών, 1.75 και 70 κιλά, ομοιόμορφα κατανεμημένα.

Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Ελίνα! Σίγουρα ένα πέδιλο ή peep toes σε απόχρωση nude θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα αποτελέσουν και μία πολύ διαχρονική αγορά. Από εκεί και πέρα μπορείς πολύ εύκολα να επιλέξεις είτε ένα ζευγάρι πέδιλα στις ίδιες αποχρώσεις με την μπλούζα σου. Θα σου πρότεινα να δώσεις έμφαση στην λεπτομέρεια της μπλούζας σου και να φορέσεις baby pink πέδιλα και clutch σε εξίσου γλυκιά παστέλ απόχρωση. Δοκίμασε να φορέσεις και μία τάση λίγο πιο σκούρα ή λίγο πιο ανοιχτή από τις δύο της μπλούζας σου.

Να είσαι πολύ καλά! Φιλιά

Ερώτηση:
Γεια σας! είμαι 23 χρονών 1,67 πολύ αδύνατη. Έχω ένα μαύρο κολλητό μίνι φόρεμα και δεν ξέρω τι παπούτσι να βάλω. Νιώθω ότι οι γόβες δεν μου ταιριάζουν καθόλου γιατί είμαι πολύ γλυκιά στο πρόσωπο και μικροδείχνω πάρα πολύ. Είμαι και πολύ αδύνατη οπότε φαίνομαι και νιώθω χάλια με τις γόβες. Τι θα μπορούσα να βάλω; Κι αν δεν ταιριάζει flat παπούτσι με το φόρεμα αυτό τι είδους φοριέται με flat μπότα; Σημειώστε πως το ντύσιμο αυτό το θέλω για club.

Απάντηση:
Γεια σου Σωτηρία! Αφού δεν σε κολακεύουν οι γόβες δεν υπάρχει λόγος να δεσμευτείς ούτε και να καταπιεστείς ώστε να τις φορέσεις! Το ντύσιμο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενες! Επέλεξε ψηλά πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο, ankle boots αλλά και σανδάλια αν θέλεις να το συνδυάσεις με φλατ.

Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να φορέσω ένα λευκό πουκάμισο. Έχω ένα στην ντουλάπα μου εδώ και καιρό και το έχω φορέσει μονό μια φορά! Μου είναι κάπως φαρδύ και έτσι δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες ιδέες ώστε να το φορέσω.

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Κατερινάκι,

Ανέδειξε το oversized χαρακτήρα του με casual συνδυασμούς όπως τα τζιν παντελόνια, σορτς αλλά και ψηλόμεσες φούστες σε Α γραμμή (φόρεσέ το από μέσα σε χαλαρό στιλ και πρόσθεσε ένα κομψό ζωνάκι στη μέση).

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Αγόρασα μία φούστα στενή σε χρώμα βεραμάν (BSB). Όσον αφορά στο top επειδή η φούστα είναι πιο στενή σκέφτομαι κάτι πιο αέρινο σε κίτρινο ή ροζ φλούο ή κοραλλί. Επιπλέον θα ταίριαζε με μαύρη γόβα και μαύρο σακάκι; Τι χρώμα καλσόν να επιλέξω;
Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση:
Ντέμη σου, προτείνω να συνδυάσεις τη φούστα σου με κοραλλί απόχρωση και να αποφύγεις να φορέσεις καλσόν με τα συγκεκριμένα χρώματα. Ο καιρός είναι αρκετά καλός και δεν νομίζω πως θα κρυώσεις, ιδιαίτερα αν για πανωφόρι επιλέξεις ένα μαύρο σακάκι. Απόφυγε τα μαύρα γοβάκια και προτίμησε κομψά πέδιλα.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Προς τα τέλη Απριλίου έχουμε διοργανώσει ένα πάρτυ και όπως καταλαβαίνετε σκέφτομαι τι να φορέσω. Πρόσφατα αγόρασα μία μαύρη pleated φούστα, σχετικά κοντή και σκέφτομαι να την συνδυάσω με ένα χρωματιστό σακάκι. Αναρωτιέμαι με τι ψηλά παπούτσια θα μπορούσα να τα φορέσω. Είμαι 17 και δεν θέλω να φαίνεται υπερβολικό, αλλά της ηλικίας μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ή γενικά να μου κάνετε κάποια παρατήρηση για το σύνολο που διάλεξα; Χρειάζομαι βοήθεια!!

Απάντηση:
Γεια σου Εύη! Η επιλογή της φούστας σου είναι πολύ σωστή και μας αρέσει πολύ! Θα σου πρότεινα να την συνδυάσεις με ένα μαύρο στενό τοπ με έναν ώμο ώστε το χρωματιστό σακάκι να φωτίσει το σύνολο σου. Επίσης αν δεν θέλεις να φορέσεις σκούρο τοπ σου προτείνω να κοιτάξεις το σακάκι σου κι από όλα τα χρώματα να επιλέξεις ένα και να το φορέσεις στην μπλούζα σου. Τον ίδιο κανόνα μπορείς να ακολουθήσεις και στα παπούτσια σου όπου σου προτείνω πέδιλα με διχρωμία που κυκλοφορούν στην αγορά.

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα και μπράβο σας για τις συμβουλές που μας δίνετε. Ένας άντρας θα έλεγε πόσο άχρηστες είναι αυτές οι συμβουλές, εμείς όμως ξέρουμε πόσο χρήσιμες και πρακτικές είναι!

Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν υπάρχει κατάλληλο στράπλες σουτιέν για μεγάλα στήθη. Δεν είναι όμορφο να φοράς στράπλες φόρεμα και να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν σου.

Απάντηση:
Γεια σου Στελλίτσα μας! Το TLIFE είναι γένους θηλυκού και κατανοεί απόλυτα τη φύση μας και τις ανάγκες της! Σου προτείνω αναμφισβήτητα ένα στράπλες σουτιέν, αφού είναι μεγάλο σφάλμα να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν μας από τα φορέματα αλλά και τα τοπ, σε απόχρωση του μπεζ ώστε να ταιριάζει με όλα τα χρώματα και ρούχα σου και να σε κρατάει σταθερή. Δοκίμασε την εταιρία Intimissimi που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και γιατί όχι όταν επισκεφθείς να ζητήσεις να μετρήσουν τις αναλογίες σου ώστε να βρεις ακριβώς το σωστό νούμερο για εσένα.

Πολλά Φιλιά


Ερώτηση:
Γεια σας!!! Είμαι 23 χρονών και πρόκειται να ορκιστώ! Τι μου προτείνεται να φορέσω ώστε να ταιριάζει με την περίσταση αλλά και να συμβαδίζει με την ηλικία μου. Έχω ύψος 1.66 και είμαι 65 κιλά. Έχω γενικά ίσα κατανεμημένο βάρος.
Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Κατερίνα,

Σου προτείνω να επιλέξεις μία ψηλόμεση παντελόνα και να την συνδυάσεις με μονόχρωμο τοπ και ψηλά πέδιλα ή ακόμη και πλατφόρμες.

Ερώτηση:
Γεια σου αγαπημένο Τlife!!
Έχω τις εξής απορίες:
1. Έχω πάρει ένα κίτρινο σακάκι από την καλοκαιρινή σειρά της BSB που σκοπεύω να το φοράω με τζιν και με μπλουζάκια που έχουν χρώματα επάνω. Το ερώτημά μου είναι τι χρώμα μπαλαρίνα να επιλέξω; Το nube θα ταίριαζε; Αν όχι τι μου προτείνετε; Και τι χρώμα τσάντα;
2. Μιας και έχει μπει άνοιξη μου αρέσει να φοράω κοντά φορεματάκια σε Α γραμμή. Συνήθως βάζω και μαύρο λεπτό καλσόν αυτό είναι λάθος; Επειδή όμως αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά με τι παπούτσι (χαμηλό) θα μπορούσα να τα φοράω που να ταιριάζει με μαύρο καλσόν;
Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση:
Γεια σου Έφη με το μοδάτο στιλ! Μας αρέσουν πολύ οι επιλογές σου και πρέπει να σου πω πως επιβραβεύω την επιλογή του μαύρου ανοιχτού στην απόχρωση καλσόν. Λοιπόν, στο πρώτο σου ερώτημα σου προτείνω να μην βάλεις φραγμούς στις χρωματικές σου επιλογές αφού έχεις στο μυαλό σου να κάνεις casual σύνολα. Πρόσεξε μόνο να μην υπέρβεις τον κανόνα με τα τρία χρώματα αλλά και το να μπλέξεις φλούο αποχρώσεις με παστέλ. Τώρα όσον αφορά στα φλατ παπούτσια σου σίγουρα μία κομψή μπαλαρίνα σε διευκολύνει μέσα στην ημέρα σου και είσαι πάντα chic. Αν θέλεις να κάνεις κάτι πιο casual γιατί να μην δοκιμάσεις ένα ζευγάρι μοδάτα converse;


Ερώτηση:
Καλή σας μέρα. Θα βαφτίσω το γιο μου τον Απρίλιο και έχω αγοράσει ένα κόκκινο φόρεμα. Σκεφτόμουν να πάρω ή κίτρινες γόβες ή πράσινες. Ποια είναι η γνώμη σας; Και με τι σακάκι; Ευχαριστώ

Aπάντηση:
Γεια σου Ιωάννα, να χαίρεσαι το γιο σου να είναι τυχερός σου εύχομαι! Σου συστήνω με το κόκκινο να προτιμήσεις nude αποχρώσεις στις γόβες ή τα πέδιλά σου ώστε να μην καταλήξεις σε στιλιστικές υπερβολές και να αναδείξεις το ζωντανό χρώμα του ρούχου σου.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Είμαι 25 ετών, 1.80 ύψος και 60 κιλά, χωρίς καμπύλες και με σταράτο δέρμα. Τέλη Μαΐου γίνομαι νονά στον ανηψιό μου (πρωί θα γίνει το μυστήριο). Θα ήθελα να βάλω φόρεμα, που να είναι άνετο για να έχω ελευθερία κινήσεων, με μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο και θηλυκό ταυτόχρονα, σε οικονομική τιμή, με πλατφόρμες ή ίσιο παπούτσι.
Έχετε κάποια καταστήματα να μου προτείνετε ή photos από φορέματα που μου προτείνετε;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γιώτα

Απάντηση:
Γεια σου Γιώτα! Σου προτείνω να επιλέξεις φορέματα σε ίσια pencil γραμμή σε ζωηρά χρώματα ακόμη και φλούο και να τα συνδυάσεις με nude γόβες ή πέδιλα (δεν φοράμε ποτέ πολλά φλούο μαζί) και να διατηρήσεις πολύ απαλό μακιγιάζ αφού είναι πρωί ή ακόμη και παστελ φορέματα με ελαφρύ πλισε που μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα Fullah Sugah, Zara και Mango στην Ελλάδα.

Πάντα Άξια
Φιλιά


Ερώτηση:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site σας. Θα ήθελα να αγοράσω ένα φόρεμα και το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω ποιά υφάσματα να διαλέξω. Υπάρχουν κάποια υφάσματα σε φορέματα που όταν το βάζεις και αρχίζεις να περπατάς αυτό σηκώνεται και κοντεύει να γίνει μπλούζα αντί για φόρεμα!

Στο site σας, για να σας βοηθήσω, έχω δει ας πούμε 3 είδη υλικών για φορέματα που χρησιμοποιούν. Το ένα λέει σύνθεση βαμβάκι 97% και ελαστίνη 3%. Το δεύτερο βισκόζη + πολυέστερ+ελαστίνη και το τρίτο μετάξι 80% + νάυλον 20%. Επίσης έχω δει και φόρεμα μόνο πολυέστερ. Τι να επιλέξω ώστε να μην πέσω στην παγίδα του φορέματος που γίνεται μπλούζα

Απάντηση:
Σε ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια και πρέπει να σου πως πως το πρόβλημα αυτό το έχουμε περάσει όλες! Λοιπόν πρώτος βασικός κανόνας είναι να προσέξεις πολύ τις θερμοκρασίες που θα πλύνεις τα ρούχα σου. Αν το φόρεμά σου το προσέξεις αρκετά στην πλύση και στο σίδερο δεν θα έχεις πρόβλημα να στενέψει. Από εκεί και πέρα επέλεξε ένα νούμερο μεγαλύτερο αφού θα το φορέσεις με ψηλά τακούνια και θα φαίνεται ακόμη πιο κοντό αλλά αν πρέπει να προσέξεις το υλικό σου αναμφισβήτητα το πρώτο που στενεύει άρα καταλήγει να γίνεται μπλούζα από sexy φόρεμα είναι το βαμβακερό.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλημέρα, τον Ιούλιο θα γίνω κουμπάρα στο γάμο της κολλητής μου και θα ήθελα να μου πείτε αν θα μπορούσα να φορέσω τα manolo blahnik something blue γιατί νομίζω πώς είναι χειμερινά παπούτσια. Θα ήθελα επίσης να μου προτείνετε με τι θα μπορούσα να τα συνδυάσω.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου Σοφάκι! Το συγκεκριμένο μοντέλο του Manolo Blahnik είναι πιο χειμερινό αφού είναι όλο σατέν. Aπό εκεί και πέρα είναι ένα καλό παπούτσι που θα κριθεί η καταλληλότητά του από την τοποθεσία του γάμου. Αν γίνει σε πόλη τότε ναι φόρεσε τα κομψά γοβάκια σου με ένα φόρεμα κομψό που να φτάνει κάτω από το γόνατο ώστε να αναδεικνύεται το παπούτσι σε σκούρα απόχρωση του πράσινου, του κίτρινου, του κοραλλί ακόμη και του navy blue.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Παρακαλώ αν είναι εύκολο να με βοηθήσετε όσον αφορά στο εξής: Πήρα ένα φόρεμα σε γραμμή Α από το BSB είναι μπεζ της άμμου με φαρδιές χρυσές (όχι πολύ έντονες στον ίδιο τόνο με το μπέζ) ρίγες. Είναι αέρινο σχετικά και θα ήθελα να μου πείτε με τι χρώμα παπούτσι να το συνδυάσω. Είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές: ή nude γόβες ή έντονο χρώμα πχ. Φούξια, βεραμάν είτε ακόμη και τύπου μποτάκι peep toe.

Eυχαριστώ ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα!

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Θα σε απογοητεύσω αφού ένα τέτοιο φόρεμα θα ταίριαζε απόλυτα με ένα κομψό σε χρυσή απόχρωση πέδιλο! Δοκίμασέ το και θα δεις πόσο κομψό αποτέλεσμα θα έχεις!

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλημέρα και συγχαρητήρια για το site. Θέλω να ρωτήσω αν είναι μόδα οι τζιν φούστες και ποιος τύπος τζιν παντελονιού είναι μόδα για την Άνοιξη.
Ευχαριστώ!

Aπάντηση:
Στυλιανή σε ευχαριστούμε πολύ! Τα τζιν που είναι στη μόδα είναι τα αρκετά ανοιχτά αλλά κι αυτά σε χρώμα. Παίξε φέτος με τα χρώματα και θα δεις πόσο εύκολα το στιλ σου θα μοιάζει ανανεωμένο. Οι τζιν φούστες όπως και όλα τα denim δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα απλά προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε εποχής. Φέτος αν θέλεις να τη φορέσεις δώστης boho χαρακτήρα.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Xριστιάννα και είμαι 16 χρονών. Το Σάββατο που μας πέρασε αγόρασα ένα άσπρο φόρεμα που ήταν όλο με δαντέλα από τη new collection της Bershka. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αυτό το φόρεμα εκτός από καλσόν ποδιού μπορούμε να το φορέσουμε και με κολάν μαύρο; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Χριστιάννα μου, σου προτείνω αναμφισβήτητα να το φορέσεις και με κολάν αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να το φορέσεις και σκέτο με κομψές μπαλαρίνες.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Θα αγοράσω μια φαρδιά και μακριά μπλούζα από τις ανοιξιάτικες που βγήκαν και θα την φοράω με κολάν. Το πρόβλημά μου είναι το παπούτσι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι εκτός από γόβες (που δεν φοράω)?
Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Νικολέτα, φυσικά κι έχουμε! Αν θέλεις κάτι με ψηλό τακούνι επέλεξε πέδιλα σε military στιλ ή ακόμη και μονόχρωμα που μπορείς να βρεις σε όλα τα μαγαζιά μεγάλης αλυσίδας. Αν θέλεις φλατ τα Oxfords, τα converse αλλά και οι μπαλαρίνες θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα έξυπνο και νεανικό σύνολο.


Ερώτηση
:
Χαίρεται με λένε Ρία, είμαι 20 χρονών και έχω και γω το γνωστό “θέμα” των μεσογειακών γυναικών με την περιφέρεια. Έχω διαβάσει πως οι pencil φούστες την τονίζουν περισσότερο, αλλά όταν τις φοράω έχω την αίσθηση πως με δείχνουν πιο λεπτή. Τι είδους φούστες και φορέματα θα με κολάκευαν; Και κάτι ακόμη, είναι σωστό να φοράμε στενά, εφαρμοστά μπλουζάκια ή τονίζουν ακόμη πιο πολύ το σωματότυπο αυτό (αχλάδι); Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!!!

Απάντηση:
Γεια σου Ριάκι με τις μεσογειακές καμπύλες! Πάντα να θυμάσαι πως ο καθρέφτης λέει μόνο την αλήθεια οπότε αν οι pencil φούστες αγκαλιάζουν το σώμα σου και το κολακεύουν τότε είναι σωστή επιλογή για εσένα. Άλλωστε δεν είναι λίγες με το σώμα αυτό που τις έχουν πρώτη επιλογή. Μπορείς να δεις την Beyonce αλλά και πολλές άλλες με αυτό το σωματότυπο που δεν έχουν στερηθεί τα στενά ρούχα. Πάντα παίζει ρόλο πόσο έντονες είναι και θυμήσου πως αν δεν έχεις εμφανή περιττά κιλά απλώς το στιλ του σώματός σου είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να στερηθείς κανένα trend. Σίγουρα αυτό που θα σε κολακέψει καλύτερα είναι οι φούστες σε Α γραμμή που δίνουν ένα πιο αέρινο αποτέλεσμα το οποίο αυτόματα κολακεύει.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας, παρακολουθώ το site και ήρθε η ώρα να ζητήσω τη συμβουλή σας. Ποιο σχήμα και ποια χρώματα είναι φέτος στη μόδα για τα γυαλιά ηλίου???

Ευχαριστώ,
Γιάννα
Θεσσαλονίκη

Απάντηση:
Γεια σου Γιάννα! Φέτος τα γυαλιά έχουν καμπύλες οπότε ένα σκελετός κοκάλινος με γλυκές καμπύλες θα είναι πολύ μοδάτος. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στα γυαλιά δεν είναι τόσο η μόδα όσο το να κολακεύει το σχήμα του προσώπου σου.

Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Υπέροχη στήλη! Έχω ύψος 1,76 και βάρος 60 κιλα. Λατρεύω καθε είδους αξεσουάρ καθώς και τα ιδιαίτερα παπούτσια. Διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου και θα ήθελα ιδέες και λύσεις ώστε να μην χάσω το στιλ και την θυληκότητά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση:
Γεια σου γλυκό κορίτσι! Σου προτείνω όσο το αντέχεις να μην αλλάξεις τα ρούχα σου αφού σίγουρα έχεις και φορέματα σε ανοιχτή γραμμή αλλά και πιο φαρδιά παντελόνια. Κατά αυτό τον τρόπο θα δεις πόσο εύκολα θα νιώθεις πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στο στιλ σου. Τώρα όσον αφορά στα τακούνια σου συστήνω αν θέλεις να επιλέξεις παπούτσια με χοντρό τακούνι στο πίσω μέρος ώστε να μην κουράζουν το πόδι όπως κάνουν τα stilettos και να επιτρέπουν στην θηλυκότητα του σου να παραμείνει ζωντανή. Από εκεί και πέρα σου προτείνω να απολαύσεις αυτούς τους μήνες και να ακούσεις τις ανάγκες που σου γεννιούνται καθημερινά.

Πολλά φιλιά

Read More

And More