Εχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα και το styling; Το κορίτσια της μόδας του TLIFE είναι εδώ για σένα

Eχεις ερωτήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη; Χρειάζεσαι τη γνώμη κάποιων που ασχολούνται επαγγελματικά με το styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας. Στις 24 Ιουλίου είναι ο γάμος μιας φίλης. Σκέφτομαι να φορέσω ένα καινούριο ζευγάρι πέδιλα που αγόρασα αλλά δεν ξέρω πως. Είναι μπλε με χρυσό τακούνι. Περισσότερο προβληματίζομαι με το χρώμα που πρέπει να το συνδυάσω. Είμαι ξανθιά και σκεφτόμουν κάτι σε τιρκουάζ φόρεμα με κάποια χρυσά αξεσουάρ. Τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ!!
Ελένη

Απάντηση:
Γεια σου Ελένη!
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις ένα φόρεμα με prints, που είναι πολύ μεγάλη τάση και στο μοτίβο του θα συμπεριλαμβάνει και το χρώμα των παπουτσιών σου. Επίσης μια πολύ ωραία λύση είναι να επιλέξεις το ρούχο σου στην ίδια απόχρωση του μπλε με τα πέδιλα σου και να το συνδυάσεις με χρυσά κοσμήματα και clutch bag.

Για να το κάνεις δικό σου κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση:
Γεια σας, ονομάζομαι Κυριακή, είμαι 29 χρονών και στις 16 Ιουνίου παντρεύεται ο αδερφός μου. Εχω επιλέξει ένα maxi φόρεμα χρυσό-μπεζ με πλάτη ανοιχτή. Θα ήθελα να μου πείτε τι επιλογές έχω σε παπούτσι εκτός από το κλασικό nude και τι κοσμήματα να βάλω σκουλαρίκια-βραχιόλια. Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γειά σου Κυριακή!
Το φόρεμά σου ακούγεται πολύ εντυπωσιακό. Εφόσον δεν θέλεις να το φορέσεις με παπούτσια σε nude απόχρωση θα μπορούσες να επιλέξεις μια άλλη γήινη απόχρωση όπως το καφέ. Καλή επιλογή θα ήταν επίσης ένα ζευγάρι πέδιλα σε χρυσό και θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.

Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση:
Καλησπέρα κι από εμένα και συγχαρητήρια για τις πολύ ωραίες ιδέες σας! Είμαι 1,58 και 48 κιλά με ξανθά μαλλιά (22 χρονών). Έχω ένα γάμο στο τέλος του Ιουνίου και θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι να βάλω!! Θέλω να δείχνω κομψή αλλά να είμαι και ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Επίσης τα ρούχα μου θα ήθελα να μου δίνουν ύψος! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άννα

Απάντηση:
Γεια σου Άννα!
Μια καλή ιδέα θα ήταν να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα, που είναι πολύ στη μόδα και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις στην αγορά με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Εναλλακτικά θα μπορούσες να διαλέξεις μια ψηλόμεση παντελόνα που δίνει την όψη ψηλότερης σιλουέτας και να τη συνδυάσεις με ένα μεταξωτό τοπ και γόβες στιλέτο.

Ερώτηση:
Καλημέρα, έχω μια αμάνικη μαύρη μπλούζα με κρόσσια στο κάτω μέρος. Με τι θα μπορούσα να τη φορέσω από κάτω και με τι παπούτσια να τη συνδυάσω;

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Για να αποκτήσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον η μπλούζα σου, συνδύασέ τη με ένα τζιν σορτς και φλατ ankle boots ή σανδάλια για ένα χαλαρό boho look.

Ερώτηση:
Γεια σας. Mε λένε Ευγενία. Εχω αδύνατα πόδια αλλά στη μέση εχω λίγη κοιλιά και πλαϊνά. Τι να φοράω για να φαίνεται πιο λεπτή η μέση μου; Έχω ύψος 1,75 και είμαι 70 κιλά.

Απάντηση:
Γεια σου Ευγενία!
Eνα πολύ χρήσιμο tip που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι οι φαρδιές ζώνες κολακεύουν πολύ τα σώματα σαν το δικό σου. Έτσι μπορείς να τις φοράς με τα φορέματα, τις φούστες και τα παντελόνια σου, ψηλά στη μέση και να βλέπεις τη σιλουέτα σου να μεταμορφώνεται! Τα φορέματα σε γραμμή Α είναι επίσης μια καλή λύση για σένα μιας και δεν κολλάνε στα σημεία που έχεις ατέλειες και αναδεικνύουν τα λεπτά σου πόδια.

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Είμαι η Κατερίνα από Ρόδο και πρόσφατα αγόρασα ένα κοραλορόζ κολιέ με μακριά ρέλια. Με τι προτείνετε να το συνδυάσω; Είμαι μελαχρινή και αδύνατη (50 κιλά).

Απάντηση:
Γεια σου Κατερίνα!
Τα εντυπωσιακά κολιέ σαν το δικό σου πρέπει να τα συνδυάζουμε με “ήσυχα” κομμάτια έτσι ώστε να είμαστε σίγουρες πως αποφεύγουμε την υπερβολή. Ένα μονόχρωμο φανελάκι ή t-shirt μαζί με ένα χαλαρό harem pant και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή φλατ σανδάλια θα το συνόδευαν ιδανικά.

Ερώτηση:
Καλησπέρα κορίτσια,
Είμαι καλεσμένη σε ένα coctail party σε πολύ καλό μαγαζί της Αθήνας και δεν ξέρω τι να φορέσω. Γύρισα όλα τα μαγαζιά και ένιωθα ότι τίποτα δεν μου πήγαινε για εκείνη τη μέρα! Είμαι 19.5 χρονών και δεν θέλω να βάλω κάτι υπερβολικό. Έχω σκούρα καστανά μαλλιά (μακρύ καρέ), μπλε-γκρι μάτια, είμαι 1.60, 50 κιλά και δεν προλαβαίνω να μαυρίσω καθώς είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη! Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ! Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου και σένα φίλη μας!
Για την ηλικία και τις αναλογίες σου θα ήταν πολύ ωραίο ένα look με 60s επιρροές που είναι τάση φέτος το καλοκαίρι. Διάλεξε ένα φόρεμα σε γραμμή Α με ένα ζευγάρι γόβες ή slingbacks και συμπλήρωσε το outfit σου με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στα μαλλιά.


Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι η Κατερίνα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εχω αγοράσει ένα φόρεμα στο χρώμα της πούδρας. Σκέφτομαι να το φορέσω με nude γόβα, χρυσό κολιέ, και ίσως χρώμα στην τσάντα… Αλλά βασικά θα ήθελα τη γνώμη σας τόσο για το στιλ του παπουτσιού όσο και για το χρώμα. Θα ήθελα επίσης τη γνώμη σας για την τσάντα καθώς και τα κοσμήματα (χρώμα κτλ). Σας ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Κατερίνα!
Ενα total look σε nude αποχρώσεις με χρυσά κοσμήματα και αξεσουάρ θα ήταν πολύ κομψό. Αν όμως θέλεις να το συνδυάσεις με χρώμα η επιλογή του κόκκινου θα ήταν πολύ σωστή. Φόρεσε το φόρεμά σου με ένα ζευγάρι κόκκινες στιλέτο γόβες και ταίριαξε τις με ένα λαμπερό, κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Read More

And More