Γαλότσες, ομπρέλες, αδιάβροχα… Τα πιο fashion αξεσουάρ της βροχής!

Ας το παραδεχτούμε: Μερικές φορές το ντύσιμο είναι δύσκολη υπόθεση. Είτε έχουμε μια υπερπλήρη γκαρνταρόμπα είτε έχουμε μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση όσον αφορά τη μόδα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κατά καιρούς όλες μας έχουμε βρεθεί σαστισμένες μπροστά στην ντουλάπα μας -ειδικά στις υγρές καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου.

Όταν πρόκειται για τις βροχερές ημέρες, έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν δύο τύποι κοριτσιών: αυτές που αποφασίζουν να παραιτηθούν από τη μόδα και απλά προσπαθούν να προστατευτούν από τη βροχή (δεν θέλεις να είσαι μία από αυτές!) και εκείνες που πάντα καταφέρνουν να δείχνουν άψογες ακόμα και μετά από μια νεροποντή. Με ποιον τρόπο; Απλά προσθέτωντας στο ντύσιμό τους κάποια έξυπνα αξεσουάρ.

Και πραγματικά: Μπορείς ακόμα να φορέσεις τις ελαστικές φούστες σου και φορέματα, ακόμη και ένα σορτς, με ένα ζευγάρι γαλότσες και ένα κομψό raincoat.

Εμείς, για να σου δώσουμε ιδέες και έμπνευση σήμερα σου συγκεντρώσαμε τα 30 πιο cool fashion items που βρήκαμε και που θα προστατεύσουν εσένα και το στιλ σου από τη βροχή!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις επιλογές μας…

Read More

And More