Skinny jean mania! Πώς να διαλέξεις το σωστό και πως να το φορέσεις…

Είμαι σχεδον σίγουρη ότι αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές είσαι άλλη μια φανατική των skinny jeans, πράγμα πολύ λογικό μιας και είναι ένα πολύ χρήσιμο και βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Τα skinny jeans είναι άνετα, συνδυάζονται εύκολα και μπορείς να τα επιλέξεις για τις casual αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Πριν προχωρήσω στις προτάσεις μου για το πως να τα συνδιάσεις σωστά ώστε να μπορέσεις να τα αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σου δώσω μερικά tips για να μπορέσεις να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα.
-Αρχικά θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά πριν αποφασίσεις ποιο από αυτά σου ταιριάζει.

-Tα jeans έχουν την ιδιότητα να μεγαλώνουν τουλάχιστον μισό νούμερο, οπότε μην προβληματιστείς αν σε στενεύει λίγο όταν το δοκιμάσεις για πρώτη φορά (με εξαίρεση τα σταθερά denim που δεν έχουν ελαστικότητα)

-Πρόσεξε το ύψος που στέκεται στη μέση σου. Συνήθως προτιμάμε η αρχή του jean να είναι περίπου στα κόκκαλα της λεκάνης, είναι πιο βολικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς όταν κάθεσαι.

-Αν θέλεις να τονίσεις τους μηρούς σου, επέλεξε ένα με τσέπες στο πίσω μέρος. Αν όμως ο στόχος σου είναι να αποσπάσεις την προσοχή από αυτό το σημείο του σώματός σου, προτίμησέ το όσο πιο απλό γίνεται.

-Τα κατεστραμμένα jeans (με τρύπες, ξεβάμματα κλπ) είναι πολύ δυνατή τάση αυτή τη στιγμή αλλά προσπάθησε να τα αποφύγεις αν θέλεις η σιλουέττα σου να φαίνετα πιο λεπτή. Σε αυτήν την περίπτωση κατευθύνσου προς τις σκούρες denim αποχρώσεις.

COPY THE LOOK

Η Εmmanuelle Alt, editor in chief της γαλλικής Vogue, το φόρεσε σε λευκό με σκούρο denim πουκάμισο και δαντελένια
ankle boots. Η Alexa Chung το προτίμησε σε μαύρο, με λευκό πουκάμισο, εμπριμέ jacket και φλατ μποτίνια.


Η Cara Delevigne το επέλεξε σε γκρι, με λευκό t-shirt, κοντό jacket και δετά ankle boots, ενώ το μοντέλο και fashion icon Kate Moss το συνδύασε με t-shirt, blazer και φλατ σανδάλια.

STYLING TIPS
Οι συμβουλές μου για να το φορέσεις και να το φορέσεις πραγματικά ωραία:
-Συνδύασέ το με μπαλαρίνες, πουκάμισο και cardigan, τις πρωινές ώρες κυρίως, για ένα χαλαρό και κομψό look.

-Ταιριάζει ιδανικά με t-shirts, φλατ σανδάλια και blazer (αν o καιρός το απαιτεί) για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

-Aν το στιλ σου είναι πιο δυναμικό, φόρεσέ το με biker boots, ένα βαμβακερό t-shirt ή φανελάκι κι ένα εντυπωσιακό μεγάλο κολιέ που θα βρεις εύκολα στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και σε καλές τιμές.

-Για τη βραδινή σου εμφάνιση μπορείς να αντικαταστήσεις τα biker boots με μυτερές, στιλέττο γόβες.

-Εναλλακτικά μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα χαλαρό μεταξωτό τοπ με ζώνη στη μέση για μια πιο σχηματισμένη σιλουέττα ή και χωρίς.

Read More

And More