Πώς να φορέσεις και με τι να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου jeans!

Τα αγαπάμε, έχουμε σίγουρα περισσότερα από όσα χρειάζομαστε και ναι, θα αποκτήσουμε και ακόμη περισσότερα γιατί μας βολεύουν, μας έχουν βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και γιατί κανένα ρούχο δεν συγκρίνεται με το αγαπημένο μας τζιν.

Βέβαια έρχονται κάποιες στιγμές που καταλήγουμε να τα φοράμε με τον ίδιο τρόπο επειδή μας λείπει μια μικρή δόση έμπνευσης. Για αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να πειραματιστούμε και να αναβαθμίσουμε τα αγαπημένα μας τζιν κομμάτια σε stylish σύνολα!

Πάμε να τα δούμε…

BOYFRIEND JEANS
/
Το αγαπημένο μας τζιν που καλύπτει τα επίμαχα σημεία και είναι και πολύ in πάντα δείχνει ακόμη πιο ”ενημερωμένο” με πουλόβερ για κάθε μέρα, desert boots και μια oversized tote bag.

Styling tip: Nαι, είναι από τα πιο cool κομμάτια αλλά αν έχεις σωματότυπο αχλάδι απέφυγε ένα τέτοιο τζιν και προτίμησε ένα σε ίσια γραμμή.

ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΑ
/
Προτίμησε μια σε ανοιχτή απόχρωση και ψηλόμεση γραμμή και συνδύασέ την με ένα oversized cardigan και μια shoulder bag. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι booties για να προσθέσεις θηλυκότητα στο πρωινό αυτό outfit.

Styling tip: Mε ένα πουκάμισο μπορείς να πας στο γραφείο φορώντας την τζιν φούστα σου ενώ αν το αντικαταστήσεις με ένα τοπ έχεις ένα βραδινό look σε χρόνο μηδέν.

SKINNY JEANS

/

Φέτος υιοθέτησε την punk τάση και δώσε στο skinny jean σου νέα όψη. Φόρεσέ το με καρό σακάκι και ένα t-shirt με στάμπα ενώ απόφυγε την εύκολη λύση των booties και επέλεξε ένα ζευγάρι sexy pumps.

Styling tip:Τα skinny jeans υπάρχουν σε όλες τις ντουλάπες. Φόρεσέ τα με ζακέτες, σακάκια και κάπες για πρωινά looks ενώ το βράδυ απογείωσέ τα με ένα leather jacket.

TZIN ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
To πουκάμισό σου αν είναι ανοιχτόχρωμο φόρεσέ το με χρωματιστό τζιν -ιδανικά κόκκινο και flat leopard loafers. Έτσι έχεις ένα london chic style για τις μέρες του φθινοπώρου.

Styling tip: Αν το πουκάμισο σου έχει στενή γραμμή τότε συνδυάζεται τέλεια με skinny και boyfriend jeans ενώ αν είναι πιο φαρδύ προτίμησε ένα jean σε ίσια γραμμή.

ΓΚΡΙ ΤΖΙΝ

/

Δώσε χρώμα στο γκρι τζιν σου φορώντας ένα tweed χρωματιστό jacket και μια μαρινιέρα σε έντονα χρώματα δίνοντάς του έναν πιο… χαρούμενο χαρακτήρα και μην καταφεύγεις στην εύκολη λύση του t-shirt και jacket.

Styling tip: Το γκρι τζιν είναι από τα αγαπημένα μας γιατί δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Συνδυάζεται πανεύκολα και δεν είναι τόσο κλασικό όσο το μπλε denim. Eίναι ιδανικό σε skinny γραμμή και κολακεύει σχεδόν όσο και ένα μαύρο παντελόνι.

FLARED TZIN

/
Είναι από τα τζιν που ή λατρεύεις ή αποφεύγεις. Ένα με λίγο άνοιγμα και όχι 70’s καμπάνα είναι πολύ chic ειδικά με ένα μαντό και ένα λευκό πουκάμισo -φοριέται άνετα όλη την μέρα και είναι πολύ ladylike.

Styling tip: Τα τζιν αυτά κολακεύουν περισσότερο τις αδύνατες σιλουέτες γιατί δημιουργούν μία ισορροπία σε ολόκληρο το σώμα. Αν έχεις ατέλειες στο σώμα σου προτίμησε να το βάλεις με ένα σακάκι ή μία ζακέτα που καλύπτει την περιοχή της περιφέρειας.

Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Styling: Σοφία Σούζα
Hair&Make-up: Δήμητρα Χρούτα
Μοντέλο:
Dahlia (D-Models)
Βοηθός φωτογράφου:
Χρήστος Κεδράς
Συνεργασία: Iωάννα Κούρου

Read More

And More