Στο party της Miu Miu τα κορίτσια του catering αντί για καναπεδάκια τρατάρανε γυαλιά ηλίου!

Ένα διαφορετικό party πραγματοποιήσε η Miu Miu στους λόφους του Beverly Hills. Ο λόγος; H μικρού μήκους ταινία ‘ΜUTA’ της Lucrecia Martel.

Πάρε μια γεύση από το preview της ταινίας στο teaser που κυκλοφόρησε στο youtube


Δες ολόκληρη την ταινία στο επίσημο site της Miu Miu κάνοντας κλικ εδώ

Η ταινία με αρκετά στοιχειά σουρεαλισμού παρουσιάζει τις πρωταγωνίστριες με έντονα εμμονική διάθεση να εκφράζουν τον έρωτά τους προς τη Μiu Miu -προφανώς! Μια ταινία αρκετά artie, με έντονα θηλυκά στοιχεία. Aπό τον τρόπο που φαίνονται τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τον τρόπο που παρουσιάζονται οι ορμονικές διαταραχές της γυναικείας φύσης. Σίγουρα σε καθίζει να την δεις, με έξυπνες ενναλαγές από έντονες εικόνες και ήχους.

Δες φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα…

Copyright, Prada 2011

Η πρόσκληση, το πρωτότυπο γεγονός και η τοποθεσία φάνηκαν εξαιρετικά δελεαστικά κίνητρα για να προσελκύσουν όλη την αφρόκρεμα από το χώρο της μόδας και του θεάματος. Ένα retro σκηνικό που παρέπεμπε σε παλιές χρυσές εποχές του Hollywood τότε που οι μεγάλοι πρωταγωνιστές συγεντρώνονταν σε ιδιώτικες κατοικίες όπως αυτή και τα απλά για εκείνους soiree συζητιούνται μέχρι σήμερα!

Δες φωτογραφίες μέσα από την ιδιωτική κατοικία κατά τη διάρκεια του event.

To σκηνικό της εισόδου έφερνε μνήμες παλιού cinema και προδιέθετε τους παρεβρισκόμενους για μια retro βραδιά.


Οι παρεβρισκόμενοι κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας.


‘Oλες οι φωτογραφίες από το 10magazine
Η βραδιά έκλεισε με τις κοπέλες αντί για catering να μοιράζουν γυαλιά ηλίου στους καλεσμένους.

Όλα τα retro στοιχεία της βραδιάς φαίνεται να ενέπνευσαν τους παρεβρισκόμενους σε σωστές στιλιστικές επιλογές – φυσικά όλες Miu Miu!


Η Diane Kruger με έντονη διάθεση old-school glam. Eπέλεξε μαύρο φόρεμα σε ύφος 40s. Miu Miu από τη συλλογή A/W 11/12

To νέο πρόσωπο της Miu Miu. Η μόλις 14 ετών ηθοποιός Hailee Stehifeld με μπεζ, απόλυτα chic φόρεμα και αξεσουάρ στις ίδιες αποχρώσεις.

H ηθοποιός China Chow με φόρεμα από την collection SS11. Προτίμησε τους έντονους χρωματισμούς, που είναι το απόλυτο trend της εποχής χρησιμοποιώντας τη βάση του φορέματος ως οδηγό στην επιλογή των αξεσουάρ.

H σκηνοθέτης της ταινίας Lucrecia Martel με total black look.

Η χειμερινή collection παρουσιάστηκε με τον πιο σωστό τρόπο αφού όλα τα περιοδικά σε όλον τον κόσμο αναφέρονται στην μοναδική βραδιά και στα ξεχωριστά κομμάτια της νέας συλλογής Miu Miu.

Read More

And More