THE DESIGNER: Sexy looks και sexy tips από την Caroline de Souza και τη νέα της συλλογή

H Caroline de Souza είναι μία από τις σχεδιάστριες που αξίζει να γνωρίζεις! Είναι ταλαντούχα, δημιουργική, ενθουσιώδης και με πολύ μεράκι σε ό,τι κι αν κάνει. Υπογράφει ρούχα που μπορείς να φορέσεις από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ξέρει να σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Μια Βραζιλιάνα που ζει μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας αφού κι εκεί η συλλογή της έχει μεγάλη ανταπόκριση. Σπούδασε στο Μιλάνο και βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στη χώρα μας όπου και τα τελευταία δύο την κέρδισε η μία από τις δύο μεγάλες της αγάπες, η μόδα. Η άλλη είναι το surf αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Bρέθηκα στη Βoutique της Caroline στο Κολωνάκι όπου και μπορείς να βρεις όλη της τη συλλογή, ώστε να μάθω από το Brazlian girl τι κάνει ένα σύνολο sexy! Φούστα, φόρεμα, παντελόνα ή κολάν είναι η πιο sexy επιλογή;

Τα ρούχα Caroline de Souza είναι easy και loose. Μπορείς να τα φορέσεις για την ημέρα σου στην πόλη, το βράδυ για ποτό ακόμα και στην παραλία και σε βόλτες σε νησιώτικες καλντέρες. Παίζεις με τα αξεσουάρ κι αμέσως έχεις το ύφος που θέλεις. Κι αν μιλάμε για “παιχνίδια” τα κολιέ και οι τσάντες της σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν.

“Το μυστικό σε όλα τα στιλ είναι να υπάρχει ισορροπία. Να μην κάνουμε υπερβολές και φυσικά να ξέρουμε την ώρα και το μέρος που βρισκόμαστε”.

Koλάν

The Styling Tips
-Μέσα στην ημέρα ένα κολάν με prints μπορεί να συνδυαστεί πολύ σωστά με ένα λευκό τοπ, μια ζακέτα με κρόσσια και biker boots. To σύνολο έχει χαρακτηριστικό του την ισορροπία αφού η πολύ sexy επιλογές μέσα στην ημέρα μπορεί να καταλήξουν στο να κάνουμε λάθη.

-Σημείωσε πως τα κολάν με ρίγα μαύρη στο πλάι αμέσως κάνουνε τα πόδια να μοιάζουν πιο αδύνατα.

-Αν θέλεις να επιλέξεις ένα κολάν με prints και χρώμα για το βράδυ τότε δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητη αφού τα ελαστικά παντελόνια που αγκαλιάζουν σφιχτά το κορμί εξιτάρουν την αντρική φαντασία. Συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο τοπ σε loose γραμμή που θα δώσει αέρα αλλά θα αναδείξει τη μέση και τους γλουτούς σου και δώσε ύψος επιλέγοντας sexy κλασικές γόβες.

Παντελόνα
`

The Styling Tips
-Μία παντελόνα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αλλάζοντας απλά το τοπ και τα αξεσουάρ. Ένα τοπ μακρυμάνικο σε γλυκιά απόχρωση φτιάχνει ένα πιο pyjama look που είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν ενώ το εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό αμέσως του δίνει άλλη αίγλη.

-Το βράδυ συνδύασε την γκρι παντελόνα σου με τοπ με σκισίματα ώστε να βγάλεις την πιο ροκ πλευρά του εαυτού σου. Τα ψηλά παπούτσια το βράδυ είναι προϋπόθεση.

Φόρεμα

The Styling Tips
-Ένα μακρύ φόρεμα με σκισίματα στο πλάι είναι μία sexy επιλογή που συστήνω περισσότερο για βόλτες σε νησί. Φαντάσου να το φοράς επάνω από το μαγιό σου στην παραλία ή ακόμη και με ένα σορτσάκι από κάτω… Πολύ sexy! Είναι σαφέστατα η πιο καλοκαιρινή – πρωινή πρόταση.

-Για το βράδυ το μακρύ φόρεμα είναι η πιο σωστή πρόταση όχι μόνο για την πόλη αλλά και για τις αποδράσεις μας σε κάποιο ελληνικό νησί. Σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα, να επιλέγεις φλατ σανδάλια και να δίνεις λάμψη μέσα από εντυπωσιακά βραχιόλια στο χέρι.

Φούστα

The Styling Tips
-Μπορείς να επιλέξεις μία στενή φούστα και να την συνδυάσεις με ένα μακρυμάνικο loose top ώστε να καλύψει τα χέρια σου και να αναδείξει τη φούστα και τα πόδια σου μέσα στην ημέρα.

-Η διαφορά που κάνει τη φούστα από πρωινή βραδινή είναι τα παπούτσια, η τσάντα που θα κρατήσεις και τα το τοπ που θα επιλέξεις. Μια μεταλλική τσάντα φάκελος σίγουρα θα μεταμορφώσει όλο σου το στιλ.

Ποιο είναι όμως το πιο sexy κομμάτι για το βράδυ: Φούστα ή φόρεμα;

-Mία ασύμμετρη φούστα με ένα casual t-shirt και ένα ζευγάρι biker boots μπορεί να είναι ένα σύνολο που θα φορέσεις από το πρωί μέσα στην πόλη και θα μπορέσεις να κρατήσεις και ως αργά το βράδυ αν θέλεις να συνεχίσεις για ένα ποτό.

-Απόλυτα βραδινό και sexy το κόκκινο με ανοίγματα στη μέση φόρεμα! Βάλε λίγη ισορροπία με ένα ζευγάρι biker boots μεταμορφώνοντας το αποκαλυπτικό φόρεμα σε ροκ κομμάτι και φώτισε το πρόσωπό σου με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Μπορείς να βρεις την σειρά Caroline de Souza στο Κολωνάκι, Ξάνθου 10.
Και στο online κατάστημα κάνοντας “κλικ” εδώ

Read More

And More