H σχεδιάστρια Pinelopi στο TLIFE! Τι σε συμβουλεύει; Ποια κομμάτια είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα;

Αγαπάει τις σύγχρονες γυναίκες και φροντίζει η καθημερινότητά τους να ντύνεται με στιλ. Έντονα prints, καθαρές λιτές γραμμές και άνεση συνομωτούν με τα ποιοτικά υλικά και το αποτέλεσμα είναι κάτι που κλείνει το μάτι στο γούστο κάθε fashionista. H σχεδιάστρια Pinelopi δημιούργησε για μια ακόμη σεζόν μια υπέροχη συλλογή για τη γυναίκα του τώρα που θέλει να δείχνει chic και elegant 24 ώρες το 24ώρο.

Η ταλαντούχα δημιουργός μίλησε στο ΤLIFE για τη συλλογή της και δεν παρέλειψε να σου δώσει και μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη μόδα;
Από πολύ μικρή μου άρεσε να ζωγραφίζω ρούχα εντυπωσιακά πάνω σε όμορφες κοπέλες. Μεγαλώνοντας, στην προσπάθειά μου να βρω την ταυτότητά μου και τι μου αρέσει κατάλαβα ότι ήθελα πάντα να ξεχωρίζω με το ντύσιμό μου και το ίδιο να κάνω στις φίλες και γνωστές μου. Ξεκίνησα την καρίερα μου από τις πωλήσεις σε μεγάλες εταιρείες χονδρικής σε Ελλάδα και Τουρκία, παρακολούθησα τις γυναικείες ανάγκες και έπιασα τον παλμό της αγοράς και μόλις αισθάνθηκα ότι είχα όλο το know how της μόδας δημιούργησα την πρώτη μου συλλογή.


Πως θα περιγράφατε τα ρούχα σας;

Η καθημερινότητα των γυναικών είναι πολύ φορτωμένη από υποχρεώσεις σε δουλειά, σπίτι, οικογένεια κτλ. και δεν υπάρχει άφθονος χρόνος για να ασχοληθούμε με τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε και κάτι όμως που μας ευχαριστεί και μας κάνει ευτυχισμένους για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ανταπεξέλθουμε. Αυτό είναι το σκεπτικό μου όταν δημιουργείται η κάθε συλλογή… Δηλαδή να είναι εύκολη, άνετη και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ποια είναι η φιλοσοφία και ο στόχος σας;
H φιλοσοφία μας είναι να είμαστε πάντα πρωτοπόροι σε καινούργιες τεχνικές πάνω σε ύφασματα και αξεσουάρ για να δίνει ένα glamour ύφος στο ρούχο. Επίσης ο στόχος μας είναι η εταιρεία μας να βρίσκεται και σε άλλες αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο, γιατί πιστεύουμε ότι σαν ‘Ελληνες μπορούμε να δείξουμε μόδα και να σταθούμε αντάξιοι δίπλα σε δυνατά brand names του εξωτερικού.

Από τι εμπνέεστε συνήθως;
Από την καθημερινότητά μου, από τα πάντα… Φροντίζω να μιλάω με πολύ κόσμο, με τους πελάτες, φίλους και γνωστούς και να αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους, τις αναμειγνύω με τις τάσεις της μόδας κάθε σεζόν και έτσι δημιουργώ τη συλλογή.

Σε ποια γυναίκα απευθύνονται τα ρούχα σας;
Θεωρώ ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά στιλ αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της. Οι συλλογές μας είναι βατές για τη μέση γυναίκα που σέβεται και αγαπάει το εαυτό της και θέλει να είναι καθημερινά όμορφη και περιποιημένη.

Ποιο είναι το πιο συχνό λάθος που παρατηρείτε ότι κάνουν οι γυναίκες γύρω σας στο ντύσιμό τους;
Ένα λάθος που κάνουν οι γυναίκες και πολλές φορές έχω πέσει κι έγω σ’ αυτό είναι ότι το ρούχο έρχεται για να πλαισιώσει μια προσωπικότητα και να την εξωτερικεύσει και όχι απλά να καλύψει ένα γυναικείο κορμί.

Μοιραστείτε μαζί μας μερικές συμβουλές, μερικά styling tips που καλό είναι να έχουμε όλες οι γυναίκες υπόψην μας…
Για το φετινό χειμώνα οι μακριές φούστες σε στενή γραμμή δείχνουν τη σιλουέτα μας πιο κομψή! Δοκιμάστε το! Επίσης ένα leather legging με ψηλά παπούτσια ή biker μπότες για όλες της ώρες.

Πείτε μας τρία έως πέντε κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναίκα οπωσδήποτε φέτος το χειμώνα.
Ένα printed legging για όλες τις ώρες, ένα γούνινο γιλέκο (εκτός ότι μας ζεσταίνει δείχνει πάντα elegant), σίγουρα μια δαντέλα είναι must have αυτή την σεζόν, είτε σε top είτε και σε ένα κομψό φόρεμα, ένα jupe cullote ταιριάζει τέλεια με ένα t-shirt ή πλεκτό από πάνω και αρβυλάκια για πρωινές εμφανίσεις καθώς με ένα πιο βραδινό top, πιθανόν μια δαντέλα, μπορείς να κάνεις μια άψογη εμφάνιση το βράδυ.

Ποιο ρούχο θεωρείται επιτυχημένο ρούχο κατά την άποψή σας;
Το ρούχο που μπορείς να το φοράς 24 ώρες και να δείχνει πάντα chic και elegant. Αν και βασικά το επιτυχημένο ρούχο το κρύβει καλά η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της και είναι αυτό που την αντιπροσωπεύει και την κάνει να αισθάνεται καλά.

Παρατηρώντας την collection σας είδα πως δίνετε αρκετή έμφαση στα t-shirts. Πιστεύετε ότι είναι ένα από τα πιο basic κομμάτια;
Η συλλογή μου ξεκίνησε από τα t-shirts γιατί τότε όλες οι γυναίκες ζητούσαν εύκολα fashion t-shirts που να μπορούν να τα συνδυάσουν με ένα jean και ψηλοτάκουνα παπούτσια και να δείχνουν θυληκές και περιποιημένες ενώ νιώθουν άνετα. Αυτό τώρα πια έχει αλλάξει βέβαια και οι γυναίκες έχουν άλλες απαιτήσεις. Εμείς προσπαθούμε πάντα να διαμορφωνόμαστε βάσει αυτού. Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τα θέλω των γυναικών, από εκεί προκύπτει και το σλόγκαν μας Define your style!

Σε τι τιμές κυμαίνονται τα ρούχα σας;
Η φιλοσοφία μας σίγουρα δεν ειναι το fast fashion. Πραγματικά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατάμε τις τιμές μας όσο το δυνατόν χαμηλότερες, έτσι ώστε να είναι οι συλλογές μας προσιτές σε όλους. Μας αρέσει να δημιουργούμε και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις ποιότητες που χρησιμοποιούμε για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, τα υφάσματα μας λοιπόν είναι κυρίως από το εξωτερικό.

Δημιουργίες της θα βρεις στο T-SHOP, το αγαπημένο σου e-shop του TLIFE.
Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα κομμάτι από τη συλλογή της Pinelopi ρίξε μια ματιά εδώ!
Μερικά από αυτά έχουν και μια πολύ πολύ δελεαστική έκπτωση… μόνο για σένα.

Πουλόβερ γκρι με δαντέλα στα μανίκια 138,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κολάν μαύρο 29,16 € από 72,90 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Τοπ με κρόσια 92,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Παντελόνι χρυσό173,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Tshirt ”the finest kiss” 42,00 € από 105,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Φόρεμα μαύρο με V 164,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Μπλούζα γκρι με μαύρα ρέλια105,00 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Τοπ μπλέ 42,12 € από 105,30 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Ζακέτα γκρι πλεκτή με παγέτες 205,00 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Tshirt ”hardcore” 40,00 € από 100,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κολάν χρυσό 25,92 € από 64,80 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Τοπ κεραμιδί 18,36 € από 45,90 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Πανωφόρι εκρού πλεκτό 210,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Μπλούζα με animal print 140,50 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Πανωφόρι με δερμάτινες λεπτομέρειες 223,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Μπλούζα γκρι με δαντέλα και βολάν125,00 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More