Το TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει σε όλες τις fashion ερωτήσεις σου!

Πάντα η γνώμη ενός άλλου είναι σωτήρια αφού αντικειμενικά σου δίνει τη λύση που εσύ ως πρωταγωνίστρια του “προβήματος” δεν μπορείς να βρεις. Αυτή την ψυχολογία οφείλεις να ομολογήσεις πως έχεις νιώσει πολλές φορές μπροστά στην τουλάπα σου είτε ακόμη και στην σκέψη ενός event που έχεις να παραστείς.

To TLIFE έρχεται να σε βοηθήσει και γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας! Απαντάει σε όλες τις μοδάτες ερωτήσεις που μπορεί κατά καιρούς να περνάνε από το μυαλό σου και σε βοηθάει να χτίσεις το στιλ που πάντα ονειρευόσουν να έχεις.

Μην διστάσεις να στείλεις κι εσύ τη δική σου ερώτηση στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό τα κορίτσια της μόδας του TLIFE, Χριστίνα και Σοφία, θα σου απαντήσουν. Με μεγάλη χαρά λοιπόν αναλαμβάνουν το styling σου δίνοντάς σου λύσεις για το πως να επιλέξεις ρούχα που να κολακεύουν το σώμα σου, τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού αλλά και πως να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς.


Eρώτηση:
Γεια σας!!! Αγόρασα ένα ζευγάρι ankle boots σε ανοιχτό γκρι (από τη Lacoste). Ήθελα να ρωτήσω με τι θα μπορούσα να τα συνδυάσω αλλά και αν θα ήταν υπερβολή να τα φορέσω στη δουλειά μου στο γραφείο (όπου ντύνομαι μεν με casual τρόπο αλλά προσπαθώ να μην είμαι πολύ σπορ). Συνήθως επιλέγω φλατ δερμάτινη μπότα ή μπαλαρίνες και τα συνδυάζω με πουκάμισο ή μάλλινες ζακέτες. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου φίλη του TLIFE! Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις τα ankle boots για τον εργασιακό σου χώρο, χωρίς να κάνεις και πολλές αλλαγές στον τρόπο που ντύνεσαι. Διατήρησε λοιπόν το casual στιλ σου αφού το χρώμα που τα επέλεξες ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Μία ζακέτα με ένα στενό μαύρο παντελόνι, τζιν ακόμη και κολάν θα μπορέσουν να τα αναδείξουν χωρίς να σε κάνουν να φαίνεσαι υπερβολικά ντυμένη.


Eρώτηση:
Μόλις είδα αυτό το φόρεμα στο site σας (πράσινο της fullah sugah που γράφει για την Ανάσταση) το ερωτεύτηκα!
Έψαχνα εδώ και αρκετές μέρες ένα όμορφο πράσινο φόρεμα (είμαι 19). Έχω μία ανοιξιάτικη μπεζ καμπαρτίνα που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι. Όμως προβληματίζομαι για το τί χρώμα γόβες θα μπορούσα να βάλω! Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Θα σου πρότεινα επειδή ακόμη ο καιρός είναι κρύος ακόμη κι εσύ δεν έχεις τη λάμψη του Καλοκαιριού αφού το δέρμα όλων μας είναι ακόμη πολύ ανοιχτό, να το συνδυάσεις με μαύρο καλσόν και γόβες ή ankle boots στην ίδια απόχρωση και δερμάτινο jacket. Σίγουρα όταν ανοίξει ο καιρός το φόρεμά σου μπορεί να φορεθεί και με peep toes στο χρώμα του δέρματος αλλά και με πλατφόρμες σε ανοιχτό καφέ.
Πολλά Φιλιά

Eρώτηση:
Καλημέρα!


Είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο 22 Απριλίου και επέλεξα το φόρεμα της φωτο αλλά δεν ξέρω πως να το ταιριάξω (παπούτσια, make up, χτένισμα). Η βοήθεια σας θα ήταν πολύτιμη.

Απάντηση:
Σε ευχαριστούμε πολύ που μας έστειλες τη φωτογραφία σου! Το φόρεμά σου έχει έναν αρκετά 60s χαρακτήρα και θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με λευκά πέδιλα και τσάντα φάκελο στην ίδια απόχρωση.

Eρώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω αν ταιριάζουν μαύρα δερμάτινα peep toe ankle boots με οπάκ καλσόν. Δηλαδή πειράζει να φαίνεται το καλσόν αντί για τα γυμνά δάχτυλα;

Απάντηση:
Γεια σου! Είναι απόλυτα στιλάτο και όπως θα έχεις διαβάσει και στη στήλη του fashion στο ΤLIFE οι οίκοι προτείνουν την κάλτσα με γόβα ή πέδιλο οπότε η δική σου επιλογή με οπάκ καλσόν μου αρέσει πολύ! Go for it Girl!


Eρώτηση:
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τους συνδυασμούς που θα μπορούσα να φορέσω το τζιν πουκάμισο. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το φορέσω με μαύρη ψηλόμεση φούστα και αν ναι, το καλσόν σε τι χρώμα θα μπορούσε να είναι, οπάκ μαύρο ή στο χρώμα του δέρματος; Ακόμη, το τζιν πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με μαύρο παλτό ή πάει περισσότερο με δερμάτινο σακάκι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Νίκη

Απάντηση:
Γειά σου Νίκη! Από τις ερωτήσεις που μου κάνεις φαίνεται πως είσαι αρκετά ενημερωμένη για την μόδα! Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλόμεση μαύρη φούστα. Το μαύρο οπάκ καλσόν είναι σαφέστατα μία πιο σικ επιλογή αλλά αυτό εξαρτάται κι από τα πόδια σου. Αν είσαι από τα τυχερά κορίτσια με πολύ αδύνατα πόδια τόλμησέ το χωρίς καλσόν με το που το επιτρέψει ο καιρός. Το τζιν πουκάμισο είναι ένα ρούχο που φοριέται με τα πάντα οπότε εκτός από το δερμάτινο σακάκι και το παλτό δεν είναι λάθος.
Να είσαι πολύ καλα!

Eρώτηση:
Γεια σας, Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας! Σας στέλνω το φόρεμα που θα βάλω στη βάφτιση της κόρης μου και θα ήθελα τις προτάσεις τόσο για τα παπούτσια (κυρίως αυτό) όσο και για τα αξεσουάρ.


Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Να σου ζήσει η κορούλα σου! Το φόρεμά σου είναι πολύ κομψό -μία πολύ όμορφη επιλογή. Θα σου πρότεινα λοιπόν να το συνδυάσεις με γόβες ή peep toes σε nude απόχρωση. Ενώ για αξεσουάρ θα σου πρότεινα να περιοριστείς σε ένα ή δύο όπως βραχιόλια ή σκουλαρίκια σε απόχρωση του χρυσού. Διατήρησε απαλό μακιγιάζ και τόνισε τα μάτια σου.

Να είναι γερή και τυχερή η κόρη σου!

Eρώτηση:
Γεια σας. Είμαι 20 χρονών και με λένε Σμινα. Μου αρέσουν πολύ τα σακάκια, τα μονόχρωμα, εμπριμέ κ.α. Συνήθως τα φαράω με πουκάμισα, ζιβάγκο και στενές μπλούζες. Με φαρδιά πουκάμισα και φαρδιές μπλούζες ταιριάζει; Είναι σωστό; Το σακάκι με τι άλλο μπορούμε να το συνδυάσουμε; Και κάτι άλλο, πάνω από το σακάκι τι είναι σωστό να βάλουμε παλτό, μαντό, καμπαρντίνα ή μεγάλη εσάρπα!! Γιατί εγώ συνήθως φοράω μια μαύρη μάλλινη εσάρπα. Είναι σωστό;

Aπάντηση:
Μου αρέσει πολύ που παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας σου έχεις πολύ σωστή αισθητική στο ντύσιμό σου! Τα σακάκια ταιριάζουν με όλα τα είδη tops με μόνο περιορισμό να ταιριάζουν χρωματικά αλλά ως στιλ μπορείς να παίξεις μαζί τους πχ. φόρεσε το εμπριμέ σακάκι σου με γκρι μακό t-shirt, τζιν και ankle boots και θα δεις πόσο μοδάτο θα είναι το αποτέλεσμα. Τώρα, για το τι είναι σωστό να φορέσεις από πάνω, η μαύρη εσάρπα που επιλέγεις είναι πολύ σωστή επιλογή όπως ταιριάζει και το παλτό, καμπαρντίνα.

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας. Τον Μάρτιο ορκίζομαι και θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω. Είμαι 1.68 και 65 κιλά, λίγο γεμάτη στην περιφέρεια αλλά με μακριά πόδια. Σκεφτόμουν φόρεμα, με οπάκ καλσόν και nude γόβες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Συγχαρητήρια -καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι! Το οπάκ καλσόν και το φόρεμα ακούγονται πολύ σωστές επιλογές. Γιατί δεν δοκιμάζεις τη μονοχρωμία στην επιλογή παπουτσιού – καλσόν ώστε να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ακόμη πιο ψηλά και αδύνατα;
Φιλιά


Eρώτηση:
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω με τι μπορώ να συνδυάσω τις moonboots για βόλτες στην πόλη. Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Δεν πιστεύω πως οι moonboots ταιριάζουν για βόλτες μέσα στην πόλη αφού είναι σχδιασμένες για δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως το χιόνι.Τώρα, αν θέλεις να τις φορέσεις συνδύασε το ζευγάρι σου με ένα μαύρο κολάν και τζιν πουκάμισο.

Eρώτηση:
Βλέπω στη σελίδα σας τα ρούχα Blanco. Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και δεν έχω καταφέρει να βρω καταστήματα εδώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Aπάντηση:
Δυστυχώς στην Θεσσαλονίκη μας δεν υπάρχει κατάστημα Blanco αλλά μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα βλέπεις και ψάχνεις μέσω του internet με ένα κλικ στη σελίδα τους www.blanco.com


Eρώτηση:
Γεια σου αγαπημένο TLIFE! Στις 11 Μαρτίου έχω μία βάφτιση και δεν ξέρω αν πρέπει να φορέσω κάτι χειμερινό πχ. παντελόνι με μπλούζα και σακάκι από πάνω ή αν μπορώ να φορέσω κάτι πιο ανοιξιάτικο όπως ένα φλοράλ φόρεμα. Μήπως είναι νωρίς για φόρεμα ή φούστα; Τι μου προτείνετε; Διαφωτίστε με! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου αγαπημένη φίλη μας! Παρ’ όλο που δεν είναι λάθος το κοστούμι που αναφέρεις δεν πιστεύω πως είναι νωρίς για να επιλέξεις μία φούστα ή ένα φόρεμα με φλοράλ ιδιαίτερα όταν το επιτρέπει η περίσταση όπως είναι η συγκεκριμένη. Φρόντισε τα χρώματα του φλοράλ σου απλά να μην είναι απόλυτα καλοκαιρινά.

Eρώτηση:
Καλησπέρα σας, είμαι 34 ετών αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη μόδα. Δεν ξέρω τι μου πάει. Μέχρι τώρα ψώνιζα στα “χαμένα” κι “ό, τι να ‘ναι”. Θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να ενημερώνομαι στιλιστικά για την τάση της μόδας; Tο ύψος μου είναι 1.65 και τα κιλά μου 57 με μικρό στήθος και λίγα κιλά στα μπούτια μου. Αν μπορείτε, θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Απάντηση:
Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα λοιπόν να επισκέπτεσαι καθημερινά τη στήλη fashion του TLIFE ώστε να βλέπεις και να ενημερώνεσαι για ό, τι προτείνουν οι οίκοι για τη μόδα. Κι αφού κάνεις το απαιτούμενο διάβασμα τότε μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφθείς τη στήλη shopping ώστε να βρεις όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά στις πιο οικονομικές.


Eρώτηση:
Γεια σας. Είμαι 21 χρονών και σύντομα θα ξεκινήσω πρακτική. Τι να φορέσω την ημέρα της συνέντευξης και πως να ντύνομαι στην εταιρία που θα πάω σε καθημερινή βάση; Να σας ενημερώσω πως θα εργαστώ ή σε διαφημιστική εταιρία ή στο τμήμα μάρκετινγκ εταιρίας με καλλυντικά. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Γεια σου!!! Kαλή αρχή σου εύχομαι! Μπορείς πολύ εύκολα να δεις όλα όσα σου προτείνει η ομάδα της μόδας για την δουλειά με ένα κλικ εδώ. Από κει και πέρα να θυμάσαι πως τα ρούχα πρέπει να τα φοράς κι όχι να σε φοράνε οπότε επέλεξε ρούχα που θα σε κάνουν να μην χάνεις την προσωπικότητά σου.

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Είμαι 22 χρονών και αγόρασα ένα μπλε πουά jeggings παντελόνι απίστευτο! Απλά ήθελα να ρωτήσω με τι να το συνδυάσω; Πέρα από μαύρο παπούτσι που είναι κλασικό θα ταίριαζε ο εξής συνδυασμός: μποτάκι στο χρώμα του ταμπά, άσπρο φαρδύ παντελόνι και ζακέτα στο χρώμα του ταμπά;

Aπάντηση:
Καλησπέρα! “Μεγειά” το καινούριο σου παντελόνι λοιπόν! Ο συνδυασμός που μου γράφεις είναι σωστός και πολύ ανοιξιάτικος. Απόφυγε το μαύρο παπούτσι με το λευκό παντελόνι αφού είναι ξεπερασμένος.

Eρώτηση:
Θέλω την βοήθειά σας! Τον Μάιο γίνομαι κουμπάρα. Έχω ένα φόρεμα σαν αυτό που σας επισυνάπτω αλλά είναι όλο ασημί και κάτω έχει τούλι. Τι χρώμα peep toes να βάλω και τι χρώμα τσαντάκι;

Απάντηση:
Πάντα άξια σου εύχομαι! Με το συγκεκριμένο φόρεμα υπάρχουν δύο εκδοχές ανάλογα με το τι στιλ θέλεις να υιοθετήσεις, ρομαντικό, girlie ή πιο ροκ. Aφού όμως πρόκειται για γάμο θα σου έλεγε να διατηρήσεις μία πιο κλασική γραμμή είτε με πέδιλα στην ίδια ασημένια απόχρωση είτε με γόβες nude.


Eρώτηση:
Καλησπέρα! Πρόσφατα έπιασα δουλειά ως γραμματέας σε ένα γραφείο και το ντύσιμό μου πρέπει να είναι προσεγμένο. Έχω δύο φούστες που τις λατρεύω και οι δύο βαμβακερές. Η μία είναι πένσιλ και χρώματος λαδί και η άλλη μπλε σε στιλ μπαλούν με λάστιχο στη μέση και τρούκς στις τσέπες τις. Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να τις φορέσω, και αν ναι, με τι να τις συνδυάσω;

Απάντηση:
Αναμφισβήτητα η πρώτη σου επιλογή είναι η πιο σωστή για τον εργασιακό σου χώρο. Φόρεσέ την με πουκάμισο, τοπ, t-shirt ακόμη και πουλόβερ και θα δεις πως το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει. Όσον αφορά στη δεύτερή σου πρόταση θα έλεγα αν την επιλέξεις να την συνδυάσεις με μαύρες μπαλαρίνες και πολύ διακριτικό μονόχρωμο τοπ. Διάβασε εδώ όλες τις στιλιστικές επιλογές για το εργασιακό περιβάλλον.

Eρώτηση:
Καλημέρα σας!! Μετά από τις απαντήσεις που διάβασα στη στήλη σας αποφάσισα να υποβάλλω και εγώ τη δική μου ερώτηση. Πριν δυο εβδομάδες έκοψα τα μαλλιά μου κοντά (τύπου pixie) για πρώτη φορά στη ζωή μου και από τότε νιώθω ότι κανένα στιλ ντυσίματος δεν μου πηγαίνει. Για να σας βοηθήσω, είμαι 38 ετών, έχω σκούρα καστανά μαλλιά, όχι πολύ λευκή επιδερμίδα, οβάλ πρόσωπο και ανοιχτόχρωμα μάτια. Έχω ύψος 1.70 και είμαι 66 κιλά με κανονικό σώμα (χωρίς μεγάλη περιφέρεια). Θα με βοηθούσαν πάρα πολύ οι συμβουλές σας!!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Γεωργία

Απάντηση:
Γεια σου Γεωργία! Καταρχάς μπράβο για το τόλμημα να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά! Επέλεξε ρούχα θηλυκά ώστε να διατηρήσεις μία ισορροπία με τα κοντά μαλλιά σου. Δοκίμασε να αναδείξεις τους ώμους, την πλάτη αλλά και το ντεκολέ σου με μπλούζες που θα τονίσουν χωρίς καμία προσπάθεια τη φύση σου. Ό, τι κι αν επιλέξεις, φούστα ή παντελόνι τo top είναι αυτό που θα πρέπει να δώσεις προσοχή.

Eρώτηση:
Γεια σας, με λένε Ειρήνη και έχω να πάω σε ένα γάμο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω πάρει ένα μαύρο φόρεμα κάτι ανάμεσα σε girly και rock. Θα ήθελα να μου πείτε με τι γόβες και τι τσαντάκι να το βάλω; Σκεφτόμουν με μαύρο καλσόν και μπλε ηλεκτρίκ γόβες (αν έβρισκα). Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Ειρήνη! Το φόρεμά σου είναι μία πολύ ωραία επιλογή και ο τρόπος που θέλεις να το συνδυάσεις είναι σωστός αφού τα σκούρα, μουντά χρώματα είναι αυτό που προτείνουν οι οίκοι για τον ερχόμενο Χειμώνα. Σου προτείνω επίσης να δοκιμάσεις και ένα ζευγάρι ankle boots ή γόβες σε απόχρωση του γκρι.

Eρώτηση:
Μπορώ να φορέσω μποτάκια μπεζ καφέ ή γκρι με οπάκ καλσόν ή μαύρο καλσόν αλλά όχι τόσο σκούρο?

Απάντηση:
Φυσικά και μπορείς! Το μαύρο ανοιχτό καλσόν ήταν, είναι και θα είναι και του χρόνου το απόλυτο must.


Wolford

Eρώτηση:
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το site σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας!
Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και έχω στη ντουλάπα μου ένα αραχνούφαντο φόρεμα της Σύλιας Κρυθαριώτη στο χρώμα της άμμου. Είναι εξώπλατο μέχρι το γόνατο που δένει στο λαιμό και μπροστά είναι ανοιχτό, με φαρδύ ντεκολτέ σε σχήμα V μέχρι την κοιλιά διακοσμημένο με μαύρες παγιέτες περιμετρικά. Επειδή το φόρεμα είναι διάφανο από μέσα σκέφτηκα να βάλω ένα κλασικό μαύρο κομπινεζόν –φόρεμα με τιραντάκι μέχρι το γόνατο. Πείτε μου σας παρακαλώ θα φαίνεται άσχημη η πλάτη μου; Και επίσης με τι καλσόν να το συνδυάσω; Μαύρες γόβες στιλέτο από βελούδο ταιριάζουν; Μαύρο μπλέιζερ σακάκι από πάνω; Είμαι 1.56 και 48 κιλά. Ελπίζω να βοήθησα αρκετά με την περιγραφή μου! Θα περιμένω νέα σας γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη.

Απάντηση:

Γεια σου κορίτσι! Σου προτείνω να μην επιλέξεις κομπινεζόν-φόρεμα άλλα ένα body εφαρμοστό σε μαύρη απόχρωση. Όπως το συγκεκριμένο στη φωτογραφία. Συνδύασέ το με μαύρο καλσόν και τις μαύρες από βελούδο γόβες σου και το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά κομψό.

Eρώτηση:
Γεια σας!! Αγόρασα ένα μαύρο leather κολάν και θα ήθελα να μάθω με τι μπλούζα και παπούτσια μπορώ να το φορέσω. Είμαι 1.65 και 56 κιλά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!! 🙂

Απάντηση:
Το μαύρο δερμάτινο κολάν είναι ένα παντελόνι που μπορεί να φορεθεί με τα όλα σου τα ρούχα με μόνο κριτήριο το τι στιλ θέλεις να δημιουργήσεις. Ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα t-shirt φαρδύ, ένα πουλόβερ ακόμη και τζιν πουκάμισο μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις.

Eρώτηση:
Γεια σας! Έχω μια έξοδο, όπου σχεδιάζω να φορέσω τζιν παντελόνι εφαρμοστό σε ίσια γραμμή, ριγέ μπλουζάκι, μαύρο σακάκι και κόκκινες γόβες. Θα κάνει κρύο. Τι μπορώ να φορέσω πάνω από το σακάκι για να ταιριάζει και να μην κρυώνω. Please δώστε μου πάνω από μία επιλογές γιατί δεν μπορώ να αγοράσω, αλλά πρέπει να διαλέξω από την ντουλάπα μου…

Απάντηση:
Γεια σου! Μπορείς να φορέσεις ένα γούνινο γιλέκο, με γάντια και μαύρο κασκόλ από μέσα ώστε να σε κρατήσει ζεστή. Ένα μαύρο μεγάλό κασκόλ-εσάρπα να τυλίξεις γύρω σου είτε ακόμη και να ρίξεις στην πλάτη σου μία κομψή καμπαρντίνα.


Eρώτηση:
Είμαι 1.64 και 64 κιλά. Είμαι 17 χρονών και ο σωματότυπός μου είναι αχλάδι. Έχω λεπτή κοιλιά, επίπεδη αλλά έχω πεταχτή περιφέρεια με κάποιους παραπάνω πόντους. Όμως το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι τα χοντρά μου πόδια(και μπούτια και γάμπες). Τι θα μπορούσα να βάλω; Υπάρχει κάποιο είδος φορέματος που να ταιριάζει; Τα μπράτσα μου δεν είναι χοντρά, δεν είναι όμως και καλαμάκια. Επίσης, τι τζιν θα μπορούσα να βάλω;

Απάντηση:
Καταρχάς από την περιγραφή που μου δίνεις δεν νομίζω πως είσαι τόσο παχιά απλά έχεις μερικά παραπάνω κιλάκια τα οποία αν ντυθείς σωστά θα μπορείς με πολύ μεγάλη ευκολία να τα καλύψεις. Αν σε βοηθάει έχεις το σώμα που έχουν οι περισσότερες Ελληνίδες! Επέλεξε λοιπόν φορέματα σε coctail γραμμή μέχρι το γόνατο που θα καλύψουν τα πόδια σου και φόρεσε γόβες nude – peep toe που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά.

Read More

And More