Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να μάθεις πως θα συνδυάσεις σωστά τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη από μόδα σύμφωνα με το δικό σου στιλ.

Eρώτηση
Καλησπέρα, η στήλη σας ειναι εξαιρετική και πάντα με βοηθάει για αυτό και την επισκέπτομαι συνέχεια! Θα γίνω κουμπάρα σε γάμο στα τέλη Ιουλίου και πήρα το κοραλί φόρεμα της φωτογραφίας.

Tα παπούτσια που θα φορέσω είναι nude λουστρίνι peep toe (και ανοιχτά από πίσω). Θα ήθελα να με βοηθήσετε οσον αφορά στα υπόλοιπα, δηλαδή τσάντα, αξεσουάρ και μαλλιά.
Θα ηταν προτιμότερο να είναι η τσάντα χρυσή ή nude? Ποιο στιλ ειναι προτιμότερο για αυτή την περίσταση?
(Σας στελνω σε φωτό, τις τσάντες που βρήκα στην πόλη που κατοικώ. Πείτε μου αν κάποια απο αυτές σας αρέσει, ή αν όχι προτείνετε μου ό,τι νομίζετε καλύτερο, ποστάροντας και φωτό για να με βοηθήσετε!)

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, στη μέση του φορέματος να βάλω ζώνη ή όχι? Αν ναι, πως να είναι?
Τέλος, όσο για τα μαλλιά είμαι μελαχροινή κι έχω κοντό καρέ με φράντζα. Σκεφτόμουν να τα αφήσω έτσι κ το μόνο που ίσως κάνω είναι μια πλεξούδα από τα πλάγια. Πως σας φαίνεται? Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό?

ΥΓ:Ελπίζω να προλάβω, και να μου απαντήσετε στην επόμενη στήλη που θα δημοσιεύσετε! Επίσης, για τα υπόλοιπα αξεσουάρ, θα ηταν προτιμότερο να βάλω βραχιόλια? Και αν ναι, τι στιλ? Για σκουλαρίκια δεν το σκέφτομαι κ τόσο λόγω μαλλιού (κοντό καρέ)

Απάντηση
Γεια σου Νατάσσα! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και μιας και έχει έντονο χρώμα και τη χρυσή λεπτομέρεια στον ώμο, δεν χρειάζεται να το φορτώσεις με πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα, προσπάθησε απλά να το αναδείξεις με λίγα κομμάτια που θα του ταιριάζουν. Οι τσάντες που έχεις δει του πηγαίνουν αρκετά, έχουμε να σου προτείνουμε άλλη μια όμως σε χρώμα, που θα είχε ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το φόρεμα σου.

Τσάντα-φάκελος Alexi Andriotti 20,23 € Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Ζώνη δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις αλλά αν θέλεις διάλεξε μια πολύ λεπτή, δερμάτινη, σε χρυσή απόχρωση ή στο χρώμα του φορέματος. Τώρα όσον αφορά στα κοσμήματα, ένα φαρδύ χρυσό bracelet ή ένα πιο λεπτό που θα το φορέσεις ψηλά στο χέρι σου, είναι υπεραρκετό.

Μίνιμαλ επιχρυσωμένο βραχιόλι Gemma Stones 40,00 € Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Τέλος τα μαλλιά σου εφόσον είναι κοντό καρέ με φράντζα μια ωραία ιδέα θα ήταν να τα χτενίσεις ίσια και τη μια πλευρά να την κάνεις πίσω από το αυτί.

Eρώτηση
Γειά σας κορίτσια! Συγχαρητήρια για την στήλη σας. Μας βοηθάτε πάρα πολύ. Ήθελα να σας ρωτήσω τι μακιγιάζ να κάνω με μπλε σκούρο maxi φόρεμα? Είναι για γάμο.
Ευχαριστώ
Ιωάννα

Απάντηση
Γεια σου Ιωάννα! Λόγω του ότι είναι καλοκαίρι και το χρώμα του φορέματος σου είναι σκούρο, μην το επιβαρύνεις επιπλέον με έντονο μακιγιάζ. Κάνε ένα τελείως φυσικό make up με μπεζ και καφέ σκιές και φώτεισε το με ένα πορτοκαλοκόκκινο lipgloss με διάφανη υφή.

Eρώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με ένα καθημερινό ντύσιμο. ‘Επιασα δουλειά σε ένα γραφείο όπου όμως οι υπόλοιπες κοπέλες φοράνε ψηλά παπούτσια, παρεπιπτόντως δεν μου πάνε τα φλατ καθόλου. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πρωινό μου ντύσιμο καθώς να σας πω οτι συχνά κάνω προσωπικά ραντεβού σε δημόσιες υπηρεσίες με διάφορους πολιτικούς και μη. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Για το πρωινό σου ντύσιμο στο γραφείο μπορείς να αγοράσεις κάποια basic κομμάτια σε neutral αποχρώσεις που θα συνδυάζονται μεταξύ τους ώστε να σε βοηθούν να δημιουργείς πολλά και διαφορετικά outfits. Pencil ή κλος φούστες, που το μήκος τους θα κυμαίνεται λίγο πάνω ή κάτω από το γόνατο και ίσια cropped pants που θα τα συνδυάζεις με βαμβακερά ή μεταξωτά πουκάμισα και tops.
Επέλεξε τα όπως είπαμε σε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μαύρο,μπλε, nude ή γκρι. Όσο για τα παπούτσια εφόσον θα τα φοράς πολλές ώρες σίγουρα τα ψηλοτάκουνα θα σε κουράζουν, οπότε μια κομψή λύση θα ήταν τα kitten heels. Ενα ζευγάρι γόβες λοιπόν κλειστές ή slingbacks σε επίσης ουδέτερη απόχρωση θα συμπλήρωνε ιδανικά τα ta looks σου.

Eρώτηση
Κορίτσια καλησπέρα.
Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια για την προσέγγιση σας, αντιλαμβάνεστε πως μπορείτε να βοηθήσετε με απλές προτάσεις τη μέση γυναίκα!
Ήθελα να ρωτήσω, Σεπτέμβρη έχουμε γάμο αρκετά στενού μας ζευγαριού, και ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω την άσπρη παντελόνα Elizabetta Franchi που σας επισυνάπτω και σκεφτόμουν να βάλω τις γόβες που επίσης σας επισυνάπτω (αν και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου το παπούτσι) .

Ήθελα να ρωτήσω, κατ ‘αρχάς εάν συμφωνείτε μέχρι τώρα με τον συνδυασμό, και αν ναι τι θα πήγαινε ιδανικά απο πάνω για να είναι εντυπωσιακό, και με τι αξεσουάρ – τσάντα, μαλλιά.
Είμαι μελαχρινή , 1,60 ύψος 55 κιλά, 28 χρονών. Το style μου ειναι chic σε απλές καθαρές γραμμές, sexy με μέτρο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κυριακή.

Απάντηση
Γεια σου Κυριακή! Η παντελόνα σου είναι πολύ ωραία αλλά θα την προτιμούσαμε συνδυασμένη με ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες σε μπεζ ή nude τόνους και ένα μεταξωτό top ή πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση όπως κοραλί ή γαλάζιο. Φόρεσε το μέσα από το παντελόνι και βάλε ένα λεπτό ζωνάκι περίπόυ στην απόχρωση των παπουτσιών σου. Διάλεξε σε αντίστοιχους τόνους και το clutch που θα κρατήσεις.
Συμπλήρωσε το look σου με διακριτικά χρυσά κοσμήματα όπως ένα bracelet και δαχτυλίδια αν φορέσεις πουκάμισο, ενώ αν προτιμήσεις top μπορεις να βάλεις κολιέ ή σκουλαρίκια. Τα μαλλιά σου θα ήταν πολύ ωραία σε ένα sleek ponytale ή με ένα χαλαρό σπάσιμο αν προτιμάς να τα αφήσεις κάτω. Το μακιγιάζ σου κράτησε το σε γήινους τόνους και φώτισε το με ένα κοραλί lipgloss.

Eρώτηση
Γεια σας! Με λένε Αθηνά και είμαι 32 ετών. Θα βαφτίσω την κόρη μου τώρα το καλοκαίρι και θέλω να μου πείτε τι ταιριάζει στο σώμα μου. Είμαι 1.65 και 75 κιλά με τα περισσότερα από τη μέση και κάτω, περισσότερο σε κοιλίτσα και όχι περιφέρεια. Θα ήθελα να βάλω μια ολόσωμη φόρμα αλλά σε έντονο χρώμα (μπλε, κοραλί, πράσινη ή φούξια) αλλά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει. Τι λέτε? Ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου Αθηνά! Αν οι ατέλειες βρίσκονται στο κάτω μέρος του σώματος σου τότε μια ολόσωμη φόρμα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Διάλεξε μια φόρμα αρκέτα χαλαρή που να φαρδαίνει προς τα κάτω και πρόσθεσε μια ζώνη στη μέση σου για να την τονίσεις και να δώσεις σχήμα στη σιλουέτα σου. Συνδύασε τη με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και διακριτικά κοσμήματα.

Κίτρινη στράπλες ολόσωμη φόρμα Iso 47,60 € Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω επιλέξει για το γάμο κοντινού μου προσώπου που είναι το Σεπτέμβρη αυτό το φόρεμα. Το πρόβλημα μου είναι πως να φτιάξω τα μαλλιά μου. Είναι ξανθά με μήκος στον ώμο. Κανονικά του πάει να είναι μαζεμένα αλλά θα ήθελα να τα είχα κάτω! Πείτε μου καμιά ιδέα σας παρακαλώ! Επειδή το φόρεμα είναι κλειστό μήπως θα ήταν πολύ να τα αφήσω κάτω? Ευχαριστώ πολύ, και συγχαρητήρια για την δουλειά σας! Χριστίνα

/

Απάντηση
Γεια σου Χριστίνα! Καταρχήν το φόρεμα σου είναι πάρα πολύ ωραίο! Η αλήθεια είναι οτι μια κοτσίδα θα του ταίριαζε ιδανικά λόγω του οτι έναι κλειστό. Eφόσον όμως προτιμάς να τα αφήσεις κάτω μιας και το φόρεμα σου έχει έχει επιρροές από τη δεκαετία των 70s μπορείς να τα κάνεις ίσια με τη χωρίστρα σου στη μέση αν τα μαλλιά σου είναι όλα σε ένα μήκος. Διαφορετικά δοκίμασε ένα χτένισμα τύπου Farrah Fawcett που θα του πήγαινε πολύ, με ελαφρύ όμως σπάσιμο για να μη φανεί υπερβολικό.

Eρώτηση
Γεια σας. Αγόρασα ένα ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα. Ασπρο είναι το επάνω μέρος και μαύρο το κάτω. Είμαι κοκκινομάλλα με μακριά μαλλιά. Θέλω να το φορέσω σε γάμο-βάφτιση, με τι να το συνδυάσω; Παπούτσια, τσάντα, μαλλιά, μακιγιάζ..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Θα σου προτείνουμε δύο εναλλακτικούς συνδυασμούς για το ασπρόμαυρο φόρεμα σου. Η πρώτη είναι να παραμείνεις σε αυτούς τους τόνους με ένα πέδιλο σε μαύρο ή λευκό και ένα clutch bag που θα μπορούσε να συνδυάζει και τα δύο χρώματα. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να κάνεις ένα ελαφρύ μακιγιάζ και φορέσεις ένα κόκκινο κραγιόν κοντά στην απόχρωση των μαλλιών σου.
Η δεύτερη εναλλακτική που σου προτείνουμε είναι να ταιριάξεις το φόρεμα σου με παπούτσια και τσάντα σε μεταλλικές αποχρώσεις όπως σε χρυσό που ταιριάζει πολύ με το ασπρόμαυρο. Αν προτιμήσεις αυτή κάνε ενα μακιγιάζ που θα τονίζει τα μάτια σου αυτή τη φορά, όπως ένα εντυπωσιακό smokey. Oσο για το χτένισμα στα μαλλιά σου προτίμησε κάτι απλό όπως ένα ponytale ή με ένα χαλαρό κυματισμό αν τα αφήσεις κάτω ελεύθερα.

Read More

And More