STYLING TIPS: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις!

Eχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα; Πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο ιδιαίτερο event και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE είναι εδώ για σένα.

Αν θέλεις κι εσύ να επικοινωνήσεις μαζί μας μη διστάσεις να στείλεις την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και εμείς με χαρά θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Ερώτηση
Γεια σου αγαπητό Tlife!!!
Ονομάζομαι Λαμπρινή και είμαι ένα κορίτσι που -παρόλα τα λίγα περιττά κιλά του-, αγαπά τη μόδα, εκτιμά το καλό γούστο και την αισθητική, γενικώς. Αγαπώ τα χρώματα, τα εντυπωσιακά κοσμήματα, το μινιμαλισμό αλλά συγχρόνως και την εκκεντρικότητα. Eίμαι τολμηρή με τη μόδα και δεν φοβάμαι να δοκιμάζω διαφορετικά styles και trends.

Όλα αυτά για να με καταλάβετε και να μου δώσετε την καλύτερη δυνατή συμβουλή… Λοιπόν, για να παρευρεθώ σε γάμο, έχω αγοράσει την επισυναπτόμενη φούστα (συγνώμη αλλά δεν είχα πιο καθαρές φωτογραφίες), peep toes σε χρώμα pink nude σαν τη φούστα και σκέφτομαι να τη συνδυάσω με άσπρο top, είτε πουκάμισο ή crop top ή κάτι πιο απλό (τύπου φανελάκι) -για εμένα θα ήταν ιδανικό να βρω κάτι που να μοιάζει με αυτό που πρότεινε ο οίκος Dior-, αλλά δε ξέρω που μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο.
Επίσης σκέφτομαι να κρατώ μπορντό τσάντα, να φορώ το ίδιο χρώμα κραγιόν και όσο για τα αξεσουάρ, σκέφτομαι να διαλέξω κάποιο από τα 3 επισυναπτόμενα σκουλαρίκια. Είμαι αρκετά μπερδεμένη αγαπητέ/-ή μου fashion editor, δώσε μου σε παρακαλώ τα φώτα σου! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Απάντηση
Γεια σου Λαμπρινή! Η φούστα που έχεις επιλέξει είναι πολύ ωραία, όπως και ο τρόπος που σκέφτεσαι να τη φορέσεις. Σου προτείνουμε να αναζητήσεις το top που θα συνδυάσεις με τη φούστα σου στα καταστήματα American Vintage που έχουν πολύ καλής ποιότητας t-shirts και σε μεγάλη ποικιλία. Tα σκουλαρίκια σου μας αρέσουν πολύ, λίγο περισσότερο όμως προτιμάμε το πρώτο ζευγάρι από αριστερά.
Η τσάντα σου θα μπορούσε να είναι σε μπορντώ αλλά και σε nude απόχρωση όπως τα παπούτσια σου. Οσον αφορά στο make up σου θα σε συμβουλέυαμε αν επίλέξεις να φορέσεις μπορντώ κραγιόν να φροντίσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου να είναι τελείως φυσικό λόγω του οτι η φούστα σου είναι αρκετά έντονη και υπάρχει κίνδυνος να φανείς υπεβολική. Εναλλακτικά θα μπορούσες να κάνεις ένα μακιγιάζ με καφέ -bronze σκιές στα μάτια και να συμπληρώσεις με ένα lip-gloss με ελαφριά υφή σε τριανταφυλλί απόχρωση.

Ερώτηση

Γεια σας,
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για ένα γάμο τον Ιούλιο σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είναι στενό ως το γόνατο και έχει peplum στη μέση. Σκέφτομαι να το φορέσω με ασημί ψηλοτάκουνη peeptoe γόβα και ασημί τσαντάκι. Πώς σας φαίνεται σαν επιλογή και τι θα προτείνατε ως αξεσουάρ; Να σημειώσω ότι είμαι 37 ετών, 1,68 και 57 κιλά.

Ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό αλλα αρκετά απλό. Για να το αναβαθμιστεί λοιπόν χρειάζεται λίγο styling. Θα του ταίριαζε πολύ ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λουράκια μέχρι το αστράγαλο και έντονα χρυσά κομήματα, όπως ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα φαρδύ bracelet. Το clutch bag που θα κρατήσεις θα μπορούσε επίσης να είναι σε χρυσό. Εναλλακτικά μπορείς να αντικαταστήσεις τα πέδιλα με ένα ζευγάρι λέοπαρ μυτερές στιλέτο γόβες που θα δώσουν αμέσως ενδιαφέρον στο look σου.

Ερώτηση
Καλημέρα! Θα φορέσω λευκό μέχρι το γόνατο στράπλες φόρεμα με τιρκουάζ πέδιλα. Με τι χρώμα τσάντα και εσάρπα μπορώ να το συνδυάσω;
Ράνια

Απάντηση

Γεια σου Ράνια! Αυτό που θα σου προτείνουμε για να συμπληρώσεις το look σου είναι να ταιριάξεις τα τυρκουάζ σου πέδιλα με κάποια λεπτομέρεια επίσης σε τυρκουάζ απόχρωση. Θα μπορούσε να είναι ένα χρυσό clutch bag με τυρκουάζ στοιχεία ή ένα κόσμημα όπως ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ με τυρκουάζ πέτρες, μιας και το φόρεμα σου είναι strapless. Αν επιλέξεις κάτι σε κόσμημα, προτίμησε μια απλή τσάντα, σε χρυσό χρώμα. Όσο για την εσάρπα, αν κρίνεις απαραίτητο οτι πρέπει να έχεις μια μαζί σου, διάλεξε τη σε λευκό όπως είναι και το φόρεμα σου.
Κολιέ Zanina K 20,00 € Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ
Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια,συγχαρητήρια για την στήλη σας!

Με λένε Εύα και ήθελα την άποψη σας μιας και αρχές Σεπτέμβρη έχω ένα γάμο στην επαρχία ενός κοντινού συγγενή!
Είμαι μελαχροινή, με μακρυά μαλλιά, 17 χρονών και έχω επιλέξει το χακί φόρεμα της φωτογραφίας για να φορέσω που έχει ανοιχτή πλάτη !

Θα ήθελα να μάθω, με τι μπορώ να το συνδυάσω (παπούτσια,τσάντα,αξεσουάρ,μακιγιάζ,μαλλιά);;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Γεια σου Έυα! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο. Με το χακί ταιριάζουν πολύ οι αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού και του bronze, οπότε θα σου προτείναμε να κινηθείς σ΄αυτή τη χρωματική παλέτα. Διάλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο, ένα κομψό clutch bag και είτε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είτε ένα φαρδύ bracelet ψηλά στο μπράτσο και δαχτυλίδια. Κάνε ένα μακιγιάζ σε bronze τόνους και χτένισε τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κυματισμούς.

Ερώτηση
Γεια σας! Τι να φορέσω στη βάπτιση το βράδυ της 20ης Ιουλίου; Είμαι 1,58 και 56 κιλά. Έχω άσπρο δέρμα και ανοιχτά καστανά μαλλιά. εχω ενα φόρεμα,αλλα δεν ξέρω με τι παπούτσια και τσάντα να το συνδυάσω. Ή να φορέσω κάτι άλλο, θα ήθελα και τη γνώμη σας!


Απάντηση

Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και καλή επιλογή για την περίσταση. Συνδύασε το ιδανικά με ενα ζευγάρι στιλέτο γόβες στην ίδια απόχρωση για ένα εντυπωσιακό total look. Σε περίπτωση που δυσκολευτείς να τις βρεις στο ίδιο χρώμα, επέλεξε τις σε nude απόχρωση και ταίριαξε τις με ένα μικρό clutch bag στο ίδιο χρώμα. Απέφυγε τα κοσμήματα αφού το φόρεμα σου είναι εντυπωσιακό από μόνο του και δε χρειάζεται επιπλέον προσθήκες. Κάνε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και τόνισε τα χείλη σου με ένα μπορντώ lipgloss κοντά στον τόνο του φορέματος σου.

Nude γόβες Tsakiris Mallas 97,30 € Για να τις αγράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Την Κυριακή έχω ένα γάμο και σκέφτομαι να βάλω μία λευκή παντελόνα που αγόρασα πρόσφατα. Να τονίσω ότι είναι σαν πλεχτή/δαντέλα. Έχω πέδιλα nude. Από πάνω όμως τι φοράνε? Πως θα τη συνδυάσω? Please help..
Many thanks for your assistance 🙂
Λίλα.

Απάντηση
Γεια σου Λίλα! Ενας κομψός συνδυασμός για την παντελόνα σου θα ήταν ένα απλό μεταξωτό τοπ ή ένα πουκάμισο τύπου 70s με φαρδιά μανίκια σε neutral απόχρωση. Συμπλήρωσε την εμφάνιση σου με χρυσά, διακριτικά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια ή μακριά λεπτά κολιέ. Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στο look σου μπορείς να διαλέξεις κάποιο κόσμημα με κοράλια ή κοραλί πέτρες και να το ταιριάξεις με ένα φωτεινό κραγιόν στην ίδια απόχρωση.

Πουκάμισο Danoff Club 114,00 € Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Κατερίνα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Αρχές Σεπτέμβρη παντρεύεται ο αδερφός μου και δεν έχω ιδέα τι να βάλω.
Είμαι 16 χρονών, 64 κιλά και έχω ύψος 1.66.Έχω σωματότυπο τύπου >.Ο γάμος θα γίνει μάλλον απόγευμα στα Τρίκαλα. Γενικά δεν θέλω κάτι πολύ επίσημο αλλά είναι και ο γάμος του αδερφού μου!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Γεια σου Κατερίνα! Λόγω της ηλικίας σου θα σου προτείναμε κι εμείς να μη ντυθείς υπερβολικά επίσημα. Ενα αέρινο maxi φόρεμα ή μια χαλαρή ολόσωμη φόρμα σε έντονο χρώμα και ένα ωραίο ζευγάρι φλατ σανδάλια θα ήταν ιδανικά. Συμπλήρωσε το look σου με ένα κόσμημα όπως ένα εντυπωσιακό κολιέ και ανέδειξε τη λεπτή σου μέση με ένα ζωνάκι. Κάνε ένα natural μακιγιάζ και χτένισε τα μαλλιά σου ή σε μια ωραία πλαινή πλεξούδα ψαροκόκκαλο ή τελείως ελεύθερα κάτω για ένα κομψό και ανεπιτήδευτο look.

Read More

And More