Εχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα και το styling; Τα κορίτσια του TLIFE είναι εδώ για σένα

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να ξέρεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα με τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Όποια απορία και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλά μου κορίτσια σας ξανά στέλνω και φέτος για να με βοηθήσετε!! Αγόρασα πρόσφατα γόβες peep toe σχεδόν ίδιες με τις παρακάτω… Πείτε μου ότι δεν θα το μετανιώσω που είναι λουστρίνι. Δεν το ήθελα και πολύ αυτό αλλά σε όσα μαγαζιά είδα οι μόνες που δεν ήταν λουστρίνι είχαν τακούνι 4-5 εκ. Πείτε μου με τι να τις συνδυάσω. Τι ύφασμα να είναι το ρούχο? Τσάντα λουστρίνι? Πήρα αρκετές πληροφορίες και από εδώ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
/
Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Οι γόβες σου είναι πολύ ωραίες και σίγουρα θα σε βολέψουν πολύ στο ντύσιμο σου. Το γεγονός οτι είναι λουστρίνι δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει καθόλου αφού δεν σε περιορίζει σε κάτι. Δεν χρειάζεται το ύφασμα του ρούχου σου να είναι κάποιο συγκεκριμένο ούτε και να τις σετάρεις με λουστρίνι τσάντα. Το σχήμα της γόβας σου όμως ταιριάζει κυρίως με φορέματα με μήκος περίπου στο γόνατο, με ριχτές παντελόνες ή ολόσωμες φόρμες και με χαλαρά cropped pants μέχρι τον αστράγαλο. Aπέφυγε να τις συνδυάσεις με μίνι φούστες και φορέματα όπως και με στενά παντελόνια γιατί υπάρχει κίνδυνος το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο καλόγουστο.

Ερώτηση
Γειά σας. Έχω αγοράσει ένα μπλε κοντό φόρεμα για να το φορέσω σε αρραβώνα τέλος Αυγούστου και δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Σας στέλνω και ένα link για να το δείτε
/

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο! Ένας ασφαλής και κομψός συνδυασμός για το φόρεμα σου θα ήταν με αξεσουάρ σε μπεζ-nude αποχρώσεις. Διάλεξε λοιπόν ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόbες που ταιριάζουν πολύ στο midi μήκος του και μια κομψή τσάντα- φάκελο ή ένα clutch bag. Aν θέλεις όμως να δώσεις κι άλλο χρώμα στο look σου αντικατέστησε τις μπεζ γόβες με ένα ζευγάρι σε φωτεινό κόκκινο και ταίριαξε τις με ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση.

Ερώτηση
Γεια σας! Λέγομαι Στέλα και είμαι 23 χρονών, τον Αύγουστο πρόκειται να κάνω την πρακτική μου σε Μουσείο και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το τι ενδείκνυται να φοράω. Το στυλ μου είναι casual ενσωματώνω όμως σχεδόν κάθε νέο στοιχείο της μόδας! Επίσης είμαι αδύνατη και το ύψος μου είναι φυσιολογικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Απάντηση
Γεια σου Στέλα! Για την περίοδο της πρακτικής σου στο Μουσείο θα σου προτείνουμε να κάνεις κομψούς και απλούς συνδυασμούς από basic κομμάτια. Χαλαρά φορέματα με μήκος περίπου στο γόνατο που θα μπορούσες ίσως να τους δώσεις ενδιαφέρον με ζώνες στη μέση και ίσια παντελόνια ή cropped pants που είναι πολύ δυνατή τάση με απλά tops ή πουκάμισα. Το παντελόνι αν θέλεις το αντικαθιστάς και μια ψηλόμεση φούστα όχι πολύ στενή όμως ούτε πολύ κοντή ώστε να είσαι άνετη όταν τη φοράς. Τα παπούτσια σου προτίμησε να είναι φλατ-είτε σανδάλια είτε δερμάτινες μπαλαρίνες.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας!!
Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο που θα γίνει τέλη Αυγούστου και σκέφτομαι να φορέσω ένα πράσινο φόρεμα σε στενή γραμμή, που το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο. Με τι χρώμα παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω?
Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Για το πράσινο φόρεμα σου θα σου προτείνουμε δύο εναλλακτικούς συνδυασμούς. Ο πρώτος είναι να το ταιριάξεις με αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις όπως καφέ ή μπεζ και να ολοκληρώσεις το look σου με χρυσά κοσμήματα. Ο δεύτερος και πιο τολμηρός είναι να υιοθετήσεις την τάση που θέλει δύο έντονα χρώματα φορεμένα μαζί. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα σε κόκκινο χρώμα που κάνει ωραία αντίθεση με το πράσινο ή και σε έντονο μπλε ή μωβ. Η τσάντα σου μπορεί να είναι είτε στο χρώμα του φορέματος είτε των παπουτσιών ή ακόμα καλύτερα να τα συνδυάζει και τα δύο.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια! Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας!
Έχω μια βάπτιση στις 25 Αυγούστου και θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες στο τι να φορέσω και μακιγιάζ! Μια ιδέα που έχω είναι να βάλω ένα κοντό αέρινο φορεματάκι…
Φιλικά, Tζίνα

Απάντηση
Γεια σου Τζίνα! Αν σου αρέσουν και σου πηγαίνουν τα κοντά φορέματα μια ωραία ιδέα είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα σε γραμμή Α τύπου 60s που είναι πολύ δυνατή τάση. Ταίριαξε το με ένα ζευγάρι μυτερά slingbacks που ταιριάζουν πολύ σε αυτό το στιλ ντυσίματος. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ αφού το καλοκαίρι καλό είναι να αποφεύγουμε τις υπερβoλές και χτένισε τα μαλλιά σου ίσια και άφησε τα κάτω ελεύθερα ή μάζεψε τα σε ένα χαμηλό ponytale. Συμπλήρωσε το look σου με μια κορδέλα ή ένα ωραίο headband στα μαλλιά σου.

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα!
Τα tips που δίνετε ειναι πραγματικά πολύ χρήσιμα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και εγώ. Τέλη Σεπτέμβρη είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και σκέφτομαι να βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας που σας επισυνάπτω. Με τι παπούτσια και τι τσάντα με συμβουλεύετε να το σετάρω? Εχω έναν φάκελο σε nude απόχρωση αλλά μήπως θα είναι υπερβολή? Α! Τα τακούνια των παπουτσιών θα ήθελα να είναι κάπως χοντρά για να μπορώ να τα περπατήσω…
Ευχαριστώ


Απάντηση

Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο! Θα σου προτείνουμε δύο τρόπους να το φορέσεις. Ο ένας είναι να κάνεις ένα total nude look, με την τσάντα σου και ένα ζευγάρι chic slingbacks χωρίς πολύ ψηλό τακούνι, για να μπορείς άνετα να περπατήσεις με αυτά, και που ταιριάζουν πολύ στο στιλ του φορέματος σου. Ο δεύτερος τρόπος είναι με ένα ζευγάρι πέδιλα με χοντρό τακούνι ώστε να τα νιώθεις σταθερά στα πόδια σου είτε πάλι σε nude ή σε κάποια παστέλ απόχρωση ωστε να δώσεις χρώμα στο συνολο σου. Και στις δύο περιπτώσεις συμπλήρωσε το look σου με χρυσά κοσμήματα και κάνε ένα λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις. Δες πρακάτω τις προτάσεις μας!

Slingbacks Tsakiris Mallas 97,30 €-Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Πέδιλα Χανιωτάκης 118,30 €-Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συνδυάσω την συγκεκριμένη φούστα με κάτι από πάνω. Είμαι 22 χρονών και το χρειάζομαι για ορκωμοσία ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ????
Το ύψος μου δεν ξεπερνά το 1.60.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Η φούστα σου είναι πολύ εντυπωσιακή και σίγουρα θα τη φορέσεις πολύ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, όμως είναι αρκετά sexy για την περίσταση που τη χρειάζεσαι. Η ορκωμοσία είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής σου και τις φωτογραφίες θα τις κρατήσεις για πάντα στο αρχείο σου, οπότε προτίμησε να φορέσεις ένα κομψό και διαχρονικό ρούχο, όπως ένα φόρεμα σε λευκό ή σε παστέλ αποχρώσεις με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή φλατ σανδάλια ή και ένα ζευγάρι slingbacks με χαμηλό τακούνι. Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις όμως να βρεις κάτι άλλο και θέλεις να φορέσεις τη φούστα σου, φρόντισε να τη συνδυάσεις όσο πιο απλά γίνεται, όπως με ένα βαμβακερό φανελάκι και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Κοραλί φόρεμα με πιέτες Innocent 31,43 € Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More