Q&A: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Θα παρευρεθείς σε κάποιο ξεχωριστό event και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE είναι εδώ για εσένα και αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν…

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Έχω μια βάπτιση στις 25 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα απόγευμα, στις 7. Αγόρασα αυτήν την ροζ ψηλόμεση φούστα Lynne και από πάνω θα το συνδυάσω με ένα λευκό μπουστάκι που έχει ημίκοντο μανίκι, ανοιχτό χαμόγελο στα χέρια και ανοιχτή κάπως πλάτη και κουμπώνει με χρυσό φερμουάρ πίσω.
Λέω να συνδυάσω αυτό το σύνολο με σανδάλια, τα μαλλιά πιασμένα επάνω, μακριά σκουλαρίκια, ανάλογο μακιγιάζ και χρυσό clutch. Θέλω την άποψη σας, και αν διορθώνατε κάτι,τι θα ήταν αυτό?
Φιλικά,
Τζίνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Τζίνα. Καταρχήν η φούστα σου είναι πολύ ωραία. Καλή επιλογή είναι και το μπούστο που διάλεξες να τη συνδυάσεις και θα της πηγαίνει πολύ αφού είναι ψηλόμεση. Tα σανδάλια είναι επίσης μια χαρά σκέψου όμως σαν εναλλακτική και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες που θα αναβάθμιζε ακόμα περισσότερο το look σου. Επειδή όμως η φούστα σου είναι από μόνη της εντυπωσιακή σου προτείνουμε να αποφύγεις τα κοσμήματα, ή να φορέσεις κάποια πολύ διακριτικά όπως ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια ή ένα δαχτυλίδι.

Ερώτηση
Γεια σας!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι λουστρίνι peep toes γόβες φοριούνται και τον χειμώνα. Αν ναι, με καλσόν οπάκ ή με κάποιο άλλο είδος καλσόν; Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Φυσικά και φοριούνται οι λουστρίνι peeptoes και το χειμώνα αλλά αυστηρά χωρίς καλσόν. Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα των γυμνών ποδιών σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά η εικόνα των ανοιχτών παπουτσιών μαζί με καλσόν από μέσα δεν είναι καθόλου κολακευτική. Η ομορφιά άλλωστε χρειάζεται και κάποιες μικρές θυσίες!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θα φορέσω στο γάμο του αδερφού μου αυτό το φόρεμα με μπεζ πέδιλα και χρυσό βραχιόλι. Θα μου προτείνατε να βάλω κάτι στη μέση και στο λαιμό; Αν ναι, τι; Είμαι 23 ετών, 1.63 και 56 κιλά.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Μια ωραία ζώνη πάντα χαρίζει επιπλέον στιλ σε ένα outfit. Eπέλεξε λοιπόν μια για το φόρεμα σου είτε σε χρυσό που ταιριάζει πολύ με την απόχρωση του ρούχου σου, είτε σε μια άλλη παστέλ απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολλά και έντονα κοσμήματα αφού το φόρεμα σου έχει εντυπωσιακή πλάτη με βολάν και ίσως το αποτέλεσμα φανεί υπερβολικό. Το χρυσό βραχιόλι που σκέφτηκες αρχικά είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Ερώτηση
Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές σας και πιστεύω θα έχετε κάποια καλή και για εμένα! Είμαι η Αναστασία, 25ετών και θα ήθελα να με καθοδηγήσετε στο τι μπορώ να βάλω στο γάμο-βάφτιση που έχει ο αδερφός μου 8Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Τα μυστήρια θα τα τελέσουν το απόγευμα & το γλέντι θα γίνει στα προάστια σε εξωτερικό χώρο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω, γιατί έχω μπερδευτεί στις πολλές επιλογές. Είμαι 1,63, καστανή, 52κιλά… Ξεκίνησα μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μάταια όμως γιατί δεν ήξερα τι έψαχνα.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και συνεχίστε την καλή δουλειά!!!

Απάντηση

Φίλη μας, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε βοηθήσουμε. Λοιπόν, έχεις γάμο και βάφτιση σε εξωτερικό χώρο απόγευμα και σχετικά πολύ καλές αναλογίες.Προτείνουμε να ξαναπάς μια βόλτα στην αγορά λοιπόν αλλά αυτή την φορά θα έχεις στο νου σου κάποιο φόρεμα. Το ύφος του θα πρέπει να το αποφασίσεις εσύ που ξέρεις τι σε κολακεύει. Πάντως σε τέτοιες περιστάσεις ιδανικά φορέματα είναι ή σε μήκος midi με peep toes ή κλειστές γόβες, χαλαρό μίνι σε άλφα γραμμή με πλατφόρμα ή τέλος ένα μακρύ άερινο με σανδάλια… Κάνε άλλη μία βόλτα και ξαναμιλάμε αν έχεις καταλήξει σε κάποιο!

Κοραλί maxi φόρεμα 49,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω να φορέσω τέλη Αυγούστου ενα μακρύ μπλε φόρεμα στυλ αρχαιοελληνικό. Μπορείτε να μου πείτε με τι χρωμα παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ να το συνδυάσω? Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Αν πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο επίσημο event σου προτείνουμε να ταιριάξεις το μπλε σου φόρεμα με αξεσουάρ σε γήινες και μεταλλικές αποχρώσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπεζ ή ταμπά, μια εντυπωσιακή χρυσή ζώνη και ένα clutch bag σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Αν η ζώνη που θα διαλέξεις είναι φαρδιά κα έντονη φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτική με τα κοσμήματα για να μη φανεί υπερβολικό αποτέλεσμα. Αν φορέσεις λεπτό ζωνάκι ή καθόλου ζώνη, ένα φαρδύ bracelet ή ένα πιο λεπτό φορεμένο ψηλά στο μπράτσο θα συμπλήρωνε ιδανικά το look σου.


Ερώτηση

Γεια σας κορίτσια!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας! Είμαι 18 χρονών και τον Σεπτέμβριο φεύγω για σπουδές στο εξωτερικό. Στο πανεπιστήμιο συνηθίζεται να γίνεται ”τελετή έναρξης” για τους πρωτοετείς και θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το τι να φορέσω. Θα ήθελα το ντύσιμο μου να είναι διαχρονικό αλλά ξεχωριστό σε αποχρώσεις γήινες, λευκές, μπλε, μαύρες.Οι αναλογίες μου είναι φυσιολογικές. Ο καιρός θα είναι σχετικά καλός!
Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Καλή αρχή στις σπουδές σου! Καταρχήν επειδή θα βγεις κάποιες φωτογραφίες καλό θα ήταν το ντύσιμό σου να είναι διαχρονικά κομψό και βέβαια να ταιριάζει στην ηλικία σου. Σου έχουμε 2 επιλογές ανάλογα το στιλ σου :

1.Ένα κλασικά θηλυκό και νεανικό cocktail dress σε παστέλ απόχρωση ( ροζ, πράσινο, κίτρινο) σε midi ή 60΄ς mini συνδυασμένο με γόβες σε nude απόχρωση, μαλλιά πιασμένα και ένα fresh chic make up είναι η πρώτη μας πρόταση για εσένα.
2.Ένα παντελόνι ανάλογα με το στιλ σου πάλι ψηλόμεσο ή σε ανδρική γραμμή ( ο,τι σε κολακεύει) με ενα μεταξωτό πουκάμισο ή τοπ (ιδανικά λευκό παντελόνι και παστέλ τοπ) με γόβες ξανά και ένα κολιέ για αξεσουάρ είναι η δεύτερη μας πρόταση

Και οι 2 προτάσεις μας είναι κατάλληλες για την περίσταση και την ηλικία σου. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γεια σας και από μένα. Έχω τη βάφτιση του γιου μου στις 29 Σεπτεμβρίου και δεν ξέρω ακόμα τι να βάλω. Έχω σωματότυπο μήλο και είμαι 25 χρόνων. Η βάφτιση είναι το πρωί και θέλω κάτι αριστοκρατικό. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας αυτή την μέρα θα πρέπει να είσαι άνετη και πανέμορφη. Λοιπόν προτείνουμε ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή για το επίμαχο σημείο της μέσης που έχουν ο σωματότυπος μήλο, κατα προτίμηση μονόχρωμο ( το χρώμα που σου πάει ) όχι πολύ μίνι (μία παλάμη πάνω από το γόνατο είναι ο,τι πρέπει) και ένα μεγάλο εντυπωσιακό κολιέ ( ίσως με τυρκουάζ πέτρες θα γράφει ωραία στις φωτογραφίες) και για παπούτσια morning chic πλατφόρμες για extra ύψος και ….άνεση !

Read More

And More