STYLING TIPS: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας στέλνεις την ερώτηση σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να να λύσουμε για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε μία απάντηση γεμάτη μόδα!

Ερώτηση
Καλησπέρα και συνεχίστε έτσι με τις πολύ ωραίες κ πολύτιμες συμβουλές!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας- είμαι 22 χρόνων και τέλη Αυγούστου έχω ένα γάμο και βάφτιση μαζί ενός πολύ κοντινού μου συγγενή. ‘Εχω αγοράσει σε μπεζ χρώμα αυτή την ολόσωμη φόρμα η οποία εφαρμόζει κ αναδεικνύει πολύ όμορφα το σώμα μου (σας επισυνάπτω μια παρακάτω,ειναι παρόμοια) και θα τη φορέσω με μπεζ γόβες. Δεν ξέρω όμως τι αξεσουάρ κ τι τσαντάκι να κρατήσω για να την αναδείξω..θα ήθελα πολύ την βοήθεια σας! Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Η φόρμα σου είναι πολύ ωραία και θα σου προτείνουμε να της δώσεις λάμψη με αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις. Διάλεξε ένα έντονο χρυσό κολιέ, ή ένα φαρδύ bracelet ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια. Αν θέλεις να προθέσεις χρώμα στο look σου μια πολύ καλή επιλογή για το καλοκαίρι είναι τα κοσμήματα με τυρκουάζ πέτρες ή κοράλια. Αν τα κοσμήματα σου είναι πολύ εντυπωσιακά κράτησε ένα απλό clutch bag στην απόχρωση της φόρμας ή των παπουτσιών σου. ολοκλήρωσε το look σου με ένα φυσικό μακιγιάζ σε bronze τόνους και δέσε τα μαλλιά σου σε ένα chic ponytale.

Ερώτηση
Γεια σας! Τέλος Aυγούστου έχω ένα γάμο κ αγόρασα το φόρεμα της φωτογραφίας. Με τι παπούτσια κ τσαντάκι θα μπορούσα να το συνδυάσω? Επίσης τι αξεσουάρ μου προτείνετε ωστε το αποτέλεσμα να ειναι σικάτο κ οχι υπερβολικό?
Να σας ενημερώσω οτι το φόρεμα μπροστά είναι ελάχιστα ανοιχτό με χαμόγελο κ έχει μια αλυσίδα χρυσή η οποία φαίνεται κ πίσω στην πλάτη…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας!!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο. Συνδύασε το ιδανικά με ενα ζευγάρι στιλέτο γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια κοραλί απόχρωση για ένα εντυπωσιακό total look. Σε περίπτωση που δυσκολευτείς να τα βρεις στο ίδιο χρώμα, επέλεξε τα σε μια ουδέτερη μπεζ απόχρωση και ταίριαξε τα με ένα μικρό clutch bag στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look σου με διακριτικά χρυσά κοσμήματα αφού το φόρεμα σου έχει ήδη κάποιες χρυσές λεπτομέρειες. Κάνε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και τόνισε τα χείλη σου με ένα κοραλί lipgloss κοντά στον τόνο του φορέματος σου.


Πέδιλα Χανιωτάκης 119,00 €-Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την στήλη σας,θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής ,τον Σεπτέμβριο γίνομαι κουμπάρα και πήρα ένα μακρύ φόρεμα σατέν κίτρινο που στις ράντες και σε όλη την πλάτη έχει ασημί πέτρες ,θέλω να μου πείτε τι χρώμα παπούτσι πηγαίνει ,ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Απάντηση
Το φόρεμα σου ακούγεται πολύ εντυπωσιακό. Όμως επειδή και το χρώμα είναι έντονο και το σχέδιο του, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με το υπόλοιπο styling έτσι ωστε να μη φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα. Επέλεξε λοιπόν ένα ζευγάρι κομψά σατέν ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε στο χρώμα του ρούχου σου είτε σε ασημί όπως και οι πέτρες στο πίσω μέρος του. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη boutique Vassilis Zoulias Old Athens που έχει τέτοιου τύπου πέδιλα σε πολλές αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα μικρό clutch σε αντίστοιχη απόχρωση και απέφυγε τελείως τα κοσμήματα αφού το φόρεμα σου είναι από μόνο του εντυπωσιακό και δε χρειάζεται επιπλέον προσθήκες.

Ερώτηση
Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη..ονομάζομαι Αλεξάνδρα κ είμαι 23 ετών..σε λίγες μέρες εχω ένα γάμο κ εχω ένα φόρεμα μπλε με ανάγλυφα σχεδια. Είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο σε γραμμή άλφα, με φαρδιά τιράντα κ πολύ ωραίο κόψιμο στους ώμους. Σκέφτομαι να το βάλω με πέδιλο ψηλό σε απόχρωση μπεζ με φάσα καφέ- χρυσό…είναι πολύ ωραίο, αλλά εχω κολλήσει σε τι τσάντα κ αξεσουάρ να πάρω…σας παρακαλώ βοηθήστε με..

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Εφόσον έχεις καταλήξει στο τι παπούτσια θα φορέσεις κινήσου σε αντίστοιχους τόνους και στα υπόλοιπα αξεσουάρ σου. Διάλεξε ένα μπεζ ή καφέ clutch bag και πρόσθεσε λάμψη στο σύνολο σου με χρυσά κοσμήματα. Αν το φόρεμα σου είναι σχετικά κλειστό στο λαιμό απέφυγε καλύτερα κάτι σε κολιέ και προτίμησε ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια και ένα ωραίο bracelet. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ σε καφέ-bronze αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το look σου με ένα λαμπερό κοραλί lipgloss.

Μπεζ clutch Alexi andriotti 17,45 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας.
Έχω αγοράσει πρόσφατα ενα φόρεμα nude το οποίο θα φορέσω στην βάφτιση της κόρης μου. Σας το στέλνω συννημένο. Έχω επίσης επιλέξει και ενα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα (τα επισυνάπτω και αυτά)
Αυτό που με προβληματίζει ειναι καταρχήν αν είναι σωστή η επιλογή των συγκεκριμένων παπουτσιών η αν κάτι άλλο θα του ταίριαζε καλύτερα.
Επίσης το φόρεμα κανει σούρα στην μέση (είναι μόδα μάλλον φέτος το εχω δει σε αρκετά φορέματα), το οποίο εμένα όμως δεν μου αρέσει να φαίνεται και θα ήθελα να το φορέσω με μια ζώνη που να τον αναδυκνύει, διαφορετικά μου φαίνεται πολύ ”άδειο” Έχετε κάτι να μου προτείνετε?
Τέλος θα ηθελα την συμβουλή σας για το τι είδους κοσμήματα θα μπορούσα να φορέσω και πως θα πρέπει να είναι το μακιγιάζ μου.
Ευχαριστώ
Άννα

Απάντηση
Γεια σου Άννα! To φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο όπως και τα πέδιλα σου. Επιπλέον ένα total look σε neutral αποχρώσεις με λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ είναι μια πολύ κομψή επιλογή. Δώσε στο οutfit σου ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια με κρύσταλλα ή ένα έντονο κολιέ και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα μεταλλικό clutch bag. Ένα smoky μακιγιάζ σε ανοιχτές καφέ αποχρώσεις θα ταίριαζε ιδανικά στο look σου, αν θέλεις όμως να προσθέσεις λίγο χρώμα επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν!

Ερώτηση
Γεια σας! Μόλις αγόρασα το φόρεμα για τη βάπτιση της κόρης μου! Είναι maxi σατεν, έχει μαύρο ντεκολτέ με φούξια ζώνη κάτω από το στήθος που κάνει ένα φιόγκο στην πλάτη με τις κορδέλες να φτάνουν μέχρι κάτω και το υπόλοιπο είναι
” ζεμπρέ ” άσπρο μαύρο και κάνει μια μικρή ουρά πίσω.Με τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι αξεσουάρ;
Ευχαριστώ!



Απάντηση

Γεια σου φίλη μας! Λοιπόν, λόγω του οτι το φόρεμα σου είναι αρκετά έντονο από μόνο του τα παπούτσια και αξεσουάρ σου θα πρέπει να είναι τελείως minimal. Επέλεξε ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα και ένα μικρό clutch για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου και απέφυγε τελείως τα κοσμήματα. Χτένισε τα μαλλιά σου φυσικά ή σε ένα sleek ponytale και κάνε ένα natural μακιγιάζ με τονισμένα μάτια.

Read More

And More