STYLING TIPS: Απαντάμε στις δικές σου ερωτήσεις!

Εσύ μας στέλνεις τις ερωτήσεις σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να σε βοηθήσουμε στο προσωπικό σου styling!

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Πήρα πρόσφατα ένα αμάνικο λευκό πουκάμισο και έχω την απορία πως μπορώ να το συνδυάσω για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις. Θα ταίριαζε με παντελόνι με σχέδιο σκακιέρα άσπρο μαύρο και nude αξεσουάρ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Ένα λευκό πουκάμισο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για πολλά διαφορετικά σύνολα. Ο συνδυασμός που έχεις σκεφτεί να κάνεις είναι πολύ ωραίος αλλά μη διστάσεις να πειραματιστείς με το καινούριο σου πουκάμισο. Μπορείς να το ταιριάξεις πραγματικά με τα πάντα! Συνδύασε το με μια μίνι ή maxi φούστα, ένα τζιν ή ένα ψηλόμεσο σορς, μια ψηλόμεση παντελόνα και φυσικά με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Συμπλήρωσε το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση.

Ερώτηση
Κορίτσια σας χαιρετώ!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μέχρι τώρα χρήσιμες συμβουλές σας!
Θα ήθελα ακόμα μια φορά τη βοήθειά σας. Σε ένα στενό γάμο σε λίγες μέρες θα φορέσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είμαι 28 ετών, μελαχρινή 1,60, 58 κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε κατ’αρχάς εάν συμφωνείτε με την επιλογή, και μετά, τι να χρησιμοποιήσω σε τσάντα και κοσμήματα. Για παπούτσια σκεφτόμουν κάτι ήσυχο, nude στιλετο γόβες,ή μαύρα σανδάλια. Κυρίως προβληματίζομαι για τη τσάντα, αν υπάρχει σχετική φωτό τσάντας θα βοηθούσε ιδιαίτερα γιατί δε θέλω να βαρύνω το σύνολο..
Ευχαριστώ πάρα πολυ! Μαρία χχχχ

Aπάντηση
Λοιπόν Μαρία το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο. Επειδή όμως είναι εντυπωσιακό από μόνο του πολύ σωστά σκέφτηκες να το συνδυάσεις με απλά αξεσουάρ. Ενα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο ή μπεζ είναι πολύ καλή επιλογή. Αν επιλέξεις σε μαύρο τελικά προτίμησε να μην είναι λουστρίνι γιατί θα βαρύνει πολύ το σύνολο σου. Αντίστοιχα λοιπόν διάλεξε και ένα μικρό δερμάτινο clutch για να συμπληρώσεις το look σου, ίσως με μια μικρή μεταλλική λεπτομέρεια. Τέλος σε συμβουλεύουμε να αποφύγεις τελείως τα κοσμήματα αφού θα ήταν περιττά.

Ερώτηση
Καλησπέρα!
Είμαι 26 χρόνων, εχω ύψος 1,75 και ζυγίζω 55 κιλά με σωματότυπο αχλάδι! Έχω ενα γάμο 28/9 στην Ύδρα και θα ήθελα να μου πείτε τι θα μπορούσα να φορέσω! Αν ειναι εύκολο να μου επισυνάψετε και κάποιες εικόνες από αυτά που μου προτείνετε! Σας ευχαριστώ πολύ..

Aπάντηση
Γεια σου φιλη μας! Μιας και έχεις σωματότυπο αχλάδι θα σου προτείνουμε να επιλέξεις μια ολόσωμη φόρμα με ντραπαρίσματα στο επάνω μέρος της έτσι ωστε να εξισορροπήσεις τη σιλουέτα σου. Ταίριαξε τη με ένα ζευγάρι μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και ένα κομψό clutch bag. Mπορείς να εμπλουτίσεις το σύνολο σου με μια ζώνη στη μέση και ένα εντυπωσιακό κοσμημα όπως ένα έντονο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Σε περίπτωση που κρυώνεις φόρεσε από επάνω ένα κοντό blazer που να φτάνει περίπου στο ύψος της μέσης σου.


Ολόσωμη φόρμα MYTiffany 85,00 €
Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν αυτά τα παπούτσια είναι στη μόδα και αν ειναι ωραία επιλογή ή παρα είναι αντρικό στιλ…Ευχαριστώ πολύ! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας…

Απάντηση
Τα brogues είναι τάση και η μόδα της νέας σεζόν είναι έντονα επηρεασμένη από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Άρα λοιπόν αποτελούν πολύ καλή επιλογή, εφόσον όμως μπορείς να την υποστηρίξεις, αφού όση σημασία έχει αυτό που επιλέγουμε να φορέσουμε άλλη τόση έχει ο τρόπος που το φοράμε και το πως νιώθουμε φορώντας το. Επέλεξε τα λοιπόν χωρίς αμφιβολία αν μπορείς να στηρίξεις την επιλογή σου και αν θέλεις να αποφύγεις το boyish look ταίριαξε τα σε σύνολα με θηλυκό ύφος όπως με ένα χαλαρό φόρεμα ή με μια στενή μίνι φούστα και ένα τοπ ή t-shirt.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του tlife! Ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικές συμβουλές που μας δίνετε! Διαβάζω καιρό την στήλη και να που ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ κάτι…Είμαι η Ναυσικά (23 χρονών) και μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσω για λίγο στην άκρη τα boyfriend jeans και τα statement κοσμήματα,γιατί σε λίγους μήνες θα άρχισω την πρακτική μου σε τράπεζα…η ερώτησή μου λοιπόν είναι πώς θα μπορούσα να υιοθετήσω ένα look κατάλληλο για την δουλειά,το οποίο όμως να μπορώ να υποστηρίξω ηλικιακά χωρίς να δείχνει πολύ βαρύ?..Σε τι κομμάτια θα πρέπει να επενδύσω?(α! και τι χρώματα)..Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας 🙂

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Για το πρωινό σου ντύσιμο στην τράπεζα μπορείς να αγοράσεις κάποια basic κομμάτια σε neutral αποχρώσεις που θα συνδυάζονται μεταξύ τους ώστε να σε βοηθούν να δημιουργείς πολλά και διαφορετικά outfits. Pencil ή κλος φούστες, που το μήκος τους θα κυμαίνεται λίγο πάνω ή κάτω από το γόνατο και ίσια cropped pants που θα τα συνδυάζεις με βαμβακερά ή μεταξωτά πουκάμισα και tops.

Επέλεξε τα όπως είπαμε σε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μαύρο,μπλε, nude ή γκρι. Όσο για τα παπούτσια εφόσον θα τα φοράς πολλές ώρες σίγουρα τα ψηλοτάκουνα θα σε κουράζουν, οπότε μια κομψή λύση θα ήταν τα kitten heels. Ενα ζευγάρι γόβες λοιπόν κλειστές ή slingbacks σε επίσης ουδέτερη απόχρωση θα συμπλήρωνε ιδανικά τα ta looks σου. Αν θέλεις να αποφύγεις τελείως τα ψηλοτάκουνα, επέλεξε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι φλατ μυτερά γοβάκια που είναι πολύ συνατή τάση στα παπούτσια.

Eρώτηση
Καλησπέρα και απο εμένα και πολλά συγχαρητήρια για τη στήλη και τις συμβουλές σας!!
Λοιπόν, 27 Σεπτέμβρη έχω ενα γάμο, παντρεύεται ο αδερφός του φίλου μου και όπως καταλαβαίνετε θα γνωρίσω πολύ κόσμο οπότε ειναι πολύ σημαντικό να κάνω καλή εντύπωση. Οι αναλογίες μου ειναι 1.65, 50 κιλά και το στιλ μου προσπαθώ να είναι κομψό και κάπως ιδιαίτερο.
Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας για το παρακάτω φόρεμα.

/

Η άλλη επιλογή που είχα στο μυαλό μου είναι κάποιο σε στενή κλασική γραμμή όπως το παρακάτω.

/

Επίσης για παπούτσια είμαι ανάμεσα στα δυο παρακάτω ή σε απλές nude γόβες.

Για τσάντα σκεφτόμουν φάκελο και επειδή το σύνολο ειναι πολύ ουδέτερου χρώματος, θα ταίριαζε κάτι σε κόκκινο/μπλε χρώμα ή θα προτιμούσατε ένα πιο ουδέτερο χρυσό?
Για κοσμήματα δεν εχω ιδέα!
Βασικά είναι και η εποχή που με προβληματίζει. Μήπως το σύνολο παραπέμπει σε καλοκαιρινό?
Δεν έχω ψωνίσει τίποτα ακόμα οπότε οποιαδήποτε άλλη ιδέα για χρώμα/στιλ/συνδυασμό κλπ είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Και οι δυο επιλογές σου είναι πολύ ωραίες όπως και τα παπούτσια που σκέφτεσαι να τους ταιριάξεις.
Αν και ο καιρός συνήθως τέτοια εποχή δεν έχει ακόμα κρυώσει ιδιαίτερα, καλύτερα να φανεις προνοητική και να προμηθευτείς ένα λεπτό μαντό για να φορέσεις πάνω από το ρούχο σου. Αν τελικά καταλήξεις στο πρώτο φόρεμα μπορείς να του προσθέσεις κάποιες πινελιές χρώματος είτε με αξεσουάρ είτε με το make up σου φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν. Αν επιλέξεις το δεύτερο επειδή η απόχρωση του είναι πιο ιδιαίτερη, καλύτερα να παραμειεις στις γήινες αποχρώσεις. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως ένα ζευγάρι μυτερές, nude στιλέτο γόβες θα ήταν η πιο κομψή επιλογή. Εκμεταλλεύσου τις τελευταίες προσφορές κι απόκτησε ένα ζευγάρι που θα έχεις για καιρό στη ντουλάπα σου!


Νude γόβες Tsakiris Mallas 97,30 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More