Q&A: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο outfit; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα και αξεσουάρ σου σύμφωνα με τις τάσεις της νέας σεζόν; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας.
Ονομάζομαι Μαρία και είμαι 23. Από Σεμπτέμβρη θα βρίσκομαι σε σχολείο ως καθηγήτρια μουσικής. Ο σωματότυπός μου αχλάδι, έχω περιφέρεια και λίγη κοιλιά. Τι ρούχα μου προτείνετε έτσι ώστε να φαίνομαι στιλάτη αλλά και της ηλικίας μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Απάντηση
Kαλή αρχή! Για τη νέα σου θέση προτείνουμε για να είσαι και στιλάτη και άνετη, ωραία πουκάμισα (σε παστέλ αποχρώσεις ή λευκά από καλή ποιότητα) συνδυασμένα με παντελόνια σε ίσια ανδρική γραμμή με γόβες, φορέματα με λίγο πιο ψηλά την μέση και άνοιγμα στο κάτω μέρος (προτίμησε μονόχρωμα-γκρι, κυπαρισσί, μπλε) αλλά και φούστες σε ίσια γραμμή όχι πολύ στενές με αέρινα τοπ και μεγάλα κολιέ (κοντά όχι μακριά) για να τραβάνε το βλέμμα από την περιφέρεια και την κοιλιά.
Επίσης πάντα στο κάτω μέρος του ντυσίματος να προτιμάς πιο σκούρο χρώμα και να φοράς ανοιχτόχρωμα στο επάνω, να αποφέυγεις τα έντονα prints, τις μεγάλες ζώνες και να επενδύεις σε ωραίες κλασικές γόβες.



Ερώτηση

Γεια σας. Παρακολουθώ καθημερινά το TLIFE και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις προτάσεις σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χρώμα μπαλαρίνες και τι σχήμα να πάρω για το χειμώνα ώστε να ταιριάζουν με οπάκ καλσόν. Και αν μπορούσατε να μου προτείνετε μερικές. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Απάντηση
Για τον χειμώνα προτίμησε κλασικές μαύρες σε καλό μαλακό δέρμα και με στρογγυλή μύτη αλλά αν ήδη έχεις, τότε ένα ζευγάρι λέοπαρ θα δώσουν ένα πιο fashion style στο καθημερινό σου ντύσιμο. Θα βρεις παντού σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!!! Παρακολουθώ τη στήλη σας και οι συμβουλές σας είναι πραγματικά πολύ πολύ χρήσιμες! Μέσα με τέλη Σεπτέμβρη ορκίζομαι και δεν ξέρω ακόμα τι να φορέσω. Είμαι 1.64, 62 κιλά με αδύνατα πόδια και ανοιχτή πλάτη. Σκεφτόμουν να φορέσω ένα ασπρόμαυρο παντελόνι με prints και μια άσπρη ή μαύρη μπλούζα ή αλλιώς ένα μαύρο παντελόνι και ένα πουκάμισο με prints σε καφέ αποχρώσεις. Πως σας φαίνεται? Το πρόβλημα είναι τα παπούτσια. Δεν θέλω να φορέσω ψηλοτάκουνα. Πιστεύετε οτι είναι απαραίτητο? Τι θα μου προτείνατε ώστε να ταιριάζει στην περίπτωση? Περιμένω πως και πως την απάντησή σας!!!!!
Ευχαριστώ, Θάλεια

Απάντηση
Φίλη μας και τα 2 looks είναι πολύ chic για την περίσταση όμως η αλήθεια είναι ότι και στα 2 ταιριάζει ένα medium τακούνι για να ολοκληρώσεις κομψά το ντύσιμο σου. Δεν χρειάζεται να βαλεις πανύψηλο παπούτσι, μία γόβα με 5-6 πόντους θα είναι άνετη και στιλάτη. Καλή επιτυχία!


Μπεζ slingbacks Τsakiris Mallas 97,30 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Είμαι 1,65 και ζυγίζω 64 κιλά. Στις 26 Οκτωβρίου είμαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω σκεφτεί μαύρο παντελόνι με πιέτα ψηλόμεσο με ένα όμορφο πουκάμισο και nude γόβες! Αν κάνει κρύο τι μπορώ να φορέσω από πάνω;

Απάντηση
Πολύ ωραία τα σκέφτεσαι. Πρόσθεσε λίγο χρώμα με ένα μεγάλο κολιέ ή σκουλαρίκια και για πανοφώρι ένα κλασικό ωραίο μεσάτο σακάκι με λίγο σηκωμένα τα μανίκια θα είναι τέλειο!



Ερώτηση

Καλημέρα και απο εμένα.
Έχω στείλει mail άλλες 2 φορές αλλά δεν είδα κάπου απάντηση. Στις 7/9 έχω ένα γάμο κοντινού προσώπου και έχω επιλέξει το φόρεμα και τα παπούτσια που σας στέλνω. Τα μαλλιά θα τα μαζέψω σε πολύ χαμηλό κότσο. Εχω κολλήσει όμως στα σκουλαρίκια δεν έχω βρει τι ταιριάζει. Θα ήθελά πάντως κάτι εντυπωσιακό όχι όμως πολύ ογκώδες! Και δεν έχω βρει επίσης και τσαντάκι…… Περιμένω τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ
Χριστίνα

Απάντηση
Πολύ ωραία όσα έχεις διαλέξει Χριστίνα! Σου στέλνουμε φωτό με πρόταση για τα σκουλαρίκια ενώ για το τσαντάκι ένα μικρό clutch σε dirty gold χρώμα θα είναι τέλειο!


Ερώτηση
Καλησπέρα ομάδα του αγαπημένου TLIFE. Χρειάζομαι τις συμβουλές σας. Έχω εκνευριστεί με όλα μου τα ρούχα. Παλιότερα ψώνιζα ότι μου άρεσε χωρίς να σκέφτομαι αν ταιριάζει στο σώμα-μήλο. Θέλω προτάσεις για ρούχα που είναι διαχρονικά -όσο το δυνατόν- για εμένα. Για να δω αν τα έχω ήδη, διαφορετικά να τα προμηθευτώ!

Απάντηση
Aγαπημένη μας φίλη μην εκνευρίζεσαι με θέματα τέτοια άλλωστε όλα αυτά λύνονται! Στο σωματότυπό σου ταιριάζουν ριχτά και άνετα φορέματα ή τοπ που κολακεύουν το επίμαχο σημείο της μέσης-κοιλιάς και δεν το τονίζουν, ενώ το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια τα οποία πρέπει να αναδυκνύεις με ωραία σορτσάκια, μίνι φούστες και ψηλοτάκουνα παπούτσια (πάντα με μέτρο). Απέφυγε ό,τι τονίζει την μέση και την κοιλιά, ζώνες, ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες, στενά ρούχα σε εκείνη την περιοχή, και τράβηξε την προσοχή στο κάτω μερος του σώματος με χρωματιστά παντελόνια φούστες κλπ.
Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά. Καλό θα είναι πάντα να δοκιμάζεις το ρούχα σου στο μαγαζί και να ψωνίζεις μόνο όταν έχεις όρεξη και κέφι αλλιώς καταλήγεις σε ακατάλληλες αγορές.



Ερώτηση

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Νικολέτα, είμαι 28 ετών και ήθελα πολύ να με βοηθήσετε σε κάτι. Τέλη Οκτωβρίου είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και σκεφτόμουν να βάλω μια ολόσωμη φόρμα. Είμαι μελαχρινή, 1.78 ύψος και τα κιλά μου είναι 59. Γίνεται να μου στείλετε κ’άποιες προτάσεις και μάρκες;

Απάντηση
Φίλη μας το Ε-shop του Τlife έχει πάντα πολύ ωραίες προτάσεις σε ολόσωμες φόρμες οπότε ρίξε μια ματιά εκεί.
Σίγουρα θα βρεις κάτι τέλειο και πολύ οικονομικό!
Φρόντισε να είναι μονόχρωμη και ανέβασε το ντύσιμο με γόβες σε έντονο χρώμα και χρυσά αξεσουάρ!

Για να δεις τις επιλογές του Τshop κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλημέρα! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο site ή κάποιο μαγαζί που μπορώ να βρω φορέματα τύπου κορσέ όπως τα Herve Leger!
Σας ευχαριστώ..

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Πολύ ωραία φορέματα στο στιλ ακριβώς που ψάχνεις και σε καλές τιμές θα βρεις στα 2 καταστήματα Serendipity στο Νέο Ψυχικό. Ρίξε μια ματιά εκεί λοιπόν γιατί σίγουρα θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει.

Read More

And More