STYLING TIPS: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις!

Θέλεις να μάθεις πως να φορέσεις μια καινούρια τάση ή πως να συνδυάσεις σωστά ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;
Έχεις ερωτήσεις σε σχέση με τη μόδα και το στιλ; Τα κορίτσια της μόδας του Τlife είναι εδώ για σένα!

Όποια και αν είναι η απορία σου μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Θα φορέσω σε ένα πάρτι αρραβώνων το φόρεμα αυτό και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι γόβα να φορέσω και τι κοσμήματα.
Ευχαριστώ

/

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμά σου είναι πολύ ωραίο, girly και αρκετά εντυπωσιακό. Το χρώμα και το cut στο ντεκολτέ του είναι αρκετά sexy οπότε μην προσθέσεις κάποιο κολιέ ή σκουλαρίκια και φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι στιλάτα αλλά απλά (ιδανικά καλοχτενισμένα και κάτω ή ένα ανάλαφρο πιάσιμο). Για παπούτσια σου προτείνουμε γόβες σε ανοιχτό γκρι που θα βρεις παντού, ενώ σε κόσμημα μόνο ένα silver cuff στο χέρι.

Ερώτηση
Κορίτσια της μόδας γεια σας! Με λένε Κατερίνα και είμαι 18 ετών! Πέρασα στη σχολή πλοιάρχων και στις 12 Οκτωβρίου ξεκινά η σχολή μου που είναι σε νησί. Το ντύσιμο μου για την ηλικία μου είναι αρκετά κλασικό και θα ήθελα να μου δώσετε τη συμβουλή σας στο τι να φορέσω. Έχω σκεφτεί ένα σκούρο μπλε παντελόνι σε ίσια γραμμή αν και έχω περιφέρεια (είμαι 62 κιλά και 1.72 με έντονο σωματότυπο αχλάδι) με ένα μπλε σακάκι περίπου ίδιο. Τι παπούτσια μου προτείνετε (χαμηλά); Με μπλούζα, με πουκάμισο; Να κρατώ φάκελο, τσάντα και πως να κάνω τα μαλλιά μου; Είναι πολύ μακριά κάστανα!!! Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!

Απάντηση
Φίλη μας καλή αρχή! Λοιπόν πολύ ωραία επιλογή το μπλε κοστούμι για την πρώτη μέρα στην σχολή σου, θα έχεις ένα πολύ σοφιστικέ look και θα είσαι και πολύ σωστά ντυμένη για την περίσταση. Από μέσα σου προτείνουμε ένα τοπ που θυμίζει πουκάμισο με γιακά στρογγυλό σε crem χρώμα (θα το βρεις παντού -σου δείχνουμε και φωτό) κάποιο επίχρυσο παντατίφ και σίγουρα γόβες κλασικές αλλά όχι μαύρες. Ένα ζευγάρι γκρι ανοιχτό (θα τις χαρείς φέτος πολύ, είναι τάση) και ένα φάκελο επίσης σε γκρι μπλε απόχρωση θα ολοκληρώσουν τέλεια την εμφάνιση σου. Τα μαλλιά θα μπορούσες να τα πιάσεις ένα χαμηλό ponytail με μια πλαινή χωρίστρα που κάνει αρκετά androgyne και ταιριάζει και στο υπόλοιπο look ενώ στο μακιγάζ προοτείνουμε μια ελαφριά πρωινή βάση τονισμένα μάτια και ίσως μiα berrry απόχρωση στα χείλη.

Ερώτηση
Σας παρακαλώ ενημερώστε με, με τι χρώμα γόβες να συνδυάσω το φόρεμά μου, το οποίο είναι στο χρώμα του χρυσού, το μήκος του μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο, το οποίο θα φορέσω στο γάμο της κόρης μου τέλος Οκτωβρίου και επίσης τι χρώμα τσαντάκι.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βάσια

Απάντηση
Γεια σου Βάσια! Ένας κλασικός και κομψός συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι να ταιριάξεις το χρυσό σου φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ. Εναλλακτικά όμως θα μπορούσες να διαλέξεις ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες σε γκρι χρώμα που είναι πολύ δυνατή τάση για το χειμώνα και έχει πολύ ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το χρυσό. Απέφυγε τα κοσμήματα ή επέλεξε πολύ διακριτικά και κράτησε ένα clutch σε ουδέτερη απόχρωση όπως μπεζ, nude ή γκρι, τελείως απλό ή με χρυσές λεπτομέρειες.

Γόβες Χανιωτάκης 149,00 €-Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για ενα συνδυασμό χρωμάτων. Έχω πάρει ένα φόρεμα με αέρινη εκρού φούστα και στο μπούστο έχει μαύρη δαντέλα. Είναι για γάμο φίλης τέλος Σεπτέμβρη και σκεφτόμουν να το συνδυάσω με κοραλί παπούτσια για να δώσω λίγο χρώμα. Ποια είναι γνώμη σας;

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας! Λόγω του ότι η κοραλί απόχρωση παραπέμπει περισσότερο στην καλοκαιρινή περίοδο θα σου προτείνουμε καλύτερα να το αποφύγεις. Προτίμησε να ταιριάξεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσό χρώμα που είναι πολύ elegant συνδυασμός με το εκρού-μαύρο και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα χρυσό clutch και ένα κόσμημα είτε σκουλαρίκια είτε ένα ωραίο bracelet. Aν θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος στην εμφάνιση σου, φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τις τόσες ενδιαφέρουσες συμβουλές που δίνετε στην σελίδα σας.
Γίνομαι κουμπάρα τον Οκτώβριο σε γάμο και έχω επιλέξει ενα φόρεμα μέχρι το γόνατο, που κάνει ένα ελαφρύ, διακριτικό φούσκωμα σε χρώμα χρυσό μεταλλιζέ (κάπως) και παπούτσι ένα ψηλοτάκουνο ταμπά peep toe. Το θέμα μου είναι τα αξεσουάρ… Θέλω να φορέσω σκουλαρίκια κι ένα βραχιόλι στο χέρι αλλά δεν ξέρω απόχρωση. Να βάλω κάτι σε μπεζ-χρυσό; Σκέφτομαι μήπως το αποτέλεσμα είναι άχρωμο… Να βάλω κατι σε χρώμα? Τι? Θα ταιριάζει όμως στην εποχή; Επίσης σκέφτομαι τα μαλλιά μου να τα κάνω κότσο χαμηλό ή ενα ανάλαφρο πιάσιμο και δεν ξέρω αν θα ήταν υπερβολή να βάλω κάποιο αξεσουάρ και στα μαλλιά μου… Αυτά!! Σας Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Aπάντηση
Φίλη μας, το χρυσό σου φόρεμα είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό και δεν χρειάζεται να το φορτώσεις με πολλά αξεσουάρ, ίσως ένα βραχιόλι στο χέρι ή κάποια σκουλαρίκια -ένα από τα δύο όμως (δες και φωτό) σε χρώματα που θα αναδείξουν το φόρεμα και είναι και χρώματα της σεζόν. Τα μαλλιά σου ή θα τα κάνεις ένα ανάλαφρο κότσο ή ένα ωραίο χτένισμα τύπου vague αλλά δεν θα βάλεις κάποιο αξεσουάρ στα μαλλιά. Φρόντισε να μην βάλεις γυαλάδες στο μακιγιάζ σου, προτίμησε ματ αποχρώσεις με όμορφα μάτια και ένα κραγιόν σε θηλυκό χρώμα (κλασικό κόκκινο -μπορντώ) ο,τι σου πάει καλύτερα.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 48 χρόνων γύρω στο 1.62, όχι πολύ γεμάτη. Δουλεύω σε γραφείο και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά σύνολα που να ταιριάζουν στην ηλικία μου. Σας ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας, για το γραφείο (και για την ηλικία σου) ιδανικά είναι τα midi μονόχρωμα φορέματα (απόφυγε τα μίνι, τα μάξι, τα έντονα χρώματα και τα πολλά pritns), οι midi φούστες με πουκάμισα και τοπ (απέφυγε τις μίνι φούστες ή μακριές τύπου boho). Επίσης πόνταρε σε παντελόνια σε ίσια γραμμή ή ψηλόμεσα -ό,τι σε κολακεύει- και για τοπ προτίμησε ανάλαφρα τοπ σε crem και παστέλ αποχρώσεις (όχι πολύ στενά όχι με ντεκολντέ και όχι αμάνικα)
Για παπούτσια σίγουρα κλασικές γόβες και peep toes από ψηλοτάκουνα ενώ τα loafers και οι μπαλαρίνες είναι ιδανικά για flat επιλογή. Επίσης επένδυσε σε ένα καλό ρολόι και σίγουρα μία tote bag που θα πηγαίνει με όλα τα σύνολα γραφείου σου. Τέλος μην ξεχνάς περιποιημένα μαλλιά και μακιγιάζ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου σωστά.



Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο 12/10 και ήθελα να σας ρωτήσω αν το παρακάτω παπούτσι μπορεί να φορεθεί αυτή την εποχή!
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Λοιπόν το πέδιλό σου δεν σε περιορίζει στο να το φορέσεις την περίοδο που σκέφτεσαι απλά πρόσεξε τον τρόπο που θα το φορέσεις. Σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα φαρδύ cropped pants και ένα ωραίο τοπ ή ένα μεταξωτό πουκάμισο ή και με ένα κομψό wrap φόρεμα, μονόχρωμο ή με prints, σε μήκος κάτω από το γόνατο που θα του ταίριαζε πολύ.



Ερώτηση

Καλησπέρα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο στις 28/9. Είμαι 26 ετών. Έχω επιλέξει να φορέσω ένα μαύρο φόρεμα pencil μέχρι το γόνατο και θέλω να το συνδυάσω με γόβες πετρόλ σουέντ. Δεν ξέρω με τι τσάντα να κάνω συνδυασμό. Δεν μου αρέσει κάθολου το κλασικό συνδυάζω παπούτσι με τσάντα. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας! Συμφωνούμε απόλυτα με την επιλογή σου για τις πετρόλ γόβες με το μαύρο φόρεμα και θα σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με μια μπορντώ τσάντα-φάκελο για ένα εντυπωσιακό colour-blocking! Ολοκλήρωσε το look σου με ένα φυσικό μακιγιάζ και ένα κραγιόν κοντά στην απόχρωση της τσάντας σου.

Read More

And More