FASHION TIPS: Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις!

Aναρωτιέσαι ποιές είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Τι να φορέσεις σε μια ειδική περίσταση ή πως να συνδυάσεις τέλεια ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου;

Ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη στιλ!

Ερώτηση
Γεια σας, ονομάζομαι Βίκη και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Τον Οκτώβριο έχω να πάω σε έναν γάμο που είναι και βάπτιση μαζί. Είμαι 20 ετών 1.80 και λίγο γεμάτη. Συνήθως ντύνομαι λίγο αθλητικά και δεν ξέρω τι να βάλω. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να φορέσεις ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή με ένα πουκάμισο ή με ένα τοπ μεταξωτό π.χ. μπλε παντελόνι και crem πουκάμισο ή ένα τοπ με prints. Ολοκλήρωσε το look σου με χρυσά κολιέ και μία γόβα με medium τακούνι (είσαι ήδη πολύ ψηλή), σε nude απόχρωση και ένα δερμάτινο clutch. Aν επιλέξεις τελικά κάποιο τοπ με prints διάλεξε αξεσουάρ σε ένα χρώμα από αυτά που έχει το τοπ.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Παρακαλώ βοηθήστε με καθώς είμαι αρκετα μπερδεμένη! Είμαι καλεσμένη σε βάπτιση και θέλω κάτι απλό έλεγα λοιπόν να στραφώ σε μια πολύ απλή επιλογή: λευκό πουκάμισο με ψηλόμεσο παντελόνι μπεζ συνδυασμένο με καλές μπεζ πλατφόρμες (καθώς τακούνι δεν φοράω). Πείτε μου λοιπόν τι αξεσουάρ θέλω: κολιέ ή φουλάρι και τι στιλ μαλλιών να κάνω (είμαι καστανή με μακριά μαλλιά).
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το site!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Πολύ κομψό είναι το σύνολο που σκέφτεσαι να φορέσεις και θα σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα εντυπωσιακό κολιέ. Μπορείς επίσης να προθέσεις περισσότερο ενδιαφέρον στο look σου με ένα ζωνάκι στη μέση που θα μπορούσε να είναι σε μαύρο ή σε μπεζ. Τέλος εφόσον θα φοράς πουκάμισο με κολιέ, ανάδειξε το με ένα chic ponytail.


Κολιέ Zanina K 17,00 €Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Τον Οκτώβριο βράδυ είμαι καλεσμένη σε γάμο ενός συνεργάτη.
Έχω ένα κοντό φόρεμα σε μπεζ χρώμα και πάνω απο το στήθος εχει μαύρη διαφάνεια. Οι γόβες μου σε ασπρόμαυρο καρό θα ταίριαζαν; Και από καλσόν; Επίσης τι χρώμα τσάντα να κρατήσω; Είμαι 31 χρόνων 1,60 και 58 κιλά.
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα…Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας ωραία θα δείξουν οι γόβες που ήδη έχεις αλλά απέφυγε να φορέσεις καλσόν γιατι το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο. Όσο για την τσάντα, σου προτείνουμε να κρατήσεις ένα clutch σε μαύρο ή caramel χρώμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχω έναν γάμο και αγόρασα ένα φόρεμα με πουά φούστα, ανοιχτή πλάτη με φιόγκο και το επάνω μέρος του είναι μαύρο. Θα ήθελα να ρωτήσω τι χρώμα να είναι οι γόβες και το τσαντάκι. Ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσετε! Φιλιά.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Οι γόβες σου μπορεί να είναι κλασικά μαύρες αλλά στο clutch μπορείς να παίξεις με χρώμα. Πράσινο, μπλε, ροζ -ό,τι σου αρέσει. Προσπάθησε απλά να αποφύγεις το κόκκινο γιατί αυτό είναι το πιο σύνηθες. Καλή επιτυχία!


Γόβες Fratelli Karida 155,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Στις 28 Δεκεμβρίου θα αρραβωνιαστώ και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το τι να φορέσω! Είμαι 24 ετών, με ύψος 1,60 και κανονικά κιλά. Έχω σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια. Σκεφτόμουν να φορέσω κόκκινο φόρεμα και μαύρες γόβες. Τι προτείνετε εσεις; Και ακόμη, πώς να κάνω τα μαλλιά μου;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας αφού έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα το κόκκινο χρώμα δεν θα σε φωτίσει καθόλου και θα δείχνεις πολύ “σκληρή” στις φωτογραφίες! Προτίμησε λοιπόν κάτι πιο φωτεινό όπως λευκό- μπεζ ή παστέλ αποχρώσεις γενικά! Το φόρεμα είναι πολύ καλή λύση για αυτή την περίσταση και θα μπορούσε να είναι μίνι ( οχι καυτό) ή midi με ένα ζωνάκι στην μέση και γόβες ή πέδιλα σε nude απόχρωση. Χτένισε τα μαλλιά σου σε ένα θηλυκό στιλ, ίσως κάτω με ένα ωραίο σπάσιμο και φρόντισε το make up να μην είναι υπερβολικό!

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω μια βάπτιση τέλος Σεπτεμβρίου και θα ήθελα να μου πείτε τι φόρεμα θα μπορούσα να βάλω όπως επίσης και τι παπούτσι,δυσκολεύομαι αρκετά γιατι δεν θέλω ούτε κάτι πολύ καλοκαιρινό,αλλά ούτε και κάτι τελείως χειμωνιάτικο. Είισης δεν θα με πειραζε αν μου προτείνατε και κάτι σε φούστα-μπλούζα. Ειμαι 1.63,ξανθιά και 50 κιλά, 23 χρονων και θα προτιμούσα κατι σε κοντό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Σεπτεμβρίου είναι ακόμη καλός ο καιρός. Σου προτείνουμε λοιπόν να φορέσεις ένα ωραίο μίνι φόρεμα (όχι πολύ κοντό) σε ό,τι στιλ θέλεις -φαρδύ ή στενό- ό, τι σου πάει περισσότερο. Ιδανικά μονόχρωμο όχι με πολλά prints και να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Αν δεις κάποια και έχεις μπερδευτεί στείλε μας φωτό! Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλημέρα σας, στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η κολλητή μου και θα ήθελα την γνώμη σας.
Έχω μια κλος τύπου 50 φούστα, σε φούξια μοβ σε ύφασμα μοιάζει με ταφτά άλλα πιο ωραίο (είναι πολύ καλής ποιότητας) και ίδιο χρώμα γόβες. Σκεφτόμουν να πάρω ένα λευκό μπλουζάκι και κοντό κολιέ. Συμφωνείτε;
Αν ναι, που μου προτείνεται να ψωνίσω μπλουζάκι και κολιέ στην Αθήνα;( σε μια λογική τιμή ) Αν όχι, τι άλλο θα μπορούσα να φορέσω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το σύνολό σου ακούγεται πολύ ωραίο αλλά τα χρώματα λίγο καλοκαιρινά. Σκέψου λοιπόν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσεις τη λευκή μπλούζα με ένα ωραίο μαύρο μεταξωτό πουκάμισο ή ένα μακρυμάνικο cropped top που θα βρεις εύκολα σε αλυσίδες καταστημάτων όπως η Zara και σε πολύ καλές τιμές. Ταίριαξε στο σύνολο σου ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με λουράκια που είναι πολύ δυντή τάση στα παπούτσια και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με κρύσταλλα.



Ερώτηση
Γεια σας, λέγομαι Μαρία είμαι 26 χρονών και θα βαφτίσω 27 Οκτωβρίου ένα αγοράκι, μαζί θα είναι και ο γάμος του ζευγαριού. Τι φοράνε τέτοια περίοδο (που είναι και η χειρότερή μου); Φοράνε καλσόν; Φοράνε ανοιχτό παπούτσι;
Σκεφτόμουν να έβαζα ένα στενό κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο, άσχετο όμως αν δε το έχω βρει, τι παπούτσι θα μου προτείνατε;

Απάντηση
Πολύ καλή επιλογή είναι το κόκκινο φόρεμα αλλά δεν φοράμε καλσόν εκείνη την περίοδο. Συνδυασέ το με γόβες ή peep toes καλύτερα όχι μαύρες, προτίμησε τις σε γκρι ανοιχτό ή animal printed που θα του δώσουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ σε αποχρώσεις ταιριαστές με τα παπούτσια σου.

Read More

And More