“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας στέλνεις την ερώτηση σου κι εμείς αναλαμβάνουμε να να λύσουμε για εσένα όλα τα τα αινίγματα του στιλ!

Απορίες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ό,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει… Μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν εμείς θα σου δώσουμε μία απάντηση γεμάτη ιδέες!

Ερώτηση
Χαίρετε! Λέγομαι Μαρία και θέλω να μου προτείνετε έναν στιλίστα/-τρια γιατί θέλω να αλλάξω το look μου. Πάντα αγοράζω ρούχα από λάθος επιλογή. Το μετανιώνω γιατί δεν μου αρέσουν ή δεν μπορώ να τα ταιριάξω με άλλα κομμάτια της ντουλάπας μου.

Επίσης αρχές Νοεμβρίου γίνομαι νονά. ‘Εχω ένα μακρύ φόρεμα με τιράντα, τύπου Μissoni μέχρι τον αστράγαλο και σκισίματα στα πλαινά.Το κύριο χρώμα είναι γκρι, άσπρο και έχει λεπτή μεταξωτή κλωστή γκρι ανάμεσα στα χρώματα. Επίσης έχω γόβες μπορντώ σουέντ μυτερές, μπορώ να τις συνδυάσω; Και κοσμήματα, τσαντάκι τι χρώμα; Επίσης από πάνω -πανωφόρι, τζάκετ, μπολερό; Τι μπορώ να βάλω; Ευχαριστώ…

Απάντηση
Γεια σου Μαρία. Καταρχήν μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχεις στο fashion makeover που κάνουμε κάθε εβδομάδα, όπου θα μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά και να σου δώσουμε τις στιλιστικές συμβουλές που χρειάζεσαι! Κάνε κλικ εδώ

Τώρα το φόρεμά σου χρωματικά θα ταίριαζε με τις μπορντώ σου γόβες και θα μπορούσες να τις δέσεις με ένα ζωνάκι στη μέση στην ίδια απόχρωση ή και με ένα μπορντώ κραγιόν. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ωραίο blazer και ένα clutch bag στις αποχρώσεις του ρούχου σου. Απέφυγε τα πολλά κοσμήματα και περιορίσου σε ένα κομμάτι, είτε αυτό είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε ένα κολιέ ή βραχιόλι, σε ασημί απόχρωση.


Ερώτηση

Σούπερ TLIFE και κορίτσια της μόδας γεια σας! Xρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας και τις στιλιστικές σας ιδέες. Είμαι 21 χρονών με κανονικό σώμα. 21 Νοεμβρίου είμαστε καλεσμένοι με τον φίλο μου σε έναν γάμο στα Γιάννενα. Σ Ο Σ! Δεν ξέρω τι να φορέσω. Θέλω κάτι μοδάτο, όχι υπερπαραγωγή ούτε πολύ απλό. Φόρεμα ή παντελόνι; Θέλω ιδέες και για τα δυο. Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα… Ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την τέλεια δουλειά που κάνετε!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Σου προτείνουμε να φορέσεις ένα ωραίο μίνι φόρεμα, στενό ή χαλαρό ανάλογα με το στιλ που ταιριάζει στο σώμα σου. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις μια tulip skirt (σαν της φωτογραφίας) που είναι πολύ δυνατή τάση φέτος και να τη ταιριάξεις με ένα τοπ ή πουκάμισο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες. Κάνε μια μικρή έρευνα αγοράς και αν βρεις κάτι και χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια στείλε μας φωτογραφία! Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!
Αγόρασα πρόσφατα ένα φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, nude με παγιέτες. Μπορείτε να με βοήθησετε; Πως να το συνδυάσω -παπούτσια, τσάντα ή κόσμημα. Αν και δεν ξέρω για κόσμημα γιατί είναι όλο με παγιέτα και θα είναι too much.
Kαι τι σακάκι γιατί θα το φορέσω Νοέμβριο σε στενό φιλικό γάμο;

Ευχαριστώ
Iωάννα

Aπάντηση
Γεια σου φίλη μας! Σου προτείνουμε να κάνεις ένα total nude look, με ένα ζευγάρι nude γόβες ή πέδιλα και ένα blazer σε κοντινή απόχρωση και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα χρυσό clutch. Kαλύτερα απέφυγε τα κοσμήματα ή φόρεσε κάτι πολύ διακριτικό σε επίσης χρυσή απόχρωση.

Ερώτηση
Γεια σας ονομάζομαι Νάντια και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αρχές Οκτωβρίου έχω έναν γάμο. Έχω ένα μαύρο φόρεμα pencil το οποίο στη μέση το σχέδιό του είναι με βολάν κάπως. Με τι παπούτσι να το συνδυάσω; Και αν κάνει κρύο τι μπορώ να φορέσω από πάνω; Ευχαριστώ!

/
Απάντηση
Φίλη μας, το στιλ του φορέματος σου θα ταίριαζε πολύ με ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες. Μπορείς να τις επιλέξεις επίσης σε μαύρο και να δώσεις λίγο χρώμα στο look σου με ένα λεπτό, ίσως κόκκινο ζωνάκι στη μέση και ένα ωραίο κόκκινο κραγιόν. Όσον αφορά στο πανωφόρι, μια κάπα θα συμπλήρωνε τέλεια το outfit σου!


Γόβες Fratelli Karida 155,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Το Δεκέμβριο ορκίζομαι και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω. Είμαι 1,70, 53 κιλά. Αρκετά λεπτή δηλαδή! Φιλάκια πολλά, Ειρήνη!

Απάντηση
Γεια σου Ειρήνη! Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να κάνεις για την ημέρα της ορκωμοσίας σου, όπως ένα παντελόνι υφασμάτινο σε ίσια γραμμή και ένα ωραίο πουκάμισο με κλασικές γόβες. Ένα φόρεμα σε μίνι loose γραμμή και booties ή μυτερά φλατ παπούτσια ή και μια maxi φούστα και ένα πουκάμισο, γόβες και χρυσά κοσμήματα. Φρόντισε απλά το σύνολό σου να είναι κομψό και διαχρονικό.


Ερώτηση

Πολυαγαπημένο μας TLIFE, ευχαριστούμε για τις συμβουλές που μας δίνεις!
Χρειάζομαι τη βοήθειά σου! Είμαι 30 ετών και μόλις γέννησα το πρώτο μου μωράκι. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει φύγει ακόμη η κοιλίτσα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο και θα ήθελα να φορέσω μια παντελόνα φαρδιά, όμως από επάνω θέλω να βάλω πάλι κάτι φαρδύ με μακριά μανίκια για να καλύψω την κοιλίτσα και τα μπρατσάκια. Τι μου προτείνεις; Περιμένω απάντηση σου, ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Η επιλογή της παντελόνας είναι πολύ καλή αλλά καλό θα ήταν να μην τη συνδυάσεις με κάτι πολύ φαρδύ στο επάνω μέρος. Διάλεξε ένα χαλαρό και κλασικό μακρυμάνικο πουκάμισο για να καλύπτει τα χέρια, φόρεσέ το από μέσα και τόνισε τη μέση σου με μια φαρδιά ζώνη. Αυτό είναι ένα κλασικό τρικ που κολακεύει τη σιλουέτα και καλύπτει τυχόν ατέλειες. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με ένα μακρύ blazer με ανοιχτά τα κουμπιά για επιπλέον στιλ.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να μoυ προτείνετε παπούτσια και τσάντα για αυτό το φόρεμα. Γίνομαι νονά 26/10 και θα το φορέσω σε μοναστήρι που είναι κάπως πιο αυστηρά τα πράγματα εκεί! Η ηλικία μου είναι 24 με κάστανα ανοιχτά μαλλιά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα βάλω κόκκινο κραγιόν! Έχω σουέντ μαύρες peeptoe γόβες αλλά σκέφτομαι και σε nude! Ηelp και για κόσμημα -πέρλες σκουλαρίκια ίσως?

/

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρ γόβες σε μαύρο ή σε λευκό που είναι τάση και για το χειμώνα στα αξεσουάρ και να παίξεις με χρώμα στην τσάντα. Εναλλακτικά μπορείς και πάλι να την επιλέξεις σε λευκό ή μαύρο με μεταλλικές λεπτομέρειες για περισσότερο ενδιαφέρον. Οι πέρλες είναι πολύ κλασική επιλογή οπότε προτίμησε καλύτερα ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό bracelet για να δώσεις πιο μοντέρνα όψη στο look σου.

Read More

And More