Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου δίνοντας χρήσιμα styling tips!

Θα βρεθείς σε κάποιο ξεχωριστό event; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά κάποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου; Χρειάζεσαι fashion tips για τα ψώνια σου ή να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις της σεζόν;

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε απασχολεί, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό οι fashion editors του TLIFE θα σου απαντήσουν με πολλές ιδέες και styling tips!

Ερώτηση
Γεια σας! 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι έχω την ορκομωσία για το μάστερ μου και δεν ξέρω τι να βάλω. Είμαι 1.78 και 57 κιλά. Τι θα μου προτείνατε;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας συγχαρητήρια! Θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα σε γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα και σε ένα χρώμα ανοιχτό που θα σε φωτίζει γιατί θα βγάλεις και πολλές φωτό. Μπορείς να το επιλέξεις σε μπεζ, camel ή σε μια παστέλ απόχρωση που είναι πολύ ωραίες για πρωινές chic εμφανίσεις. Ολοκλήρωσε το look σου με γόβες σε nude ή γκρι απόχρωση και με ένα ελαφρύ πανοφώρι (καμπαρντινάκι ή ελαφρύ παλτό). Τέλος, πρόσθεσε και ένα χρυσό σταθερό κολιέ για λάμψη στις κοντινές φωτό! Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Έχω ένα γάμο στις 19 Οκτωβρίου μεσημέρι (πολιτικός) και δεν ξέρω τι να βάλω. Εκτός απο φόρεμα τι άλλο θα μπορούσα να βάλω; Δεν έχω βγει καθόλου στα μαγαζιά και δεν ξέρω τι παίζει. Είμαι 35 ετών, 1.72 ύψος και 68 κιλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βιβή

Απάντηση
Βιβή, θα μπορούσες άνετα να βάλεις ένα ανδρκό παντελόνι σε γκρι χρώμα συνδυασμένο με ένα εμπριμέ μεταξωτό τοπ, γόβες ή peep toes και μία chain bag. Aν χρειαστεί πανοφώρι ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα blazer. Στις οικονομικές
αλυσίδες ρούχων θα βρείς τα πάντα από αυτά που σου προτείνουμε.

Ερώτηση
Καλησπέρα σε όλους! Λατρεύω τη στήλη σας γιατί μαθαίνω πολλά! Θα κάνω και εγώ την ερώτησή μου και θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε! Έχω ένα ζευγάρι πέδιλα ψηλοτάκουνα, είναι σουέντ και έχουν διχρωμία. Το τακούνι και η φιάπα είναι φούξια/μωβ και το δέσιμο και το σχέδιο μπροστά πράσινο. Τα χρώματα λοιπόν είναι ψυχρά και όχι φωτεινά, όχι έντονα, όχι απόλυτα καλοκαιρινά. Μπορώ, λοιπόν, να τα φοράω και το χειμώνα; Αν ναι, προτείνετέ μου κάποια ντυσίματα (για βράδυ). Το ντύσιμό μου είναι απλό και προσεγμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή συνέχεια!

Απάντηση
Φίλη μας, άνετα τα φοράς και όλο το χειμώνα και μας αρέσουν πολύ τα funky πέδιλα συνδυασμένα με easy basic looks π.χ. baggy jean και λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και γκρί t-shirt, μαύρη midi φούστα και μαύρο sweater. Γενικά έχε στο μυαλό σου ουδέτερα χρώματα στο σύνολο σου για να δένουν όμορφα τα χρωματιστά σου πέδιλα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Ανατρέχω συχνά στη στήλη καθώς είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική και οι προτάσεις πολύ θηλυκές!
Είμαι 31 ετών, με ύψος 1.71 και 68 κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε πως να συνδυάσω το συνημμένο φόρεμα (με τι παπούτσια και τι αξεσουάρ) για το γάμο του αδερφού μου στις αρχές Νοέμβρη!
Το φόρεμα έχει ωραία εφαρμογή και οι παγιετούλες στον ώμο φωτίζουν το πρόσωπο. Δεν ξέρω αν η φωτογραφία το αναδεικνύει επαρκώς. Έχω ένα μαύρο μουτόν πανωφόρι μακρύ. Πως σας φαίνεται σαν συνδυασμός? Η μήπως να φορέσω μια γούνινη ετόλ ή σακάκι; Θα ήθελα να βγει κάπως εντυπωσιακό το αποτέλεσμα καθώς το φόρεμα είναι μεν σικ αλλά έχει κλασική γραμμή και θεωρώ ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ένα ωραίο χτένισμα θα μπορέσει να απογειωθεί! Αλήθεια σκέφτεστε συγκεκριμένο χτένισμα?
Ευχαριστω πάρα πολύ! Φιλικά Δημητρα Κ.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Σου προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες και ένα clutch σε βυσσινί αποχρώσεις που θα είχε πολύ ενδιαφέρον σαν συνδυασμός με το χρώμα του φορέματος σου. Σαν πανωφόρι προτίμησε ένα ελαφρύ μαντό περίπου στο μήκος του φορέματος σου ή λίγο πιο μακρύ περίπου στο ύψος της μέσης της γάμπας σου. Απέφυγε τα πολλά κοσμήματα μιας το φόρεμα σου έχει τις παγιέτες στους ώμους και περιορίσου σε ένα ωραίο δαχτυλίδι. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα κραγιόν σε berry απόχρωση. Σαν χτένισμα θα μπορούσες να κάνεις ένα χαλαρό σπάσιμο με βαθιά πλαινή χωρίστρα σαν αυτό της φωτογραφίας που σου επισυνάπτουμε παρακάτω.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια. Τέλη Νοεμβρίου το μεσημέρι, βαφτίζω την κόρη μου 9 μηνών. Είμαι καστανή, 59 κιλά 1.72 ύψος και έχω πολύ μικρή κοιλίτσα απ’ τη γέννα που όμως φεύγει σιγά σιγά. Α και ηλικία 39! Τι μου προτείνετε σε φόρεμα και πανωφόρι; Μπορώ να βάλω ταγέρ ή είναι πολύ κλασικό; ‘Η κάποιο κοστούμι;
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να καταλήξεις κυρίως στο τι θέλεις να φορέσεις εκείνη την ημέρα. Αν σου πάνε τα φορέματα μπορείς να βάλεις ένα σε γραμμή που κολακεύει την επίμαχη περιοχή -όχι δηλαδή πολύ στενό, σε ένα ωραίο χρώμα, όχι μαύρο αλλά όχι και πολύ χρωματιστό. Ιδανικά προτίμησε μια απόχρωση όπως πράσινο σκούρο, μπλέ, γκρι, μπεζ που είναι safe & chic επιλογές.Συνδύασε το με ένα ζευγάρι ωραίες γόβες και ένα ελαφρύ πανοφώρι όπως ένα μαντό, όχι δηλαδή παλτό γιατί είναι νωρίς ακόμη. Αν πάλι σου πάνε και προτιμάς τα παντελόνια μπορείς να επιλέξεις ένα σε ίσια γραμμή και να το ταιριάξεις με ένα εντυπωσιακό τοπ σε έντονο χρώμα και έτσι θα είσαι και καλοντυμένη και άνετη. Απέφυγε τα ταγιέρ αλλά αν θες να βάλεις φούστα προτίμησε μία σε κλος γραμμή με ένα ωραίο τοπ, κολιέ στο λαιμό και peep toes.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ενα φόρεμα σε κυπαρισσί χρώμα, κοντό με φερμουάρ και στις δυο πλευρές από τη μέση και κάτω. Πως μπορώ να το συνδυάσω σας παρακαλώ; Παπούτσια,τσάντα και πανωφόρι.Τι θα μου προτείνατε;
Είναι να παραστώ σε γάμο ως προσκεκλημένη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο με μαύρα δερμάτινα ankle boots χωρίς καλσόν, χρυσά bangles στο χέρι και ένα μαύρο clutch. Για πανοφώρι ένα μαύρο blazer είναι ότι πρέπει για τον γάμο.



Ankle boots Fratelli Karida 210,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Bracelet Alexi Andriotti 9,27 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 23 ετών, μικροκαμωμένη (1,57 κ 40 κιλά). Τα ankle boots και τις μπαλαρίνες (τα έχω σε μαύρο χρώμα και τα 2 ζευγάρια) με τι χρώμα καλσόν μου προτείνετε να τα φοράω; Τα πόδια μου είναι αρκετά λεπτά κ σχετικά μακριά.Το κολάν είναι καλή επιλογή για τον σωματότυπο μου; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Απάντηση
To κολάν είναι μια χαρά για τις αναλογίες σου φίλη μας. Iδανικά καλσόν για φέτος είναι τα διάφανα με μικρά πουά ή τα δικτυωτά και εφόσον έχεις λεπτά πόδια θα δείχνουν ωραία με τις μπαλαρίνες σου αλλά και με τα ankle boots.


Read More

And More